גם רווקים....

fuchsia

New member
גם רווקים....

גם לרווקים יש עתיד בפורום הזה או שהכניסה לזוגות בלבד ?

InnerKid

New member
בטח שיש להם עתיד

גם אני רווק גאה
(מקווה שזה לא ימשך עוד הרבה זמן... ) אז תרגיש בנווווח מה אני עוד עושה פה עכשיו?

fuchsia

New member
ותודה....../images/Emo41.gif

אךךךךךךך......איזו חמימות מהרגע הראשון מרגישים כאן בבית , אני חדש בכול הקשקשת הזו , ולא ממש מכיר את הנפשות הפועלות , למרות שעשיתי שעורי בית וקראתי קצת את הנאמר במקום. אני חושב שאשמור על פרופיל נמוך עד שיהיה לי משהו חכם לומר לאומה
אז ....... שיהיה לכולם רק טוב חייכו ותאהבו תמיד ....

Liroy26

New member
תרגיש חופשי להצטרף לקשקשת

בכל עת וגם לפתוח הודעה חדשה בכל נושא שהוא. (רצוי שיהיה קשור לפורום מן הסתם..)

amet

New member
כבר לא קוראים למארח???

פוקסיה ברוך הבא למשפחת סקס וזוגיות גאה. ואתה יותר ממוזן להגיב ולקשקש איתנו ברשת, גם אם אתה לא מוצא משהו חכם. אם תקרא שוב תראה שכאן, מדברים בכל רמה של חוכמה-מחשבה-ורגשות. במשםחת סקס וזוגיות גאה מגיעים גם רווקים, ואני בטוח שאם הגיגיך יימצאו חן בעיני אחד החברים, מהר מאוד תמצא את עצמך ב-MSN או ב-ICQ שלהם. כחבר חדש במשפחתנו הנאורה
אני מקדיש לך את התמונה
תתענג עליה קצת, ותפנטז......לך תדע מה ייצא.....
. ואל תחכה לכתוב משהו חכם, אולי תתחיל בלספר קצת על עצמך, בכרטיס האישי שלך לא רשום מהיכן אתה, בן כמה אתה, מה אוהב לעשות וכו'. ואם בא לך לספר לנו על איזה פנטזיה מינית קטנה ולהעיר פה את כולם. אתה יותר ממוזמן לעשות זאת ומייד!!!. מקווה שהשהות שלך כאן תהייה מהנה, אנחנו כבר נהנים. רק אהבה

אוי אמט, ברור שאתה נהנה!

כל מה/מי שנותן לך לגיטימציה לשים תמונה של זין בפורום, עושה אותך שמח ועליז!! אגב, פוקסיה, ברוך בואך!

fuchsia

New member
amet...יקרי......

אני מאמץ את הרעיון שלך ומתחיל מהיום לרשום כאן שטויות והגיגיי דעה חסרי תוכן....הרי שזהו תפקידי עד שאבסס את המעמדי בפורום , לגבי מתנתך הקטנה....אנחנו צריכים לעבוד על חוש המקוריות שלך , אבל כמו שאמרה אימי הפולנייה העיקר הכוונה
לגבי פרטי האישיים.....קבל עדכון אופנתי ....... ולגבי פנטזיה מינית.....נו אני בספק עם כעת זה הזמן או המקום אפילו עם זה רק בשביל לעורר כאן כמה מוחות משועממים. ולגבי בן זוגי האבוד.......26 שנה , ואני עדיין אופטימי
ועד שיהיה לי תגובה או שטות אחרת....לכולם שלום

S h a m i

New member
מחכה לתגובה...

של פוקסיה - אם לא לטעמו אני אתחיל לשלוח לאמט תמונות "מקוריות" להפליא... כך שלא יהיו טענות כנגד אגודת המארחים...

S h a m i

New member
ודרך אגב...

ברוך הבא!!! |לא שם תמונה כי מחכה לראות תגובה|

amet

New member
שמי ממי ../images/Emo25.gif

מה לא מקורי בתמונה של צייר/אומן. ו.....אל תחכה לאף אחד אני תמיד אשמח לקבל............... תמונות.

S h a m i

New member
לא אמרתי שזה לא מקורי...

פספסת את כוונתי. התכוונתי לראות אם אהתמונה היא לרוחו של בן הבית החדש. כי אם התמונה הזו גם לא תהיה לרוחו, אני (מתוך אחוות רעות המארחים) אעצמוד לצידך לעזרה במקוריות ... עכשיו הייתי מובן יותר?

Yaniv-DC

New member
יקירי, אנחנו ההווה!

עד לפני כמה שבועות אכן הפורום היה יותר בסימן הזוגיות, אך אט אט, אחד אחרי השני הפכנו לרווקים. אז הזוגיות היא העבר, הרווקים זה ההווה, ולגבי העתיד... על זה אני אכתוב עוד מעט בהודעה אחרת (בכל זאת ראש הממשלה פה עכשיו אז צריך קצת לעבוד...)

למעלה