certified.woke
Well-known member
...ובמיליה "אתה מזהה תהליכים היסטוריים שארצות אחרות עברו וגמרו לא טוב"...אני זהיתי מזמן...עוד לפני יאיר גולן...
שאפו למיכאלי על האופטימיות שלה ועל כך שהיא מזהה ש"אנחנו בתקופה טובה". לא מעט חברי פורום היו יכולים ללמוד דבר או שניים מהגברת....ובמיליה "אתה מזהה תהליכים היסטוריים שארצות אחרות עברו וגמרו לא טוב"...אני זהיתי מזמן...עוד לפני יאיר גולן...
כשיאיר גולן אמר שהוא מזהה תהליכים גינית אותו...שאפו למיכאלי על האופטימיות שלה ועל כך שהיא מזהה ש"אנחנו בתקופה טובה". לא מעט חברי פורום היו יכולים ללמוד דבר או שניים מהגברת.
תודה על הבאת הדברים. תמיד נחמד לגלות שגם אנשים שמזוהים בדרך כלל עם השמאל הקיצוני ו/או הרל"ב וכו', בכל זאת מזהים מציאות ויודעים להצביע עליה ולא תמיד נכנעים לצורך הנרטיבי של המחנה שלהם (אם כי כידוע לא חסרים כאלה שכן עושים זאת).
בטוח? יודע למצוא את הגינוי הזה כביכול שלי?כשיאיר גולן אמר שהוא מזהה תהליכים גינית אותו...
אלה דברי רבקה מיכאלי: "אנחנו מנסים לא ללמוד מהיסטוריה של מדינות אחרות, למרות שזה מזמזם באוזנינו ואתה מבוהל מאוד כי אתה מזהה תהליכים היסטוריים שארצות אחרות עברו וגמרו לא טוב, תהליכים פוליטיים שהם בפירוש מבשרים על סוף". אמנם בניגוד למזהה התהליכים היא לא פירטה על איזה מדינות היא מדברת, אבל עדיין תחזית בכיוון השלילי מאוד.בטוח? יודע למצוא את הגינוי הזה כביכול שלי?
בכל מקרה, אין כל דמיון בין דברי מיכאלי לדברי מזהה התהליכים כמובן, כך שכל הטענה מוזרה ובלתי רלוונטית למאומה.
סורי, אבל עדיין לא רואה כל דמיון בין דברי לדברי ההוא באותו נאום. אבל גם אתה מוזמן למצוא את הגינוי שלי כביכול שהומצא לי בתגובה #4אלה דברי רבקה מיכאלי: "אנחנו מנסים לא ללמוד מהיסטוריה של מדינות אחרות, למרות שזה מזמזם באוזנינו ואתה מבוהל מאוד כי אתה מזהה תהליכים היסטוריים שארצות אחרות עברו וגמרו לא טוב, תהליכים פוליטיים שהם בפירוש מבשרים על סוף". אמנם בניגוד למזהה התהליכים היא לא פירטה על איזה מדינות היא מדברת, אבל עדיין תחזית בכיוון השלילי מאוד.
בבקשה...רבקה מיכאלי ויאיר גולן מזהים אותם תהליכים, אלא שמיכאלי יותר אופטימית...וראה גם זאת...בטוח? יודע למצוא את הגינוי הזה כביכול שלי?
בכל מקרה, אין כל דמיון בין דברי מיכאלי לדברי מזהה התהליכים כמובן, כך שכל הטענה מוזרה ובלתי רלוונטית למאומה.
כל מילה בסלע, אך היכן ראית שם התייחסות לנאום זיהוי התהליכים שלו?בבקשה...
דוגמאות לדעתי השלילית על הנבלה תוכל למצוא בכיף, לא אמרתי אחרתרבקה מיכאלי ויאיר גולן מזהים אותם תהליכים, אלא שמיכאלי יותר אופטימית...וראה גם זאת...
יאיר גולן זיהה תהליכים וכן רבקה מיכאלי וברור ששניהם מתכוונים לאותם תהליכים.כל מילה בסלע, אך היכן ראית שם התייחסות לנאום זיהוי התהליכים שלו?
דוגמאות לדעתי השלילית על הנבלה תוכל למצוא בכיף, לא אמרתי אחרת. דיברנו על נאום זיהוי התהליכים שלו אותו לדבריך למעלה גיניתי. באף אחת מהקישורים שצירפת אין גינוי כזה. תצטרך להמשיך לחפש.
אוקיי... והאימות/אישור לטענתך למעלה לפיה גיניתי את נאום זיהוי התהליכים של ההוא, היכן זה? בקיצור לא מצאת (ולא שלא חיפשת, כפי שעולה מהקישורים שצירפת)יאיר גולן זיהה תהליכים וכן רבקה מיכאלי וברור ששניהם מתכוונים לאותם תהליכים.
נאומו מ- 2016 "זיכה" אותו בכנוי זה מפיך...
די בכך שטבעת הכנוי "מזהה תהליכים" והרי לא התכוונת לקלס אותו.אוקיי... והאימות/אישור לטענתך למעלה לפיה גיניתי את נאום זיהוי התהליכים של ההוא, היכן זה? בקיצור לא מצאת (ולא שלא חיפשת, כפי שעולה מהקישורים שצירפת). לא מפליא במיוחד, בהתחשב בעובדה שמעולם לא הוצאתי מפי אמירה כזאת וכל הטענה הייתה המצאה שלך גרידא
.
אז עכשיו מצאת לנכון פשוט להתעלם מכל זה ולחזור על המניפסט מלמעלה? תהנה לך.
לגבי הכינוי, נדמה לי שכתבתי כאן בעבר, הסיבה שאינני מוכן להעלות את שמו של מזהה התהליכים על שפתי או מקלדתי, נעוצה בראיון רדיופוני שהיה איתו יום למחרת אותו נאום, בו הוא השווה את הממשלה הנבחרת של מדינת ישראל למשטר הנאצי של ערב השואה. אמנם היו לו מאז התבטאויות נוספות שמבישות בעיני, אבל אותו ראיון גרם לכך שאני לא מוכן להזכיר את שמו המפורש. מאחר ונאום זיהוי התהליכים שלו היה בסמוך לכך ומוכר לכל אחד, נוח לי לכנותו בפשטות מזהה התהליכים. זה כל הסיפור. אלמלא הנאום הזה, אם היה רק את הראיון הנ"ל, הייתי מכנה אותו אולי האלוף הנבלה הסרוחה או משהו מתאים אחר.
על נאום זיהוי התהליכים שלו, לא שמעת ממני הרבה בזמן אמת וגם לא מאוחר יותר. זאת מהטעם הפשוט שעל אף שאני לא בטוח שזה היה מקומו או תפקידו לומר את הדברים, אין לי שום בעיה מהותית איתם ולא הייתה לי גם בזמן אמת. לא בגלל שאני בהכרח מסכים איתו, אבל לא ניתן לשלול את העובדה שהייתה ואולי עדיין יש מגמה בעייתית מבחינה זו שמחייבת התייחסות מערכתית. ממילא לא היה לי על מה לגנות את הנאום ולא עשיתי זאת, בניגוד כאמור להמצאתך למעלה.
כך או אחרת, אינני רואה דמיון גדול בין דברי מיכאלי לדברי מזהה התהליכים באותו נאום. בתיאוריה אפשר לומר שהם מדברים על דברים דומים. בתכל'ס הם מתבטאים בצורה שונה לחלוטין וזה בדיוק ההבדל בין התבטאות תקינה שמביעה דאגה מסוימת להתבטאות שכל עניינה השמצת האחר, תקיפתו ושלילתו (בדומה להתבטאויות הנלוזות, לרבות לאחרונה, על הצורך בחינוך מחדש של כמחצית מהאוכלוסיה).
נו טוף. הסברתי לך באריכות ובהרחבה את העניין. אם אתה בכל זאת מתעקש שלא להבין ולרוץ עם ההמצאות שלך, זה כבר עניין שלך. עובדתית על אף חיפושיך הנרחבים, לא הצלחת למצוא גינוי שלי לתוכן הנאום של מזהה התהליכים. גם אם תנסה לערפל עובדה זו היא לא תשתנהדי בכך שטבעת הכנוי "מזהה תהליכים" והרי לא התכוונת לקלס אותו.
"מזהה תהליכים" הוא אכן קילוס לדעתי, אך ברור כי לא לדעתך...והתהליכים - אכן מזכירים את מה שהתחולל במדינה אירופאית מסוימת בין המלחמות...
לא חפשתי יותר מדי ואינני מצפה לאשוש ממך.נו טוף. הסברתי לך באריכות ובהרחבה את העניין. אם אתה בכל זאת מתעקש שלא להבין ולרוץ עם ההמצאות שלך, זה כבר עניין שלך. עובדתית על אף חיפושיך הנרחבים, לא הצלחת למצוא גינוי שלי לתוכן הנאום של מזהה התהליכים. גם אם תנסה לערפל עובדה זו היא לא תשתנה. בכך אישרת הלכה למעשה שחרטטת למעלה והמצאת הנפצה חסרת כל בסיס לגבי. די לי בכך.
אם ברצונך להמשיך מכאן לדיון ענייני, בכיף, בשביל זה אני פה. אם תעדיף להמשיך לקשקש את עצמך (וקוראיך) לדעת, זה כבר משהו שתצטרך לעשות עם עצמך בלבד. הנסיון הפתטי לחזור על דברי מזהה התהליכים עם ההשוואות הנלוזות, אחלה פרובוקציה, אבל שווה פחות ממחצית השקל (אולי טיפה יותר מגרוש, אך לא הרבה), כך שאין לי עניין מיוחד להתייחס אליו.
בריאות,
מיצינו.
מה אנחנו אמורים לעשות עם המידע הזה על רבקה מיכאלי?...ובמיליה "אתה מזהה תהליכים היסטוריים שארצות אחרות עברו וגמרו לא טוב"...אני זהיתי מזמן...עוד לפני יאיר גולן...
איזה מחיר גובות דעות של אזרח במדינה דמוקרטית?ככל אזרחית במדינה זכותה להביע את דעתה. אבל דעותיה בשמאל הקיצוני גובות מחיר. אני מקווה שהיא לקחה את זה בחשבון.
חרמות, אלימות פיזית, סתם גידופים של מכונת הרעל. אני לא אומר שצריך לנרמל מצב כזה חלילה, כמובן.איזה מחיר גובות דעות של אזרח במדינה דמוקרטית?
דיברתי על מדינה דמוקרטית.חרמות, אלימות פיזית, סתם גידופים של מכונת הרעל. אני לא אומר שצריך לנרמל מצב כזה חלילה, כמובן.
על פי כל סטדנרט אפשרי, זו ביביקטטורה כבר מזמן.דיברתי על מדינה דמוקרטית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.