גם פרינס נבהל

  • פותח הנושא 3121
  • פורסם בתאריך

3121

New member
גם פרינס נבהל

לא רק דפש מוד נבהלו מהמצב בארץ. אורח לא פחות חשוב פרינס היה אמור לקיים הופעה בישראל ב- 17 בספטמבר אבל התחרט בעקבות המצב הביטחוני. את פרינס היה אמור להביא האמרגן היהודי מרסל אברם שבאחרונה הפיק את הופעותיהם בארץ של סטינג ושל פיפטי סנט. חתימת החוזה בין נציגי פרינס לאברם הייתה אמורה להתקיים ב-14 ביולי ולדברי מקורבים לאברם החתימה בוטלה ברגע האחרון שכן יום קודם פרצה המלחמה. חגי שטרוויס נציגו בארץ של מרסל אברם מאשר את הפרטים "יום אחרי שהתחילה המלחמה מרסל אברם ונציגיו של פרינס ביטלו את חתימת החוזה. הם הגיעו להבנה שאין טעם להופעה בארץ במצב כזה. הביטול נובע בין היתר מכך שאף חברה מסחרית לא הסכימה לתת חסות להופעה שמתקיימת בזמן המלחמה" שגיא בן נון
 

HeavenlyB

New member
קשה לי להאמין

עם כל הכבוד, פרינס לא הראה אף פעם סימני אהדה לישראל. לרוב זה היה להיפך. אם אכן פרינס חשב על זה, זה משמח לשמוע, אבל אני בספק, לא משנה כמה יגידו כאן שזה באמת היה על הפרק, גם מצד פרינס.
 

yuDa398

New member
מאיפה המקורות?

זה לקוח מאיזה אתר? אני מבין לפי הניק שלך שאתה גם נמצא בין אוהדי פרינס. אתה מוזמן לכתוב פה כמה שיותר. כפי שאתה רואה הפורום די מת.
 

True Colors

New member
גם "עניין מרכזי" מדווח

גם פרינס ביטל הופעה בישראל הזמר האמריקני היה אמור להופיע באמצע ספטמבר אך החוזה עם המפיק מרסל אברהם בוטל יום לאחר פתיחת הלחימה בצפון המאבק נגד החיזבאללה הוביל להפסד כפול מבחינת חובבי המוזיקה בישראל. דפש מוד ביטלו ברגע האחרון ועתה מתברר כי גם פרינס עמד להופיע בישראל. ב-13 בספטמבר אמור היה הזמר האגדי להופיע לעיני עשרות אלפי צופים, מפיק מרסל אברהם כבר חתם עימו על החוזה. אך יום לאחר פתיחת הליחמה בצפון, שני הצדדים הסכימו כי המהלך לא ייצא לפועל. עוד לפני פתיחת ההכנות ומכירת הכרטיסים, בוטל המופע. פרינס ככל הנראה הוציא את זעמו על אישתו. אחרת איך תסבירו את העובדה שהוא מתגרש, בשנית.
 

HeavenlyB

New member
../images/Emo6.gif זו חייבת להיות בדיחה מה שכתבו

קודם כל הנתונים שונים ממה שנכתב בידיעות. שם נכתב שהם לא חתמו עדיין, ושההופעה הייתה צריכה להיות ב-17 לספט'. והגירושים התחילו הרבה לפני זה ולא קשורים בכלל להופעה בארץ. אבל אני משער שהקטע הזה היה בצחוק.
 

HeavenlyB

New member
שמועות נוספות אומרות

שנקבעה לו הופעה ביוון ב-25 לספט'. מי בא איתי?
 

החיבור

New member
אין לי זמן

כי הפרווה כבר לא מובטלת, אך קורעת את התחת. ואין לי אינטרנט. ואני ממש מצטערת שלא קפצתי לבקר פה יותר. והשמועה על מו"מ איתו יכולה להיות אפשרית, אך גם בעיניי - לא מציאותית בעליל. יוון? בכיף, מי משלם?
 

DJ$upreme

New member
כמובן שאין מצב להפסיד את זה

יוון זה ממש מעבר לפינה. ועצם העובדה שהוא הסכים לבוא לישראל מעודדת. ולא סתם לבוא, כנראה לפתוח את ה- WORLD TOUR...! חבל מאוד שזה לא קורה.
 

HeavenlyB

New member
לא בטוח לגבי World Tour

השמועות אומרות שהתכנון הוא רק ההופעה הזאת ביוון. לצערנו ההופעה היא בתקופת החגים, כך שהמחירים ליוון יקרים, אבל לשמחתנו זה עדיין לא כמו טיסה לארה"ב, ולא צריך ויזה. לפי מידע שקיבלתי עדיין מחפשים מקום בטוח להופיע בו במזרח התיכון. אני רק מקווה שהמקום שימצאו יהיה נגיש גם לישראלים.
 

dgil

New member
מעניין איפה היתה צריכה להיות ההופעה

למישהו יש מושג? האם בנו על פארק הירקון או על משהו בסדר גודל של קיסריה? עם כל אהבתנו לא בטוח שהופעה שלו בארץ היתה מגייסת עשרות אלפי רוכשי כרטיסים. בכל אופן - פיספוס אדיר! זו אכזבה גדולה בהרבה מהביטול של דפש מוד...
 

החיבור

New member
נו, כצפוי...

לא הופעה ביוון ולא בטיח. בוטל. עכשיו מדברים על tour רשמי בינואר, 07'.
 
למעלה