גם פה מלקקים? או רק....

גם פה מלקקים? או רק....

הבטיחו שבפורום הלשון המפלרטטת נעלמה התופעה של הלשון המלקקת אך שומו שמיים גם פה זה התקלקל ולשון כל הבנות בישבן המנהל. מבינה אותך סופטי, זה מה זה נעים להרגיש שגופך הוא דבר כה טעים רק ממך כה ציפיתי שבבוא השעה תוכל להתעלות מעל התופעה. הבאת לכאן את כל הנשים שבך רק רוצות לעשות מעשים ואם קצה נפשך ונשארו פרורים אתה מרשה להשתתף גם לכל החברים. אז מה החוכמה שפה לא מוחקים אין מה למחוק כה הרבה ליקוקים. זה נעים, זה מזקיר,זה מחמיא רק לפעמים זה גורם לי לרצות להקיא.

softy

New member
איך ה-איה אומרת - אונס קבוצתי...

זה הטרנד עכשיו. וכן כאן לא רק מלקקים ( בתחת ) כאן גם מלקים ( בישבן ) וזה נעים וזה מזקיר וזה מחמיא שניה הולך להקיא...... סופטי מסתפק בפירורים.

arye_gur

New member
מיכאלה, אני לוחש לך בשקט בשקט בשקט

שכולן באות לכאן בגללי. שששששששששש.... שסופטי לא ישמע. אריה

אוי לו המתחבא ושמעתי גם המתחזה

אריה, מפאת גילי, כבדה עלי השמיעה התקרב קצת, כן עוד טיפה לחש לי באוזן תעבור לכתף ואם לא שאמע עדיין תעזור קצת עם שתי הידיים ורק אחר כך אוכל להגיד קבל עם ועדה שבגינך הנה באתי ושסופטי ידע אחרי שתהיה כה קרוב אלי האמן לי לא תצטרך את כל האחרות שבאות. היה נחמד השאר לסופטי פרורים

ariegur

New member
סופטי יוצא לירח דבש עם קקטוסון

איך שאני מקנא בו. הוא כבר לא צריך אף אחת פה. הזירה כולה שלי ! קקטוסון, אני מ ת ע ל י ך ! אריה

מעדיפה להיות גלגל שלישי...

אם חושב אתה שמוכנה להיות חלק מההרמון הטעות בידיך. כנראה מעדיפה להצטרף לסופטי וקקטוסון להנות מנגינתם בארבע ידיים. אחרי חמש דקות אלבה את האש יצעקו אחד לשני - אתה טיפש ואני אשב אחכך הידיים ואנסה להנות מאלה השניים. אז תחליט מהר לפני יוצאת הספינה אם איתי אתה רוצה לבנות מדינה או שאזדנה לזה הצועק אחרי ואצא איתם לחופשה בהוואי

עכשיו כבר אין לך ברירה

סופטי, הבנתי, אין דרך אחרת אבל האהבה כנראה היא עיוורת אז החלטתי בכל אופן קצת ללקק אם בהוואי אוכל עם קקטוס בך להתחלק קח אותיייייייי עכשיו!! לשם

softy

New member
רדי על שתי ברכייך...

רדי נא מיכאלה-לה היפה כי מהיום לקקנית תהיי להוד מעלתו....... סופטי מוכן להתחלק בקקטוס בתנאי שהקוצים נשארים אצלי.

אלקק לך פה.. אלקק לך שם..

קח את הקוצים קח את הזיפים ואני אסתפק בליקוקים. כל חיי חלמתי ללקק בהוואי...

softy

New member
טוב תרשמי פרטים

מיאמי ביץ סאווט מלון דייז אין חדר 701 שעה 19.00 לפי שעון ערב הסעודית יציאה בתוך שעה מתאספים בלובי בגדים נוחים לא לפנות למקומייים להצטייד במצב רוח סופטי לא כולל שתיה

ariegur

New member
דווקא כבר היתה לי תשובה טובה,

אבל רצת לסופטי - אז שתיהני. אריה - (נזכר באפריים שמיר)

softy

New member
נכון...

אחד צומח לו אחד נושר לו. סופטי מה קשור?

למעלה