גם עכשיו????

פרפרזה

New member
גם עכשיו????

מד"א: 108 פצועים ב-97 תאונות דרכים ביממה האחרונה 108 בני אדם נפצעו ב-97 תאונות דרכים שאירעו בכבישי ישראל ביממה האחרונה, כך נמסר מהמוקד הארצי של מד"א. שלושה בני אדם נפצעו באורח קשה, שבעה בינוני ו-98 נפצעו באורח קל בתאונות ברחבי הארץ. (ynet) קצת יותר לאט בבקשה!!!!!!!!!

לא עניין של מהירות בלבד!

יכול להיות שאתה הנהג הכי זהיר ונוהג בזהירות אבל אתה לא יודע מה הנהג שבנתיב השני או בנתיב שלך עלולים לעשות!

פרפרזה

New member
ושוב

אם כ ל אחד ינהג קצת יותר לאט אפשר יהיה למנוע הרבה יותר דברים

נסע נסע לאט....אבל....

אם נסע מתחת ל80 קמ"ש שזה הממוצא...אז נהאט את התנועה מה שיגרום לעומסים כבדים משטרה תבוא תתן לי כנס על עיכוב התנוה הפרעתה אני כרגיל יגיע לבית משפט ואגיד לשופט ש....פרפרזה אמרה לי לנסוע לאט אז השופט יגיד שהאת צודקת! אשלם את הקנס אצא לי לרכבי להתניע!!!!!!! מגלה שגנבו את הרדיו דיסק מאתר בדקה ה90! את הגנב רודף אחריו דופק לו מכות רצח למחרת אני מגלה שאני בתא מעצר כי שברתי לערבי קטן תגולגולת ופתחו לי תיק על הקאת קטין[אזמה אם הוא גנב, מותר לו כי הוא קטיןןן...] לסיכום תנו גז! תרביצו! תפרפרו במקום בכל רייס!!!! רק זכרו רק אם יש לכם מאק פול טריילר אז.........רק אז...........אתם תסעו לאט מאוד מאוד מאוד! ואז לא תקבלו כקנסות ובתי מפשט וכאלה.... סיימתי חפירה

התיקונים

לא בא לי! אני מסטול מכל הוודקות המוקפצות מהחתונה הפרדס גן אירועים של ערבים לא להזמין חרא של מקום! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה