גם נכה יכול לאהוב

SeaHawk

New member
גם נכה יכול לאהוב

אני בן 33 ואני נכה ונכון לא היה לי אף פעם קשר רומנטי עם אף אחת. האם אתן הנשים חושבות שאדם נכה לא יכול לאהוב או להרגיש משהו אליכן? למה אישה בריאה לא יכולה ליצור איתי קשר פשוט לא רומנטי אפילו? אני רוצה סתם לשבת ולדבר אם מישהי, לחלוק איתה, לצחוק איתה, לראות סרט איתה או לשבת במסעדה. אני יודע שאני דוחה ולא נעים לך להיות בקרבתי אבל האם זה כל כך קשה לדבר איתי או לצחוק איתי? אני לא מבקש מאישה יותר מזה רק לדבר קצת אפילו שעה אחת בחודש להקדיש לי האם זה כל כך קשה לכן? כנראה שכן. עובדה שכל אחת מתרחקת ממני. ומה אני מבקש בסך הכל לדבר קצת, לצחוק קצת. אולי בגלגול הבא שלי, אם קיים כזה דבר, אני הגשים זאת. רציתי רק להגיד לכן הנשים שגם נכה הוא קצת בן אדם עם אותם רגשות ותשוקות כמו כל אחד אחר וחבל שאתן לא מצליחות לדבר איתי קצת, אבל לא בכל מלחמה אפשר לנצח וצריך לדעת מתי להפסיד כי מלחמה אבודה מראש אין טעם להלחם. אולי אם תראו נכה ברחוב תדעו שגם הוא אדם כמוכם רק מוגבל פיזית. תודה לכן מקרב לב אם הגעתם עד כאן וקראתם זאת. תודה.

אני בטוח שיש כאלה שאינם נכים

ולא מוצאים בת זוג לקשר פשוט. אולי משהו בך - לא כנכה - מפריע לקשר. ריח, התנהגות, טון דיבור וכדו. תנסה לשאול חברים מה זה הדבר הזה. שאלה קטנה. נשים נכות יצרו איתך קשר רומנטי? דניאל

אוי כמה שהרגזת אותי!!!!!!

אל תפיל על כל המין הנשי את הרחמים העצמיים שלך, איש! אתה רוצה לרחם על עצמך???? בכיף. אבל אף אחד או אחת לא "גורמים" לרחמים עצמיים אלא אתה בלבד! אני נשואה לנכה, הוא היה נכה כשהיכרנו, סגור ומסוגר, הרגיש כמותך. שהחיים דפוקים, אף אחד לא אוהב אותו, כמה הוא אומלל, נזל בתוך החיים כאילו רק חיכה לסוף שלהם! עכשיו הוא איש נשוי ואבא לארבעה ילדים מדהימים! יש לו אישה שאוהבת אותו, והוא מסתכל לחיים בעיניים וצוחק עליהם! מרגיש כמו מטומטם כשהוא נזכר באיזה מצב היה כשפגשתי אותו. אתה בסך הכל בן 33 ! עשה משהו עם עצמך! והדבר הראשון - זרוק את הרחמיים והסיגוף העצמי הזה לכל הרוחות! יש שם מישהי בחוץ שמחכה רק לך! לך ומצא אותה. קום מהביצה הזו שאתה מתבוסס בה ועשה משהו! דוחה?? לא נעים לשבת בקרבתי??? פאק! אתמול פגשתי איש מ-ד-ה-י-ם. גם הוא נכה. לא אפרט איך.. אבל הוא איש קורן!! אתה רואה את הנכות ולא שם קצוץ! הוא מדדה בעליזות מולך על הפרוטזה שלו, החיוך שלו כובש אותך, הבטחון העצמי שלו עוטף אותך.. איש. מה שהנשים סביבך רואות זה מה שאתה משדר. ואתה משדר: "אני נכה, מכוער ואומלל , בואי רחמי עלי.." די! אתה זקוק לחיזוקים? זקוק לעידוד והחצנה של החלקים היפים שבך? בקש עזרה! אל תבקש רחמים! אם תרצה שאכוון אותך למישהו שאיתו תוכל לדבר, מישהו שגם הוא נכה ויוכל לעשות לך סדר בתאים האפורים - פנה אלי. אקשר בינכם. עכשיו תביא מהר חיבוק ותרגיע אותי! מייד!

אש לי

New member
אמרת הכול-אשכרה../images/Emo13.gif

יופי של תגובה פסי ואתה חבר אפשר גם חיבוקי ישר ללב?
רק שתדע לך יש אנשים שאינם נכים פיסית אבל נכים נפשית רוצה 100 אחוז נכות? UP TO YOU דיר באלאק אם לא תישאר איתנו באהבה איימי.

לקחה בן אדם עצוב עשתה אותו שמח.

לא מאמין. מה קורה פה היום. קודם אש-לי עם סיפור טורקי ועכשיו את. לא מתאים לי ככה. אני בפשיטה על ראס בנדורה לא התרגשתי כמו היום. דניאל, חנוק עם דמעות. מחזיר לך את השידור.

אתן הנשים........???!!!!!!

סליחה?????!!!!!!! דיברת אליי???.... לא כולנו אותו הדבר-אתה לבטח יודע.... אז היו כמה נסיונות כושלים???!!!!-so what??! מכאן ולצאת בהכרזה של:"אתן הנשים"...הדרך ארוכה היא... מכירה כמה וכמה חברות בחיי שיוצאות/נשואות לגברים מוגבלים פיזית! אם הנכות היא נפשית-זה כבר אישיו אחר...
אתה אינך דון קישוט הנלחם בטחנות הקמח-וגם הוא בסוף יצא עם דולצינאה(לא?)ולכן אל תאמר נואש ותחשוב כי המלחמה אבודה מראש-כי היא לא!!! גם אתה תמצא את המיכסה שלך בינתיים קבל ממני
וגם

און&און

New member
יופי...

ממש חכם..בדיוק!!! זו הדרך להתמודד,תמשיך ככה והכל ירוץ לך בחיים.. או קיי,אז כשנראה כמותך ברחוב אנחנו נזכור...זה עוזר לך????? לא נראה לי. קדימה,תשנס מותניים וקדימה בעוז,אל תרפה ואל תרים ידיים,והכי הכי חשוב... בלי לחץ,הרי כבר הפסדת נכון?! אז אין לך סיבה להיות לחוץ וזה חשוב. אז לאט לאט,בלי הרבה צפיות ובלי לחץ,כך בערבון מוגבל את ההצלחות ואת האכזבות ואני כאן מחזיק לך אצבעות..

viviti

New member
שטויות!!

אני מכירה בחור. נכה רגליים. יושב בכסא ושלא תגיד שחוץ מזה הוא בחור נאה לא. הוא לא. וכל הזמן יש לו חברים וחברות. וגם חברות אינטימיות........ אז..... תסלח לי .... חוץ מזה אני מכירה גם כמה אנשים בריאים לחלוטין........ שהגיעו בשלווה ברווקות לגיל 40

SeaHawk

New member
גם נכה יכול לאהוב

אתן חושבות שאני לא מנסה להיות שמח ולתת לצד השני הרגשה של שמחה של כיף? ניסיתי לצאת עם כמה נשים ולהיות כמה שיותר נחמד, כמה שיותר שמח, לתת להן הרגשה שלפניהן יושב אדם ככל האדם. אבל אז אני מסתכל על העיניים שלפני והעיניים מביטות דרכי כאילו אני לא שם כאילו אני לא קיים, עיניים שרוצות להיות במקום אחר. ואני מסתכל מסביב ונשים אחרות היושבות מסביב במסעדה או במקום אחר, עיניהן שונות, עיניים שמחות, עיניים שמסתכלות על האדם השני מולן, עיניים שמקשיבות. ואז לאט לאט השמחה וכל השאר דואחות ונמוגות, ואני מנסה לסיים את הארוחה או הבילוי כמה שיותר מהר כדי שהיא לא תרגיש מרוחקת לידי כי לא זאת רציתי שתרגיש, רציתי שתרגיש נחמד שתבלה כמה שעות נחמדות וזהו. אז לפעמים אני עולה לאוטו ונוסע לחוף הים ומקשיב לשירת הים ולמוזיקה המתנגנת ברדיו וזה נחמד ואף אחד לא יוצא נפגע מזה. ועוד יום הלך לו והמשיך לחפש את לי את האתמול של המחר.

אש לי

New member
תגיד אתה רוצה מכות?

אתה בכלל לא מקשיב לנו! חושב רק איך להעביר לנו את תחושותייך הבנתי! זו הרגשה איומה אבל זו רק הרגשה שלך. גם אני מסוגלת ליפול לרחמים עצמיים ואז לא משנה מה אחרים אומרים חושבים כשאנחנו עצובים ברור שניראה לנו שסביב הכול שמחים ורק לנו רע ולא נעים. אז יאללה חבר תתעודד רק אתה יכול לעזור לעצמך!!! אשמח להיות לך ידידה במסר אישי מתי שרק תרגיש צורך. חג שמח.

תגובה מאדם שגם לו יש נכות...

שלומלום לך, קראתי בעיון את מה שכתבת והיות שגם לי יש נכות אני מצרף לך קישור לדיון על סקס ונכות מפורום אחר בו כתבתי תגובה לבחור בשם דניאל, אתה מוזמן לקרוא את כל השתלשלות התגובות שם, חומר שווה קריאה. אם יהיו לך התייחסויות אישיות לדברים שנאמרו שם אתה מוזמן לכתוב אותם פה ואני אענה אליהם באופן ספציפי. בהערכה, שלומלום

SeaHawk

New member
גם נכה יכול לאהוב

כנראה שאתם חושבים שאני רוצה להגיע עם מישהי למצב אינטימי, אז לא. אני יודע שזה לא יקרה כמו שזה לא קרה עד היום זה גם לא יקרה לי ואני מקבל זאת. נכון שיש לי חלומות כמו לכל אחד להתאהב במישהי והיא בי ולהקים משפחה אוהבת, אבל זה לא יקרה כמו שזה לא יקרה שמחר אני אקום ואצא לשחק פוטבול אמרקאי. וזה בסדר קבלתי זאת וזה אני ואין מה לעשות בנידון. אבל מה שקשה לי לקבל ואף על פי שאני מנסה לעשות את כל המאמצים זה לשבת עם מישהי ולשוחח או לראות סרט או ארוחה ביחד. האם זה כל כך מפריע ודוחה אישה נורמלית לשבת שעה או שעתיים פעם בחודש וסתם לשוחח איתי? חשבתי אפילו להזמין נערת ליווי רק כדי שתשוחח איתי קצת וזה הכל אבל אני לא יודע אם יהיה לי על מה לשוחח איתה בדיוק. וזה שאתם חושבים שאני מרחם על עצמי אז לא, אני לא. אני מרחם עליכן הנשים הנורמליות שאתן לא יכולות לראות באחד כמוני אדם שאפשר לשוחח איתו ולצחוק איתו, ורואות בנכה משהו שלא צריך להיות בקרבתכן. זה שגופו נכה זה עדיין לא אומר שהוא לא שייך למין האנושי.

אש לי

New member
אני ממש כועסת עלייך...באמת

אני אוהבת אנשים נורמלים אפילו "שרוטים" אני אוהבת אנשים חלשים וחזקים אני אוהבת גבוהים קטנים אפילו גמדים אני אוהבת אנשים בריאים חולים וגם נכים אני אוהבת אנשים ובטוח הייתי אוהבת גם אותך!!!! אין קשר לנכות,אלא למי שאתה! ולו היית גר בצפון ואם תירצה לבקר אותנו פעם מבטיחה להיות חברה עכשיו מובןןןןןןןןןןןןןןןן?

יקירי

בפורום הזה תוכל למצוא תמיכה "עממית" בלבד. אתה זקוק ליותר מזה. אני ממליצה בחום לפנות לאנשי מקצוע מאוד מנוסים בטיפול בנכים (נכויות קשות, פגועי הלם קרב, מוגבלים פיזית ועוד..). הצוות של דר´ רונית אלוני יוכל לעזור לך המוןןןןןןןןןןןןןן קדימה. פורום "טיפול מיני ומיניות" אתר הבית של המרפאה בהצלחה!!!

למעלה