גם מספר גונבים...

Gessi

New member
גם מספר גונבים... ../images/Emo10.gif

לא תאמינו - אני יוצא היום בצהריים מהעבודה, מעיף מבט אוהב על האופנוע - ומשהו חסר לי בעיניים... גנבו לי את המספר. המספר היה מחוזק בברגים ואין שום סימן של תלישה - הוא פשוט לא שם... הגעתי לתחנת המשטרה והחוקרת שאלה אותי אם גנבו לי את המספר הקדמי או האחורי
בקיצור - אני צריך לשמור את הטופס תלונה כדי שבבית משפט אני אוכל להגיד שזה לא אני. אז בינתיים אני רוכב עם קרטון קשור מאחור...

1100F

New member
מזל טוב

לפני שנתיים קניתי GS ואחרי כמה חודשים גנבו לי את הפנס הראשי (כולל חיתוך של כל החוטים כך שהיתי צריך להחליף את הצמה הראשית $$$$$). אחרי כמה חודשים כבר גנבו את כל האופנוע. לא כדאי לך להסתובב האבה זמן עם המספר מקרטון מכיוון שלעשות מספר חדש עולה מעט ולוקח רק כמה דקות.

big_foot

New member
שמור על האישור מהמשטרה

והוא יכול לעזור לך נגד צילומים כאלו ואחרים -" זה לא היה אני מישהוא גנב לי את המספר" אני מכיר מישהוא ששיכפלו לו את האוטו ואת כל הצילומים - אדום + מהירות וכל דוחות החניה (חוץ מדוחות בעיר שבה הוא גר ) הוא העשים את המשכפל הרשע בקיצור יש גם צד טוב לזה

אלדד א

New member
בואנה זה לא צחוק....שמעת על נסיון ../images/Emo2.gif

הפיגוע אתמול בירושלים? הנבלות השתמשו ברכב גנוב, אבל הם החליפו את לוחית הזיהוי שלו בלוחית אחרת, על מנת שלא יזהו אותו ככזה. מי יודע אם לא הרימו לך את הלוחית על מנת להשתמש בה לאיזה אופנוע ממולכד...?

צחוק, צחוק , זה לא מצחיק...

וטוב שדיווחת במישטרה! לידיעתכם כמעט כל הפיגועים עם מכוניות טופת נעשים עם רכבים גנובים. אני עובד בביטחון ויש לנו רשימה של רכבים גנובים ( היכולים לשמש לפיגועים), כמו כן, אחד הדברים הבסיסיים שעושים בבדיקת רכב- הוא בדיקת מספר כדי לראות שהרכב לא גנוב. להזכירכם בחיפה נעשה שימוש באופנוע ממולכד! ד"א- גונבים גם מספרים של של המישטרה!! ושאר הכוחות בינלאומיים באיזור ( או"ם וכ"ו) בקיצור- פשע לא להודיע על מספר גנוב!!

Miss Mor

New member
היום יש מומחים לזיופים

ואתה לא יכול בכלל לעלות על זה שזה רכב גנוב ומזוייף אחי מומחה לזיוף רכבים ועוסק בזה כבר הרבה שנים ובזמן האחרון הם ממש השתכללו ולעיתים מאוד קשה לעלות על זה שזה רכב גנוב ועכשיו זה באמת מפחיד יותר בגלל המצב והפיגועים אי אפשר לדעת איך "הרכב" שלך יגמור למרות שיש לזה גם יתרון כל שהוא כמו שצויין פה
המסקנה ראשית להודיע למשטרה (לא שהם עושים עם זה משהו...) שנית להתפלל
Miss Mor ששמעה הרבה סיפורים על זיופים במיוחד על איך שמכסחים את הרכב/אופנוע בשביל לגלות שזה מזוייף

../images/Emo27.gif אתר לעיונכם!!

אתר שמיתקשר להרבה דברים שדנים עליהם בפורום! החברה מציעה אביזרים רבים לרוב האופנועים הקיימים!! אני אישית הורכבתי בהפגנה על 1150GS עם אוכף שהובא מארה"ב ( במזוודה), ופשוט לא האמנתי כמה נוח היה!! אז למי שמיזדמן לו להביא דברים מחו"ל ורוצה לראות מה לחברה יש להציע, למי שרוצה להזמין מחו"ל וזתם למי שמשעמם! צירפתי תמונה- עם איך לא- משהו לנבלה- אבל נראה לי שלולה תהנה ממנו יותר מהכרוב ( קצת לפנק את האישה כרוב!
) תהנו אייל

למעלה