מצב רוחי טוב להפליא , פשוט שרלילות עושות לי את זה.
ק קומפוזיציהה New member 2/3/11 #84 ניק וירטואלי עם פה גדול אמור לאייים עלי...? רגע, עכשו זה הקטע שהשערות שאינלי בידיים אמורות לסמור?? תעדכן...
ניק וירטואלי עם פה גדול אמור לאייים עלי...? רגע, עכשו זה הקטע שהשערות שאינלי בידיים אמורות לסמור?? תעדכן...
א א מענטש 24 New member 2/3/11 #86 השערות באף שלך.. וירטואלי לפה, וירטואלי לשם , הוא נכנס בך כמו שכתוב. מנהלים תחסמו אותי אמאלה...
ק קומפוזיציהה New member 2/3/11 #88 מה ת יודע מה הולך במסרים...? תשאיר תאף שלך אצלך ותסקרנות לאמשלך... סבבה? סבבה! צאוו בייב.
א א מענטש 24 New member 2/3/11 #93 בנתיים מהסקרנות של אמאשלך את נולדת. רואה איזה נזק יכול לצאת מחור בגומי
פ פה במזיד New member 2/3/11 #97 כשאתה אומר "את זה" אתה מתכוון למה שאני חושב שמזיד אמור לחשוב עליו..? לא, כי.. טוב נו.. יודע מה? נניח להה..
כשאתה אומר "את זה" אתה מתכוון למה שאני חושב שמזיד אמור לחשוב עליו..? לא, כי.. טוב נו.. יודע מה? נניח להה..
ק קומפוזיציהה New member 2/3/11 #66 שמים לב.. וזה עוד ביום שביתר ניצחה... נו נו.. ו..אעצור כאן ואשמור על כבודי...
ק קומפוזיציהה New member 2/3/11 #77 תגובה צפויה.. כמה מרירות.. תטפל בעצמך...חבל..ת עוד צעיר..יש סיכוי..(אולי)
ק קומפוזיציהה New member 2/3/11 #95 איכס!! ולחשוב שפעם רציתי לעזור לך במת ובתמים.. מזל שזלא הלך!בעע...