גם לנו יש מחבל!

st dragon flame

New member
גם לנו יש מחבל!

איזו גאווה לאומית, לוחמינו הגיבורים הורגים באויב הערבי!

chiff4

New member
אני מקווה שכאב לו מאד מהחפצים

שנשלכו כלפיו ובסופו של דבר גם הרגו אותו. חלאת אדם. ופנחס ולרשטיין וחבריו שייעשו חשבון נפש , בגלל ההפגנות המטופשות והמיותרות שלהם , לא היו מספיק כוחות משטרה במקום שהיה צורך בהם ועכשיו כל הבלאגן עם ההמון הזועם זה בין היתר בגללו .

gershon3

New member
אני מגנה את הרצח , אבל די לדמגוגיה

אני מגנה רצח ערבים , אבל מה הקשר למאבק בגירוש, תירגע ליפני שאתה אומא דברים שלא קשורים לעניין.

אפשר לראות אתכם עולצים מעצם

האפשרות להשתלח בימין. פשוט אורגזמה. משום מה אף אחד מכם לא מדבר על הרג 2 יהודיות היום במהלך מסע אובדני של פלסטיני תושב רהט שהסיע 20 שב"חניקים..

השמאל נותן לגיטימציה לרצח אכזרי?

כולנו זוכרים איך השמאל הרעיד עולמות כאשר השב"כ חיסל את מחבלי קו 300 ובמקרה יורם שקולניק. צבועים.

gershon3

New member
שים לב מחבל ביחיד לא אלפי מחבלים

אני מגנה את הרצח אבל די לדמגוגיה הזולה.

אשרת

New member
א. מה הקשר לדמגוגיה?

ב. תסביר לי איך תמיד המבחלים היהודים הם חובשי כיפה ויוצאי היישובים היהודים בשטחים? אה? אולי משהו מקולקל אצלכם.

gershon3

New member
יגאל עמיר יוצא "ההתנחלות" הרצליה

והרוצח של היום חי 19 שנה במרכז אל תנסי להפיל זאת על מפעל חיים במקום להפיל את התיק עלי ןעל חברי אשמח אם תבואי לבקר בישובים ולראות איך אנו חיים, אל תשפטי ליפני שראית אני את החיים בת"א מכיר כי גרתי שם ושירתתי במרכז , ולכם לא יזיק לבקר אצלינו ליפני שאתם לוקחים את המיתיישבים כל כך רע!

chiff4

New member
מה אתה רוצה שנלמד מביקור בישובים

שלכם ? גם אם נראה כמה הם יפים ואולי שיש בהם אנשים נחמדים לא אומר שנשנה את עמדתינו לגבי חוקיות קיומם ומיקומם של ישובים אלה .

אשרת

New member
אנחנו לא שונאים אותכם.

אנחנו פשוט לא מסכימים איתכם. מה הבעיה בלקבל את העבודה שלא כל מי שלא מסכים איתכם לא שונא אותכם?

gershon3

New member
גם כשלא מסכימים יש דרך להדבר

והביטויים שאתם משתמשים בהם מראים שנאה.

chiff4

New member
זו לא שנאה - זה חוסר הבנה

ההגיון לא מצליח להבין אתכם ואת העמדות שלכם .

אשרת

New member
הלו!

קודם כל תרגיע את עצמך. אני ראיתיב דיוק איך אפרתה , ואיך כפר עציון, ומעלה אדומים, ואלעזר, ואלון שבות נראים. ממש לא רע! אבל מה הפלא, עם כל הכספים שנשפכים שם. שים לב, אני מדברת על החינוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלושה רוצחים יצאו מקרבכם. הגיע הזמן שתעשו בדק בית, כי מתחיל להסריח שם ומאוד.

אשרת

New member
קרבכם= ימין קיצוני.

פחות משנה המיקום הגאוגרפי, מה גם שלהזכירך, שיגאל עמיר את השבתות שלו עשה על הגבעות שבשטחים. .... אז אל תמתם בבקשה.

דמגוגיה. 99.9% מהרוצחים בארץ באים

מתוך הקו הירוק ובעיקר מגוש דן (אזור שמאלני לחלוטין), אז?

אשרת

New member
ימין אמיתי.

אנחנו לא מדברים כל אוכלוסיית הרוצחים באופן כללי, אלא אוכלוסיית הרוצחים היהודים , אשר ביצעו את מעשיהם על רקע אידיאולוגי. אל תנסה להסית את זה לכיוון אחר. פשוט תודה שיצא מבית מדרכשם עוד 'עשב שוטה', ושלום על ישראל.

כמה דברים.

1. הוא לא יצא מבית מדרשי. 2. מדוע רצח על רקע אידאולוגי יותר גרוע מרצח על רקע אחר?

למעלה