גם למכונת מין יש סוף... [ מוקדש לג'יימס בראון, זצוקלל"א ]
ש שירות לקוחות שלום New member 29/12/06 #4 למה לא שלונסקי? גם למכונת מין תפרחת ושלכת ויום אחרון שמט את כל כתריו... [בשירות לקוחות חסר לפעמים טאקט פואטי]
למה לא שלונסקי? גם למכונת מין תפרחת ושלכת ויום אחרון שמט את כל כתריו... [בשירות לקוחות חסר לפעמים טאקט פואטי]
D Dan_Kap_ Active member 29/12/06 #6 דרך צליחה, פאפא הדרך יפה עד מאד – אמר הנער. הדרך קשה עד מאד – אמר העלם. הדרך ארכה עד מאד – אמר הגבר. ישב הזקן לנוח בצד הדרך. צובעה השקיעה שיבתו בפז ואדם
דרך צליחה, פאפא הדרך יפה עד מאד – אמר הנער. הדרך קשה עד מאד – אמר העלם. הדרך ארכה עד מאד – אמר הגבר. ישב הזקן לנוח בצד הדרך. צובעה השקיעה שיבתו בפז ואדם
E emc2המקורית New member 30/12/06 #8 הכל נכון...דן שלום אני חדשה פה התפשטתי ואני כבר שעה במקלחת מכופפת וממתינה לבחור עם סבון שגם בוכה מאוד (יעני רגיש) אינשטיין חזרה ממסע ארוך ארוך באזור ג'יפה עילית...(הודו ) לה' כי לעולם חסדו
הכל נכון...דן שלום אני חדשה פה התפשטתי ואני כבר שעה במקלחת מכופפת וממתינה לבחור עם סבון שגם בוכה מאוד (יעני רגיש) אינשטיין חזרה ממסע ארוך ארוך באזור ג'יפה עילית...(הודו ) לה' כי לעולם חסדו
ש שירות לקוחות שלום New member 30/12/06 #10 תגידי, איינשטיין את תמיד רצה לספר לחבר'ה אחרי טיול של שבת? [צ'רלי מגירה מתפעל שעוד מישהו מכיר אותו]
ש שירות לקוחות שלום New member 30/12/06 #12 מהשירות מוסרים שאצלנו אין רוחניות רק תודעת שירות שזה הרבה יותר עדיף, תודו
D Dan_Kap_ Active member 30/12/06 #13 נשיאים ורוח וגשם אין [ כבר במשלי הכירו את היועצים הרוחניים, מן הסתם ]
א א המקורית היחידה New member 30/12/06 #14 אז אתה רומז שמדובר באשדוד, באזור התעשייה היישן, אצל ההודית של יהודה ? ( הקינוח שם חבל על זמנך)
D Dan_Kap_ Active member 30/12/06 #15 לא לא לא ממש להיפך אשקלון, אזור המרינה החדש, במסעדה היהודית של ההודי.... [ ותודה על האזהרה - אוותר על הקינוח ]
לא לא לא ממש להיפך אשקלון, אזור המרינה החדש, במסעדה היהודית של ההודי.... [ ותודה על האזהרה - אוותר על הקינוח ]
א א המקורית היחידה New member 30/12/06 #16 אשקלון זה ההיפך מאשדוד .....מממממ? לך על החריף שלהם,מתכון בטוח לריחוף.
D Dan_Kap_ Active member 30/12/06 #17 ללכת על החריף נשמע כמו שם לספר עברי חדש, על מחוללת ניסים [ מחולל ניסים - זה אב במשפחה מרובת ילדים? ]
א א י ל ה New member 30/12/06 #18 ללכת על החריף זה משהו שאבא של הסבא שלי כבר עשה. <אילה עם רווחים יחיא>
א א המקורית היחידה New member 30/12/06 #19 יחיא, ניסים, סעדיה, הג'חנון מוכן ! ולאחריו, כטוב ליבנו בחריף, נעשה עוד שניים שלושה ארבעה ילדים.