גם לכן קורה ש...

גם לכן קורה ש...

הטלפון מצלצל. אתן עונות. מהעבר השני של הקו נציג מכירות שמבקש את אימכן. אתן בולעות רוק ומסדירות את הנשימה, ו... איך מגיבות? בציניות? בחמלה? מצטדקות? מסבירות? בתוקפנות? אני בדרך כלל עונה בציניות ובתוקפנות. הם לא אשמים, אני יודעת, אבל זה כל כך מתסכל! זה כל כך מרגיז, שלפעמים אני פשוט לא שולטת בתגובות שלי...
קרה למישהי פה?

וואי

אני מבינה אותך והכעס שלך בטוח לא מופנה את הנציג שהתקשר הוא פשוט היה שם... אולי זאת אני אבל כשאני במצב כזה אני מסבירה והסיבה היחידה שאני מסבירה זה כי יש אפשרות ואפילו אם היא קטנה שגם הנציג שמדבר איתי איבד מישהו קרוב אליו וחוץ מזה אני לא מאמינה שאף אחד צריך לספוג את הכעס שלי והתיסכול...זה שלי ואין לי צורך לסחוב את כולם לתוכו.... אבל שוב כל אחד והדרך שלו להתמודד ........

חמודה

אל תעצבי כל כך ..קשה מאוד לשלוט על רגשות במיוחד בנושא כל כך טעון את אנושית ואת יודעת אחד המתנות של האדם זה רגשות .......ולא תמיד יש את היכולת לשלוט בהן..

בדרך כלל הטלפונים שמגיעים אלי

הם מסוכני מכירות שכבר דיברתי איתם ודיווחתי שאמא שלי כבר לא איתנו .... ואז אני מרשה לעצמי לשחרר את הלשון ולשלוח את החיצים החדים כלפי איש המכירות שאולי הוא יעשה את העבודה וימחק את שמה מרשימת התפוצה שלהם קיבלתי גם פרס ליום הולדת מאחת החברות האלה את מתארת לעצמך איזו מקלחת קיבל מנהל השרות שלהם אני לא גרה בבית של ההורים לכן מגיעים אלי רק כאלה עקשנים שמצלצלים גם אלי לחפש אותה

fox28

New member
קרה גם קרה

עכשיו אני כבר לא גרה בבית אבל כשגרתי ועניתי לטלפון הגבתי תמיד בציניות אמרתי שינסו בבית העלמין או שאיחרו בשש שנים או שפשוט טרקתי את הטלפון זה כואב ומעצבן למרות שאני יודעת שהם לא ידעו שאמי ז"ל כבר לא בין החיים מיכל

למעלה