גם לכם קרה ש...

ארטיימר

New member
כן

ואז מתחילות המחשבות אולי זה יכל להתאים.. זה עובר מהר אם זה באמת לא מתאים

אז

את אומרת מתמודדים עם המחשבות וממשיכים הלאה? זה קשה..כי היו דברים אצלו שכן התאימו לי ורק בקטע החסידי התפגשש...באסה! [הוא לא שם כובע וחליפה ביום יום ולא אוהב ללכת להתוועדות ולא אומר דברי חסידות בסבבה שזה לא הכי התאים לי] בקיצער אין מושלם...אולי כן אמצא?!ה` גדול!

jjr1

New member
גברתי היקרה סליחה אבל -חחח .הרגת אותי..

דבר ראשון. מזה "דברי חסידות בסבבה"?? אז .. האופי =חסידותי סבבה מראה=חסידותי סבבה משפחה=חסידותי סבבה (אני צוחק....) ממשיך...(זהו- סיימתי לצחוק) טוב את צודקת (ציניות) עזבי.. אופי , אישיות,מ ראה חיצוני,ומשפחה אלו דברים אלמנטרים בסיסיים שקיימים מן הסתם אצל כל בחור שני אבל ..... "ל א ל ל כ ת ל ה ת ו ו ע ד ו ת" ולא לומר דברי "חסידות סבבה" .. בקיצער אם הוא יאהב אותך ותהיי חשובה לו אתם תגיעו להבנה בעניין.. שוב מזל טוב

אתה לא מבין

התפשרתי מספיק עלזה שהוא לא ממשפחה חבדית אז לפחות שיהיה חסידי ושידע בע"פ דברי חסידות[קצרים לפחות]אך הוא פותח חוברת באמצע פגישה..וזה לא הרשים אותי!וגם עוד דברים שלא נראו לי.. בקיצער אני חושבת שזלא חכם לשנות מישו אלא לקחת אותו כמו שהוא... ולכן העדפתי לבטל!

jjr1

New member
אם היית אחותי

הייתי מכחיש כל קשר מה זה פתח חוברת ??? את בוחנת אותו ?? שלום לך הסטייפלער זו ממש לא סיבה אם הוא בעניין של ללמוד את החסידות אז הוא ילמד !! זה נכון שאם ההרגשה שלך היא שאת משנה אותו אז זה בלי כל קשר במה עצם ההרגשה של להשתנות לא נכונה בשידוכים( ברמות הקשר האלה וודאי( או בקיצער כמו שאת נוהגת לומר תעשי חשבון של מעלות מול חסרונות ובהצלחה לך ילדה תעשי חושבים טוב טוב עם עצמך מעלות מול חס

jjr1

New member
:)

יאללה הלכה לי הארוחה (; מזתומרת "אנלא מחזרת אחרי בחורים" את זרקת אותו ומצפה ממנו שיפנה אל הוד קדושתה -אולי במקרה היא שינתה את דעתה?! תנסי (שוב- אם את לא חושבת שמיצית את הקשר) את לא חייבת להתקשר אליו (אני מוותר לך וגם זה בגלל שאני נחמד היום) תבררי שדכנים וכו'

אמ

לא בדיוק...אני לא אמרתי "לא" רק העברתי דרך השדכנית את השאלה אם הוא מוכן לדרישות שלי? ואז הוא ענה ש"זלא מתאים" ככה שבתכלס הוא אמר את ה"לא". . .

2ת Wל ר2

New member
לי זה קרה באוטובוס! ובטעות נפלט לי- "אופס!"

זה היה מביך.. ולא, לא עברו לי מחשבות שחבל שביטלתי.. זה היה מישו שהכריחו אותי לצאת איתו.. לפני איזה שנתיים...

ארטיימר

New member
כך זה עובד..

הוא נזכר ולקח יוזמה כנראה. זה דוקא חיובי בעיני.. מזל טוב

לא נראה לי שזה בא מיוזמתו!

כי אימי התקשרה אליה לברר על בחור אחר..ולא היא אלינו..

למעלה