גם לכם קורה...

alona angel

New member
גם לכם קורה...

שאתם מדברים עם מישו על "האלופה" ויוצא לכם טב"ע
או שזה רק לי קורה
תגיבווו
יום טוב.

נאאאטלי

New member
../images/Emo214.gifכפיר שליטא../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

לא אוהבת תום

השאלה היא... למה לדבר על העלובה?

סתאמ, האמת שאין על טב"ע זה לא משהו שאפשר להתבלבל כי הרמה שונה לגמרי העלובה בחיים לא תרגיע לכרסוליים של טב"ע!

elii1988

New member
../images/Emo45.gifמה שנכון נכון, והאם רק לי../images/Emo163.gif

נראה שהדמות של רני והעיוורת מיותרות? אין להם שום קשר לעלילה...כבר עברו 17 פרקים וחוץ מ3 סצנות של רני שאומר איזה שורה או אוכל לא ראיתי שום דבר...כנ'ל לגבי העיוורת... זה נראה לי כ'כ פטתי, אבל לגמרי, שבמשך כל ה17 פרקים כל מה שרני והעיוורת {שכחתי ת'שם} חושבים עליהם זה אחד על השני...העיורת לפעמים על אחותה אז זה קצת מוסיף...אבל הדמות של מייקל, הכל קשור לעיוורת, כאילו אין חים, אין כלום...רק היא בראש...אין דברים אחרים...זה כ'כ רדוד שזה מעורר רחמים לדעתי...אבל כולנו יודעים מה הסיבה לליהוק שלו- תלבש גופיה צמודה ותסתום {או תאכל}...לגבי העיוורת, קשה לי לומר, כי יש עוד נושאים חוץ מרני, למרות שהסצנה איתה היום היתה ממש עלובה עם הקטע של הצמיד...זה באמת ליהוק מיותר...דרסט יכלו לעשות עוד איזה צילום חוץ במקום 2 הדמויות הנ'ל.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifיצא לי לחשוב על זה

היום.אולי נובלמן יכול להפתיע ולטובה אבל בטב"ע הכל ממש לא היה צפוי ובאלופה,מה?מה יהיה למשל,בפרק האחרון?תום וסיגי יהיו ביחד..סער וליאן כבר לא אומשובסגנון,הכח תנצח ב104039594 משחקים,אולי סער ומיטל יהיו ביחד
זה הכל צפוי,מה שבטב"ע לא כ"כ היה...והיא באמת לא מגיעה לקרסוליים שלה טב"ע

danit1234

New member
לא בדיוק הזוג הראשי ידוע בהתחלת כל

טלנובלה היה ברור שכפיררני יהיה זוג ושון וניב יהיו זוג אודי ועלמה וזה \ אז היו זוגות הזויים כגון בטי ובני אבל בטח גם פה זה יקרה תכל'ס שטלנובלות עניין הזוגות ידוע מראש אבל אל תפסלו מראש כי באמת יכול להיות שטב"ע הייתה יותר איכותית מותחת משתרצו אבל תזכרו שלטב"ע ראיתם 120 פרקים ופה 17?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאבל נגיד לעומת האלופה

את טב"ע כבר ממש ממש אהבתי בפרק ה17 ועוד הרבה לפניו אני לא פוסלת ישר ת'אלופה,דוגרי אני חושבת שזאת אחלה סדרה ואני נותנת לה צ'אנס אבל היא לא תגיע לרמה של טב"ע כי טב"ע הייתה משהו אחר שפשוט אפאחד ושומדבר לא יכול עלייה

../images/Emo45.gif

דנית, לא חושבת שזה נכון להגיד שאנחנו שופטים את האלופה מהיר מידי... כל סדרה שאי פעם עקבתי אחריה, לא רק טב"ע, אהבתי כבר מהפרק הראשון שראיתי, מקסימום השני. אם הייתי נותנת צ'אנס לכל סדרה לכל אורך הדרך שלה, הייתי צמודה באינפוזיה לטלוויזיה
אם סדרה לא מצליחה לתפוס אותה מההתחלה, משהו בה לא בסדר.

danit1234

New member
פסדר אני לא שזה לא בסדר או משהו

כי אני בעצמי מודעת לזה שנהנתי יותר מטלנובלה בע"מ אני חושבת בגלל הרעיון שבטלנובלה על הטלנובלה ושהיה שם יותר הומור , בדיחות עוקצניות, יותר מתח וכ'. גם השחקנים בטב"ע יותר אהבתי . כאילו לא שאני אומרת שפה יש שחקנים לא טובים מי אני אשבקר משחק? פשוט אהבתי שם יותר תשחקנים. מעבר לכך אני חושבת שיהיה אפשר להשוות שתי טלנובלות רק אחרי ששתיהן יסתיימו [תסתיימנה
] כי כאילו יש מצב שזה ישתפר עם הזמן כאילו אני באמת לא יודעת לא אני ולא אף אחד אחר מהפורום יודעים אבל אמרתי.. למשל אח שלי אהב מאוד מיכאלה וכשהוא ראה את הפרק הראשון של טב"ע לא התלהב והחליט להצטרף בהמשך בשלב מסוים הוא החליט שטב"ע כבר יותר טובה ממיכאלה לטעמו האישי כמובן .. אבל זה תלוי כל אחד והדרך שלו

JULI4561

New member
נכון , את צודקת ..

אני לא משמ אהבתי את הפרקים הראשונים של טב"ע ואחרי זה ממש התמכרתי .. אני מקווה שבאלופה יהיה אותו דבר למרות שאין על טב"ע

kuku woman

New member
חחח אני לא מתבלבלת ממש

אני גם חושבת שטלנובלה בע"מ הייתה הרבה יותר טובה ! בחיים לא התמכרתי ככה לטלנובלה וראיתי את כולן. עובדה שרק בגלל הטלנובלה החלטתי להיכנס לפורום ונשארתי פה די הרבה זמן (למרות שאני לא כותבת פה אני קוראת פה הרבה ) אם היא לא הייתה עד כדי כך טובה לא הייתי ממשיכה להזמין פרקים בויאודי גם אחרי חצי שנה שזה נגמר. אהבתי את ההומור שהיה שונה ומיוחד מה שבאלופה אין כל כך ! אני ממש מתאמצת לחפש דברים מצחיקים בסדרה

למעלה