גם לכם קורה

mika1236

New member
גם לכם קורה

שאתםפ סתם הולכים וחושבים ופתאום קולטים שפאק מישהו מההורים שלכם מת ופתאום אתם נשארתם רק חצי פאקק זה כלכך מוזר ולא הגיוני...

eshkolit32

New member
קורה.

בהחלט קורה, מישהי כתבה על זה כאן לפני לא הרבה זמן, נדמה לי שזאת היתה Tears Dont Fall, על איך פתאם באמצע השגרה ומהלך החיים הרגיל יש כמו הבזקים כאלה שמזכירים לנו מה קרה. בגלל שאנחנו "חייבים להמשיך הלאה" מה שנקרא, אין לנו אפשרות לחשוב על מה שקרה בכל רגע ורגע בחיים שלנו לכן אנחנו מנסים לחזור לשגרת החיים שלנו, להתקדם, ופשוט לחיות. ולפעמים קורים כל מיני דברים שנותנים לנו תזכורת על האובדן שפשוט שינה את החיים שלנו, וכשזה מגיע זה יכול להכות בנו כמו רעם ביום בהיר. מכירה את ההרגשה....

מאוד

אבל רגע אחרי זה אני חושב על זה שהנה, אני כן חי את החיים, ומות אבא שלי לא הופך את החיים שלי לבלתי אפשריים. זה נשמע מזעזע אבל גם מעודד כאחד. אבל באותו הרגע אני חושש גם מהיום שבו אשאר, חלילה ואלפי חלילות, גם בלי אמא שלי (וחושב להבהיר שהיא בריאה והיא ממש לא נמצאת בסכנת חיים כלל וכלל)

A GIFT OF LOVE

New member
היי מיקה

מכירה את זה.. פתאום המציאות מחלחלת בי במלואה, המציאות כואבת מתמיד.. אולי בגלל שלרוב אני לא באמת מאמינה שהיא לא נמצאת איתי כאן.. זה קרה לך לאחרונה? בעקבות מקרה מסוים או סתם ככה פתאום? את מוזמנת לשתף אם תרצי..

למעלה