גם לכם קורה ש...

נירה63

New member
גם לכם קורה ש...

החופששש כייף אמיתי, באמת היתי זקוקה לו עד למאוד...יש לי ילד בן 9 מקסים ובאמת ילד טוב אבל...לאחרונה מגלה סימני התבגרות, נעשה חצוף, חושב בהמחשב נועד אך ורק עבורו, מתפרץ, חושב את עצמו....כל דבר אני צריכה לבקש ולהזכיר ולהגיד ולומר תעשה ותעשה ומה עם השיעורים? ולמה הבגדים על הריצפה בחדר ומדוע לא התלבשת השעה 17:00 אחה"צ ועוד ועוד.... תגידו לי מה זההההההההההה? מה קורה כאן? כל הזמן ההתמודדויות הללו? והשיחות , דייייייייייייייי כברררררררררררר.

כן נירה

זה קורה בכל בית שגרים בו ילדים. לא יודעת, כנראה שאנחנו גם היינו כאלה, וילדיהם של ילדינו יהיו אותו דבר. זה שלב כזה בחיים. הכי טוב, לעצום עיניים. ולשתוק. הרי העצבים של אתמול והעצבים של היום וגם אלו של מחר, לא ישתנו. הרבה אורך רוח.

נירה63

New member
אני חושבת שאצלי הכל היה בגיל מאוחר

עד כמה שאני זוכרת את עצמי הכל התחיל אצלי בגיל 14 אולי 15 והנה , אני מרגישה לפעמים "נלחמת בו..." ( אולי המילה אינה מדוייקת אבל...הבן שלי רק בן 9, כמה אנרגיות אני מוציאה על העמדת גבולות, על כללים מה אני לא ברורה? אני מאוד ברורה והגבולות שלי מאוד ברורים ובכל זאת מידי פעם....מנסה אותי. במקצועי אני מורה, ולצערי הרבה פעמים נתקלת בילדים חסרי גבולות, שההורים אומרים לי כי אין להם כוחות...התוצאות בסופו של דבר פוגעות בילד וחוזרות אל ההורים...היום אני מוטשתתתתתתתתתתתתת.

למעלה