גם לכם נמעס?!

Big 7

New member
גם לכם נמעס?!

בכל 2 רחובות ברחובות יש את נח נחמ נחמן מאומן אפילו בשכונה שלי!...יש עליד שווארמה חזן יש בכניסה לארבנבנל או איך שקוראים לזה..קיצר סוף בר כוכבא המקום הכי שולט ברחובות! יש כימעט בכל מקום...זה לא נמעס?! 90 אחוז דתייים ברחובות אם אסור לעשות קעקועים למה מותר לעשות גראפיטי?! ומי עושה את הגראפיטי?דתיים... שכונות דתיים...חנויות דתיים...בכל מקום דתי...דיי בסוף עוד יעיפו את החילונים מהארץ!

Weird Eyal

New member
גראפיטי זה לא חוקי

זה השחטת רכוש ציבורי / פרטי וזה לא חוקי אם יוצא לך לתפוס אחד שעושה גראפיטי אתה מוזמן להתלונן למשטרה

Big 7

New member
אני עושה גראפיטי..אבל לא על קירות:-

בידיוק זאת השחתת רכוש..אבל מה עושים בעניין?כלום...אפילו עליד המקום של ש"ס יש גראפיטי...מעניין מי עשה אותו...ובטחחחח המישטרה גם עושה משהו...

Weird Eyal

New member
סתם ליידע כללי

נחמן מאומן זה לא ש"ס אלו חסידי ברסלב הם מאמינים בנחמן מאומן..... הבעיה היא שהם לא קולטים שנחמן מת מזמן!!! שמע אתה יכול אולי להתלונן במשטרה או משהו כזה אבל יגידו לך שתביא להם מישהו שראית אותו מרסס......

Big 7

New member
זה לא משנה...דוסים עושים את זה...

ואני לא מלשן..אבל מקל בראש יכול לעזור..בכל מיקרה אי אפשר ליתפוס אותם כי הם עושים את זה בשעות מאוחרו...ב4 5 ככה אי אפשר לדעת..

אייל......./images/Emo4.gif

מממ.. ושמדובר בסתם אנשים אז הלשנה לא שווה מצווה? אם זה אנשים חילוניים אז זה יותר טוב ויותר מקובל
השחתת רכוש ציבורי, לא משנה מי השחית- זה מגעיל.... ובלי קשר-- תמסור לרינה ד"ש מטל, סבבה? לא ראיתי אותה בבצפר בזמן האחרון

Big 7

New member
שריטוש

יש בעיה אחת אסון להלשין אם מלשינים מביאים כמה אנשים ומפוצצים מכות את מי שהלשין בלי קשר למה שעשה...לא יודע אצל מי זה ככה אצל מי לא...אבל לא מלשינים..

Weird Eyal

New member
טל

שמעי מי שחי על חשבוני וואללה כן אני אדפוק אותו עד הסוף הממשלה משלמת לחרדים את המחייה רק שיעשו ילדים וילמדו בישיבה ואת הכסף הממשלה לוקחת מהמיסים שאני משלם..... ד"א רינוש הנסיכה שלי לא מרגישה טוב אז היא לא באה לבית ספר

ליד בית של חבר שלי היה...

תחילת החופש לפני שנתיים שינינו את המ´ האחרון לנ´... יצא די מצחיק אבל שינו את זה אחרי שבועיים...

נִירִית

New member
העיקר שאין לך דעות קדומות

גרפיטי שעושים חילוניי - מותר. גרפיטי שעשו דוסים - מהווה סיבה טובה להשמיד אותם. אה? תעשה טובה ותתבגר. ודרך אגב, ברחובות יש 33% דתים ולא 90% ונמאס כותבים עם א´ ולא עם ע´.

למעלה