גם לכם זה קורה?

גם לכם זה קורה?

שיש פווווווווול שיעורים במיוחד לחופש ואתם מרוב לחץ יודעים שלא תספיקו הכל אז מורחים את הזמן ולא עושים חצי מהדברים? מה עושים? אני לא יודעת מתי בכלל חושים ללימודים [רביעי? שלישי? שביתה? זה תלוי יחד עם השיעורים להגשה ליום הראשון שאחרי החופש אז זה או למחר או שבוע הבא.......??????????????................................. אין לי מושג] שיעורים בגיאומטריה אני לא מצליחה, על הפרוייקט של הבית הפרטי אני יושבת המון זמן ולא רואים תוצאות מי יודע מה, וכשאני הולכת לראות קצת טלוויזיה אמא מתחילה להתרגז שאני מורחת את הזמן וישנה במקום ללמוד מי רוצה לירות בי חוצ ממני? למה אני דפקוהנ? GE| ךכ אני לא יכולה יותר בי

M a t h 0 0 7

New member
קצת אלכוהול...

והכל יהיה בסדר. קיצר, אני לא סטודנט עדיין אבל מה שאת מתארת מוכר לי מאוד מימיי התיכון העלובים. בכל אופן, קחי את עצמך בידיים ופשוט תעברי על החומר ועל השיעורים שיש לך לעשות. מה שבטוח, התחרפנות לא תעזור לך. בהצלחה

M o n a L i s a

New member
בטח שקורה...

תחליטי שאת קמה בבוקר מוקדם, נניח בשמונה (גם ככה צריך להתרגל לשעות מוקדמות הרבה יותר...) ותחליטי שאת עושה שיעורים במשהו מסוים ותחלקי לך את היום ככה שתספיקי כמה שיותר. אל תילחצי, יש גם את הסופ"ש לפני שנכנסים ממש ללימודים.

כה...

אני יודעת אני לא מצליחה למה היא מעירה אותי בשמונה במקום שאני אקום לבד בשתע ולא ארדם על השולחן?...

ChilD SouL

New member
כ"כ מוכר../images/Emo45.gif

יש לי עבודה שאני צריכה להגיש מחר, אבל היו דיבורים על שביתה ושמחתי שיש לי עוד כמה ימים לעשות אותה [כי...גם אני דחיתי הכל ליום האחרון], אבל אתמול המרצה הודיעה כי צריך להגיש אותה בכל מקרה מחר - עם שביתה או בלעדיה אז... אחרי שקיללתי את העולם ואישתו התחלתי לעשות אותה - ורק עכשיו סיימתי, אחרי שכל הבוקר והצהריים ישבתי עליה.

מבינה אותך!!!!

תקשיבי לי-את לא דפוקה,אוקיי??? מה לעשות החומר משעמם ואין כח?? אז ברור שמורחים את הזמן זה הדבר ההגיוני ביותר לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר,אני מה זה מכירה את זה מעצמי.עכשיו למשל אני צריכה לכתוב עבודה ומה זה,אבל מה זה אין לי זין לזה.. מה לעשות צריך לעשות בכל מקרה..אני מציעה: שבי לך במקום יפה ושקט ושליו,שימי קצת מוסיקה,שימי תאורה נעימה ולא רועשת מידיי,תציידי בשוקולד,תנשמי עמוק,תתקשרי לחברים שירגיעו אותך וייתנו לך תמיכה,תתרחקי מאמא (!) במידה והיא מתרגזת כמובן חחח..במידה ולא בקשי תמיכה גם ממנה
. זהו..מקווה שעזרתי ותעדכני אותי!

למעלה