גם לי מותר?

מייקי69

New member
גם לי מותר?

זוכרים את זה? אז ככה: מחר אני שם. על הבמה. עם כולם. 2 מופעים חגיגיים. כאילו המציאו אותם בשבילי. פיצוי. אז אני נרגשת. נורא מחכה כבר למחר. ומביאה את זה לכאן כי אני רוצה לשתף גם בטוב. התלבושת מוכנה. נעליים עדיין אין, אבל יביאו לי (חסר להם שלא). זאת הולכת להיות הצלחה. המון חשובים מוזמנים. ובכלל לא אכפת לי מהם. איכפת לי להיות חלק מהיצירה הארוכה הזאת. להיות חלק. להיות חלק. אז מחר, תחשבו עלי. תשמחו לי. ואם נורא מדגדג.... אל תפריחו לי פה שרשור של בלונים. כמה סיפורים קטנים של הצלחה, או של נצחון אישי קטן, עדיף. מחר מייקי בתוך המים! לא אחלה?

בהצלחה למרות הכל....

אין לי מושג איפה את מחר.אם זוהי הצגה ,ארוע משמח ,, אבל שהיה לך בהצלחה מכל הלבבות ....עם בלון ופרח
,

ברגע שאת יודעת לשחות את

לעולם לא תשכחי. עשינו חזרות כמו משוגעים. קולנוע דן להקת רוק גיל 16. איזה כייף. אפילו היה דיון "כמה לאחר...". היינו עושים חזרות במרתף של שלומו. הייתה שם פינת סלון שהצטופפו שם כל הגרופיות... עלק גרופיות. חברה שלי וחברים של אחותה.... עלינו על הבמה ב 23:00. חצי שעה איחור. התחלנו לנגן שירים של לד זפלין. אחרי חמש דקות הלהקה התגלגלה מצחוק. כמעט לא הצלחנו לנגן. אנחנו עם טי שירט וג´ינס מנגנים רוק. ולפנינו קהל של פינגוינים. לבושים בחליפות זרוקות ורוקדים כמו פינגוינים....לצלילים של לד זפלין, פינק פלויד, יס, אריק קלפטון, מחתרת הקטיפה...ושירים מקוריים של עבדיכם הנאמן... הופענו שם פעם בשבועיים במשך חצי שנה. מה שאני הכי זוכר זה החזרות. או אחרי ההופעה. אוירה מגניבה של חברים באותו ראש אחד בתחת של השני. לא זוכר את ההופעות. חוץ מהקטע שגילינו פינגוינים מולנו או שנקרא מיתר. או שהסאונד יצא חרא...... אני חושב שגם לך החזרות והעשיה הם העיקר. תהני מכל רגע! Long live rock&roll Daniel

האלי

New member
משום מה אני נזכר

בניל ארמסטרונג (זה היה ניל ארמסטרונג נכון?) שאמר כשירד את השלב האחרון בסולם מרכב הנחיתה והיה לאדם הראשון שדרך על הירח "זהו צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות" מסתבר מייקי, שכל הצעדים הגדולים שלנו מורכבים מצעד קטן אחד. רק עוד צעד קטן אחד. שמח בשבילך על הצעד הזה שלך הקטן. שלך, האלי.

../images/Emo50.gif בהצלחההההה

שלומלום לך מייקי כפרה, בהצלחה מחר, אני אחזיק לך את כל ה - 25 אצבעות שלי!!!! וכן זו לא טעות. שלומלום

בתור אחת

עם פחד קהל, מקנאה בך על האומץ. תהני מכל רגע, תחזרי ותספרי איך היה. אולי אחרי זה אני אספר על נצחונות אישיים שלי.

אטיוד5

Active member
בערד יש מים?

לא משנה, העיקר שתישחי לך עם השאר. בכף. לא רק שמותר. מבקשים ממך.

למעלה