גם לי מותר לבכות.

גם לי מותר לבכות.

אחרי 4 חודשים שלא בכיתי (בשבילי בכי עם דמעות לא נחשב, מה שקרה לי ביום שני...) בכיתי עכשיו, עדיין לא ניגבתי את הדמעות. זה קרה כשהאזנתי ל``מכה אפורה``. אני לא יודעת איך השיר הזה גרם, יותר מכל הדברים הרעים (לא שקרו הרבה) שקרו לי, לבכות. הדמעות החלו לזלוג, והייתי קצת המומה, חשבתי שאני לא מסוגלת לבכות יותר, הופתעתי. אני שמחה האמת, שהצלחתי לבכות. דיי שיחררתי הרבה דברים שהיו אצורים בפנים, ואתם מכירים אותי, אני לא בוכה, אני לא מרשה לעצמי לבכות. וסוף סוף הצלחתי, ואני לא גאה בעצמי או משהו, פשוט... שמחה שהצלחתי, שאני יודעת שעדיין אני מסוגלת לבכות, להשתחרר וכל מיני... סיימתי לנגב את הדמעה האחרונה עכשיו מיכל

flowr..

New member
נכון,

מותר לך, אז למה את לא מרשה לעצמך לבכות כשאת מרגישה שאת רוצה לבכות? זה משחרר ומרגיע.

לבכות ?

אני אף פעם לא מצאתי בזה משהו מועיל ... זה לא מרגיע .. :) לא מרפא כאבים .. לא עוזר בכלל .. רק גורם להראות מטופש ...

כי אני מסתכלת על החברה הכי טובה שלי

כשהיא בוכה... ואני לא רוצה להיות במצב שלה זה נראה כאילו היא מרגישה ממש זוועה ואני פשוט... לא רוצה להיות מאלה שמרגישים זוועה לפעמים. לא יודעת צריכה לנסח את ההודעה מחדש בראש בלה מיכל

מתח

New member
וזה מקסים...

כי, אני סאדיסט, אבל אני אוהב בנות בוכות. לא יודע, זה מקסים אותי. אני אוהב בנות רגישות. אבל, מה שרציתי להגיד זה... שמוניקה סקס מופיעים אצלינו היום, ואני מוותר על ההופעה בגלל העייפות. טוב נו, גם מחר יש. שיהיה.

Oi Vey Zmir

New member
מקסים?

אולי אתה מוצא את הבלונדה הבוכיה עם השפתיים הרטובות והעיינים הנוצצות, והדמעה שגולשת במורד לחיה החטובה סקסית אבל אני בטוחה שאם תתקל במישהי שאני מכירה בוכה אתה לא תחשוב שזה מקסים אני מתה עליה אבל רציני- היא בוכה כמו חמור. היא מאלה שגועות ואני מכירה גם אחת שצועקת ``אההההה`` כשהיא בוכה זה מצחיק ועצוב, יחדיו. אוי

מתח

New member
טוב נו...

לא פקד אותי מזל ולא פגשתי מישהי שבוכה כמו חמור, וגועה... אבל שיהיה, אני אקח את מילתך :)

lowealpine

New member
לבכות זה מעולה

במצבים מסויימים. ממוניקה סקס? טוב, לכל אחד יש את הקטע הזה. אני פעם בכיתי לצלילי ``נועה של הים`` של יזהר אשדות. למה אתם שואלים (אתם לא, אבל אני אגלה בכל זאת ;-) ) כי נועה היא החברה הכי טובה שלי (ראו הודעה בהמשך הדף איפהשהוא) וקצת התרחקנו, והשיר כל כך מתאים לה. ו...זהו. אז אני זמחה בשבילך אוהבת את כולכם lowe נ.ב- מתח, בסוף לא הלכת? חבל. טוב, תלך מחר. נראה אותך.

מתח

New member
רקוויאם לבלונדינית

זה שיר... שבאמת, במצבים מסויימים יכול לגרום לי לדמוע (בצורה מאצ`ואיסטית מגעילה אני אקרא לזה ככה :)). זה השיר הכי יפה שנכתב אי פעם, לדעתו של האדם הפשוט הזה.

למעלה