גם לי מותר, לא?

גם לי מותר, לא?

ראיתי שהולך פה חזק לאחרונה משחק של שירים עבריים מתורגמים לאנגלית, ולמרות שהאנגלית שלי, איך לומר, די עילגת, בא לי לשחק... 1. and maybe it was just a dream. 2. u kick, it breaks my balls 3. i have a girl, her name is.... 4. my hobby is to sleep 5. your look is a cold fire. 6. honey open your legs... 7. i was an addict when the evening came 8. lazy, not so pretty 9. i dont want wars... (למרות שבאנגלית אין זכר ונקבה, זה נאמר בלשון נקבה) 10. my heart is melting. 11. you are a cannon 12.she was stronger than the winter 13. dreaming on new york city זהו בנתיים. יבואו עוד בהמשך.

Dror Lavie

New member
6,9,13

6. אהוד בנאי- האונס, מתוך אופרת הרוק מאמי 9. לאה שבת, לא זוכר את שם השיר! אבל אחלה שיר שבעולם, אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה! 13. ניר פרידמן, גם את שם השיר שלו אני לא זוכר אבל: "חי בתל אביב, חולם על ניורק סיטי" :) דרור- זה אני!

1,4,7,11,12 ../images/Emo68.gif

1- ברי סחרוף.. אני רק לא זוכרת איזה שיר 4- אריק איינשטין- אני אוהב לישון? 11- שרית חדד- אתה תותח 7- אריק סיני- השיר החדש ההוא... בעעעע... למה רק אני לא זוכרת שמות?!?!?! 12- גלי עטרי.. שכחתי איך קוראים לשיר

Cantinflas

New member
4,11,12

4. יש שיר שנקרא "אני אוהב לישון". שי זילבר אולי?! 11. "אתה תותח" כמובן, של שרית חדד 12. "חזרה מהחורף", יהודית רביץ אם אני לא טועה

סאביבית

New member
1,6,8,9,12

1)מונסון(?) - ברי סחרוב 6)צילו של יום קיץ - יזהר אשדות 8)מכור - אריק סיני 9)רק החיים - לאה שבת 12)חזקה מהרוח - גלי עטרי

למעלה