גם לי מגיע

DORA25

New member
גם לי מגיע

ערב טוב.אני נשואה כבר כמעט שנתיים+ילד.אני נורא נהנת בזמן המיזמוזים.וכן בזמן החדירה אבל לא מרגישה משהו שתואר לי פעם כאורגזמה.אנא עזרו לי להגיע לאורגזמה.

גם לך מגיע!!!!!!!!!!!

יקירתי, גם לך מגיע. אורגזמה זו אחת התחושות הנפלאות ביותר שניתן לחוות, אם לא הנפלאה שבהן, אם לא מכלילים תחושות כמו אהבתנו לילדינו למשל. אני אשמח לעזור לך, יש רק כמה שאלות חשובות ובסיסיות לשאול, ובהן: מהו גילך, האם הגעת לאורגזמה לבד אי פעם, ועד כמה בן זוגך מעוניין לענג אותך. בעיקרון, אני זוקפת לזכותי לימוד מס' נשים לגמור, כולל היכרות טובה עם נקודת הג'י המפורסמת. אם את רוצה את מוזמנת לכתוב לי מסר אישי, ואם לא, אני מוכנה להגיב גם כאן בפורום הכללי (ומאחלת לך שתצרחי מהנאה כמו שאני!!!!) אם כי זה עלול להיות קצת יותר בעייתי... אשמח לעזור, יש לי כמה רעיונות פשוטים שבטח יעשו לך את זה. בהצלחה!!! סנוני

DORA25

New member
תודה סנונית על הרצון..נתחיל

אני בת 25.לא חויתי אורגמה מעולם.בן זוגי מוכן ללכת לעבודה על הראש כדי שאחוה אורגזמה.(ניסיתי לאונן ולהגיע..אך אני נהנת הרבה יותר מזה שבן זוגי מאונן לי.)בקשר למסר אישי אין לי מושג מה זה ולכן נעשה את זה בבקשה דרך פה

יקירתי, אין פשוט מזה -

הקלקה בעכבר על שמי - סנונית 32 - תפתח לך חלון שדרכו תוכלי לכתוב לי מסר אישי. אני כבר שלחתי לך אחד. את מוזמנת לנסות ונמשיך שם, בשמחה

שגיתא

New member
הי דורה ערב טוב, יש מצב ../images/Emo215.gif../images/Emo54.gif

יכול להיות שאת כן חווית או חווה אורגזמה, ופשוט את מצפה למשהו אחר ולכן את כביכול מאוכזבת
, יכול להיות שאת עוצרת את עצמך
(לעיתים התחושה של הלפני אורגזמה זה כמו הצורך של אני צריכה או תכף יברח לי פיפי
) והרבה נשים טועות ועוצרות את עצמן מלגמור. עכשיו לא כל אורגזמה היא מופע פלאים של זיקוקי דינור או מאין פרכוסים של הגוף
ותחושת סיפוק שדי מנטרלת את כל הגוף למס' שניות ולעיתים דקה או שתיים, לפעמים זה כמו
בעבוע ותחושה חמה שעולה בעיקר בנרתיק ובהחלט מספקת אבל לא משתקת את החושים לפחות (זה קצת כמו לבה אבל שלא מתפרצת אלה נשפכת) לא בפעם הראשונה אבל היתרון באורגזמה האחרונה, שהיא יכולה להיות פתח
לשרשרת אורגזמות כל אחת יותר עמוקה ויותר רטובה ובד"כ במרווחי זמן מתקצרים אבל את ההבדל קשה להכיר או לשים לב לדקויות
כל עוד את לא מכירה את גופך באופן מעמיק אבל עצמי
, גם אני נהנית כשהמדהים שלי משחק
איתי אבל בחקירה עצמית את לא צריכה להתחשב באף אחד חוץ מעצמך, ולא להעמיד פנים. מה שנקרא ל"חטט" ולחקור
באצבעות ללא בושה בכל מקום בכל צורה להפסיק אם בא, לפעמים מרוב שאני רטובה קשה להרגיש את הבן זוג (ואפילו שהוא לא רק עם אצבעותיו בתוכי
) אבל כשאת מענגת את עצמך זה כמו סגירת מעגל תחושתי התחושה והעונג לא בורחים לשום מקום אני לשמחתי נהנית משתיהן ואפילו מעוד תחושות שהמדהים שלי שיש לו מוזה חוקר אותי פתאום מגלה לי עוד רעיון עוד נקודה מגלה
לי שיא נוסף מפתיע וחזק, ולרוב הרעיונות פיסיים לחלוטין אבל המדהים שלי מספיק רגיש ודואג שלא כואב לי ויודע שבכל רגע נתון יכול להיות שנפסיק (לרוב זה לא קורה
) את החקירה ולא מתבאס מזה, קורה ועוד דבר שנינו נכנסים לאקט מיני וחושני ללא מטרה מוגדרת שאני חייבת אורגזמה אלה לענג ולהתענג על מה שאני עושה ומה שאני מקבלת ואין לחץ ותשמעי אין תלונות ואני ממש לא מזייפת אורגזמות אבל היתרון שלי שאני מכירה את גופי מגיל 10-11 אני כמעט 37 (תחשבי לבד, ועם השנים גם העזתי לחקור עוד דברים שקראתי שראיתי משהו שפתאום בא לי) ושאני לא נבהלת בקלות מלנסות דברים וכן לעיתים מוצלח ולעיתים לא, גם קצת קינקי אפילו כשאני עם עצמי האמת זה כיף, עכשיו טוענים שלאחר לידה יורדת התחושה בנרתיק לא יודעת לצערי טרם ילדתי, אבל לצורך זה יש התעמלות של תחתית האגן וחיזוק שרירי הנרתיק ולמדתי דוקא בחדש כושר, זה מומלץ מאד בכלל (יש פחות בריחת שתן ואפילו יכול למנוע צניחת רחם) למומלץ בחום לשימוש במגע המיני (שניכם תהנו יותר ולא חייב בכל פעם אבל יעיל כשאת מאבדת "התחושה" בנרתיק בהצלחה והנאה רבה, שגיתא

היי לך ונעים להכיר

בדרך כלל, הדרך להגיע לאורגזמה עוברת דרך הכרות אינטימית עם עצמך ועם הטעמים וההעדפות שלך. האם נוח לך עם המיניות שלך, האם ניסית לחקור אותה ואת הגוף שלך, מה כבר עשית בדרך הזאת... אשמח לשמוע ולהמשיך משם...

למעלה