גם לי יש

Swan ninetynine

New member
האקדמייה למחול "נדין בומר" ../images/Emo109.gif

זה קורס קיץ של שבוע שפותח את השנה החדשה לתלמידים באקדמייה, הוא מתבצע כל שנה לקראת פתיחת שנת הלימודים באקדמייה ומשמש כחלק משנת הלימודים. השנה יש אפשרות לרקדנים מחוץ לאקדמיה להכנס לשיעורים בקורס. אם משהו לא ברור, צירפתי אתר.

Swan ninetynine

New member
ודאי ../images/Emo109.gif

שיעור בודד עולה 60 ש"ח והשיעור של אלכסנדר ברמה בינונית הוא בשעה 15:00-16:30 ולמתקדמים בשעה 16:30-18:00 כל יום מה23 לחודש עד ה30.

Swan ninetynine

New member
וואי, שאלה קשה ../images/Emo109.gif

תראי, אני נמצאת ברמה הבינונית. המתקדמים אלה העתודה והלהקה הצעירה. הלהקה הצעירה היא אלופת אירופה במחול מודרני כבר 3 שנים ברציפות, הן באמת מדהימות. אם תתני לי קורות חיים מתומצתים של חיי הריקוד שלך אני אוכל לנסות להגיד לך לאיזה רמה את מתאימה לפי מה שאני מכירה מהשיעורים.

אממ..7 שנים קלאסי, 2 בחינות RAD אחת

מהן מלאה (שעשו רק 8 בנות כולל אני מהקבוצה שלי..), רקדתי בלט בבת דור, במתא"ן, בקדימה, פה באבן יהודה, בבוסתן וכו'..

Swan ninetynine

New member
לי את נשמעת מתקדמת ../images/Emo163.gif ../images/Emo109.gif

אבל אולי כדאי לך לבוא לראות את שני השיעורים וביום למחרת להכנס לשיעור שנראה לך מתאים. או ש.. את יכולה פעם אחת להכנס לבינוני ופעם שנייה להכנס למתקדמים. מניסיון לומדים [או שזה מטעויות?!
]

י ר ד נ י

New member
בקשר לנעמי

איך היא נראית, מתנהגת? היא רזה רזה רזה בלונדינית? עגיל באף נקודה?? פשוט פתאום אני מגלה שהמורים שלנו מלמדים בעוד מלא מקומות וזה ונחמד לי שאני מגלה את זה

ballet20

New member
נעמי פרלוב???

היא לא רזה שיער צבוע לג'ינג'י ודי מבוגרת יחסית...נארה לי שאת מתכוונת למישהי אחרת.

מוכר לי השם...../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

איפה היא מלמדת, מי היא? ודרך אגב דנלה שמעתי שהיום חיפשת אותי במסנג'ר
מה המצב מותק?

Swan ninetynine

New member
כן, גם לי נראה ../images/Emo109.gif

שאת מדברת על מישהי אחרת. למדתי איתה לפני שלוש שנים ואני לא זוכרת איך היא נראית.

למעלה