גם לי יש

Swan ninetynine

New member
גם לי יש ../images/Emo109.gif

ב23.8 מתחיל הקורס קיץ שלי באקדמיה :] אני כבר כל כך מחכה לזה, שבוע של 4 וחצי שעות כל יום עם מורים מדהימים.
אם מישהו רוצה לבוא, אני יכולה לפרסם את המערכת שעות. התשלום למי שירצה: שיעור בודד- 60 ש"ח. יום שלם [3 שיעורים, 4 וחצי שעות]- 150 ש"ח. קורס מלא- 750 ש"ח. המורים- בלט- אלכסנדר אלכסנדרוב. מודרני- איריס נייס, נעמי פרלוב, יוסי יונגמן, מיכאל גטמן,עמנואל גת, נדין בומר [כבוד
]. ג'אז\היפהופ- סובר. פלמנקו- ליאת קפלינסקי. איזה כיף איזה כיף איזה כיף ! וגם... יום לפני הקורס יש מסיבת פתיחת שנה עם קאשי ודיג'יי ועוד מלא הפתעות [?!]
איזה כיף ! נ.ב אני כותבת את זה כאן כי בעצם, איפה אני אמורה לכתוב את זה אם לא כאן
? אה-הא! אני כל כך שמחה!

יואו...

סובר הוא המורה אצלנו להיפ הופ...את כל כך תהני!!!!! הוא מדהים למרות היחס הדוחה שלו...בקיצר....אל תעצבנו אותו... לפני שהשיעור שלי התחיל יום אחד (יום רביעי) היה לקטנות יותר שיעור איתו והרבה בנות שחיכו לשעור שלנו דיברו והוא יצר ואמר לנו:"אני ערס ואני מאילת ואני אחתוך אתכם"..... והוא לא מאילת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... תהני ותספרי חוויות!

י ר ד נ י

New member
הוא בערך מאילת

היה שם בצוות בידור ואין הוא הבנאדם הכי מגעיל שיש תופס פוזה מזה שהוא רוקד יפה וכל זה.. איכססס.. עדיף למות ולא להיות עם בנאדם כזה

בכל אופן... אחלה תמונה../images/Emo58.gif

לא שאני אוהבת איך שמאיה בוסקילה נראיית... בעיני היא פרכה
עם קול מדהים!
(חבל שזה מבוזבז...
)אבל הם נראים יפה יחד

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif אני אספר לכולם-

בשיעור שהיה לנו איתו אז המורה לג'אז והמזכירה של הסטודיו ישבו בצד כדי להסתכל... וילדה אחת באה ושאלה את המזכירה אם היא יכולה לצאת לשירותים... והמזכירה אמרה לה "למה את שואלת אותי? הוא המורה!" והיא ענתה לה "אבל אני מפחדת...
"

י ר ד נ י

New member
גמלי

לא יכולה לסבול את הפרצוף שלו יותר הוא דוחה אני שונאת אותו. אבל ממש..

sapirush 100

New member
יאאאא

סובר לימד אותי ביום פתוח בסטודיו הוא מדהייייםםםם!!!! הוא נראה מפחיד במבט ראשון אבל השיעור שלו היה כ"כ כיפייי!!!! יווו תהני!!!

Swan ninetynine

New member
נזכרתי ! ../images/Emo109.gif

אתמול בערב נזכרתי מאיפה אני מכירה את סובר- היה לי שיעורי היפהופ איתו בכנס מחול באילת. ידעתי שהוא מוכר לי, אבל אני לא זוכרת איך הוא היה =\.

אחרי כל מה ששמעתי על אלכסנדר אני פש

פשוט מתה ללמוד איתו...ובמתא"ן דווקא הקבוצה שלי לא קיבלה אותו..(למרות שקיבלנו את שרית המדהימה
)

Swan ninetynine

New member
אוקי ../images/Emo109.gif

בכל מקרה, השיעורים שלו הם מ3 עד 4 וחצי כל יום בין ה23 ל30

למעלה