גם לי יש "תובנות"....

גם לי יש "תובנות"....

אחחחח...תחושת ההישג האישי..... אתם יודעים מה זה לקלוע סל (כדור בקוטר 40 ס"מ לחישוק בקוטר 45 ס"מ) מעבר לקו השלוש..? אתם יודעים מה זה לעלות על במת קריוקי ולהשאיר את כולם בהלם...? אתם יודעים מה זה ללמוד שפה חדשה ולהתחיל לפלרטט בה במיקצב הלטיני? לא חסרים אתגרים....צריך לסבול בשביל זה ולצום?????????? צום לניקוי הגוף הוא אחלה, אבל בשרב נוראי שכזה לא לשתות זה יריקה על עצמך.... מצטער.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
את הראשון אני יודעת......

באשר לשאר..........אין לי שמץ. הלוואי עלי אתגרים כמו הצום הזה שעבר עלי..... גמר חתימה טובה מייקי....

שייכת

New member
גם לי יש "תובנות"....

אתם יודעים מה זה לראות פיצה בקוטר 45 ס"מ ממרחק של 50 ס"מ ולא לגעת בה??? אתם יודעים מה זה לעלות על במת קריוקי ולהשאיר את הפאב ריק??? אתם יודעים מה זה ....????
מייקי...

nightroll

New member
המממ

1. לא 2. כן 3. כן ולא 4. לא רלבנטי מבחינתי לדעתי, דווקא לא לשלוט בצורך של הגוף, דווקא להיות חלש מול הגוף שלך והצרכים הפיזיים שלך - דווקא זו היריקה על עצמך. אנחנו הרי הרבה יותר מהגוף שלנו. פעם בשנה (פעמיים בשבילי) לשלוט בו, ולתת משהו לחלק המטא-פיזי שבנו, זה דווקא רעיון טוב. במיוחד לאדם כמוני, שאין לו שליטה מספקת בצורך (הפסיכולוגי דווקא) במזון, העובדה ש24 שעות הגוף שלי התחנן ואני סירבתי - עושה לי טוב.

למעלה