שאלה של נוחות.
גם בעניין נעליים וגם בעניין של התרמיל - היזהר מלרדוף אחרי מותגים! יש כמה חברות בשוק והכי חשוב זה הנוחות בעיקר לגבי התרמיל לדעתי(כי נעליים יותר קל להחליף גם בדרך). בחנות מיקצועית ידעו למדוד לך את התרמיל ולהציע חלופות עד שתמצא מה הכי נוח לך על הגב. בקשר לדוגמת התרמיל, גם אני ממליצה על דגם מזוודה למרות שזה " לא נחשב" ועוד שניה יקפצו פה כמה אנשים, אבל מנסיון, אם אתה לא מתכנן איזה טראקים ארוכים במיוחד עם כל הציוד (75 ליטר) על הגב, אז בהחלט מזוודה הכי נוח בעולם לדעתי!!! כמו כן, גם אני ממליצה לרדת בגודל למשהו כמו 70. אני אישית מסתובבת עם 60 ליטר של צברי תוצרת הארץ ומרוצה עד מאוד! כמובן שהתאמת התרמיל מחשיבה גם את גודל הגוף. לגבי נעליים, היו פה אין סוף דיונים - שאלת השאלות אם אתה מתחנן לקרוע להן את הצורה וצריך נעליי פלדה ב800 ש"ח ומעלה או שאתה צריך נעל נוחה וטובה שתחזיק לך את הרגל בצורה טובה.(יסלחו לי על הציניות). זה רק תה יודע ושוב, הכל עניין של נוחות, פשוט תלך ותמדוד. ברור שאם אתה מוצא נעל ממש נוחה ותשמש אותך שנים אז שווה להשקיע .לא פחות חשוב מנעליים לדעתי זה זוג סנדלי שורש שתמיד מצילים את המצב: ) בהצלחה ועוד שניה יבואו אנשים עם דעות שונות משלי. תהנה : )