גם לי יש שאלה

מספרים שקראתי בנושא

וקצת מחיי, הקשרים שבין רבדים שונים של החיים אינם חד משמעיים. הקוים נחצים בהקשר של מנהיג בפאזת חיים אחת וסאב/דום בפאזת חיים אחרת. כבר כמה פעמים כתבתי שהעדפה שלי שבין מדע ואמנות אני מהאמנות, כלומר המחקר המדעי שרוצה להבין ולהכליל אינו מעניין בתחום החברתי, אני מחובר יותר לאישי, לסיפור הספציפי, ולביטויים שלו. כן שאייאן, אהבה, לאהבה פנים רבות אבל היא תמיד כוללת סוג של מחיובות והתיחסות אמפטית. אני כמי שאני יודע ש גם בסטוץ יש אהבה גם במפגש עם זונה יש לאהבה קל וחומר מכאן קל להבין את קיוימה של האהבה בכל קשר אחר. אוף, כמה קשה לגעת בנושא במעט מילים מבלי להשאיר ים קצוות פתוחים. ובכל זאת החיים נחיים

Scorpius

New member
Eagle ידידי...

אני מסכים עם רוב מה שנאמר פה - האנשים עליהם אתה מדבר הם לרוב תוצאה של החשיפה שהתחום קיבל בעיקר אצל סוג האנשים שחושב רק על סקס, סמים ורוקנרול. הילדים, עליהם אתה שואל בחלק השני של ההודעה הם סוג אחר של אנשים. הם אנשים - כמוני, שהגיעו לעולם הזה לא כשהם מונעים ע"י דחפים מיניים אלא כשהם רוצים להגשים גם דחפים אחרים שבהם, כשהם הם מונעים ע"י הבנה עמוקה של הדברים שעומדים מאחורי זה (שאני מוכיח לעצמי ככל שאני קורא יותר ויותר הודעות בפורום הזה). על אותם ילדים אתה יכול לסמוך שהם יודעים מה הם עושים... שהם מודעים מספיק לכוח שיהיה להם בידיים כשהשפחה הראשונה תנשק להם את כפות הרגליהם, תסמוך עליהם שהם הולכים להכנס לעולם הזה לאט לאט... ושכל פעולה שהם מבצעים הם עושים זה רק בגלל שהם מוכנים. תסמוך עליהם כי אני סומך. :)

למעלה