גם לי יש שאלה

Master Eagle

New member
גם לי יש שאלה

למה כל מי שחושב את עצמו לאדון צריך להתנהג בחוסר הגיון? מישהו יכול להסביר לי למה במקום לברר קודם את כללי ההתנהגות הראויים, את קודקס ההתנהגות המקובל, כל מי שמרגיש שבא לו להיות אדון ישר מפרסם הודעה בנוסח "דרןשה שפחה, בואי והתייצבי לרגלי". למה הוא חושב שכל פניה למישהי שמגדירה את עצמה כשפחה/סאבית צריכה להיענות בחיוב. אני קורא כאן בפורום כל כך הרבה פניות כאלו ואני שומע מכמה חברות בפורום כאן כל הרבה תלונות בדבר שאני תוהה איפה טעינו בחינוך הילדים האלה....מישהו יודע את התשובה?

nerissa

New member
זה לא אנחנו מאסטר איגל

יש שם בחוץ שמועות שיש את הקטע הזה.. נו.. איפה שכולם מרביצים אחד לשני ומשתינים אחד על השני. מה לא ראית בטלויזיה??? הנקבות שם כולם זונות ואוהבות שמתנהגים אליהן ככה. אתה רק אומר לה זונה - היא ישר נשכבת ומפסקת רגליים ועוד מיוחמת לאללה מזה! תקרא לה כלבה? בכלל היא תרשה לך ולכל החברה לזיין אותה מי שרוצה זיון.. לך לאלה מהסאדומאזו. כמה לאטמות והן נרטבות. <לא המצאתי. זה חלק משיחות בצ'טים שגרמו לי לשבת המומה מול המסך..>

Z o d i a c

New member
אין פתרון לזה ידידי,

אדם חשוך לא ילמד אם לא ירצה בכך. שמעתי לא מעט אדונים שמחפשים עבד שיוכלו לטחון אותו ולעשות בו כרצונם. אנשים שכאלה מוציאים לנו שם רע. נטו. אני לא אתחיל לתקן ולהטיף לכל אדון או מלכה, אבל כן אעשה כמיטב יכולתי על מנת להראות שאני שונה.

Pixy led

New member
אני חושבת שזה לא קשור להיותם אדונים

... גם מחוץ ל-BDSM, תמיד יהיו את אלה שיכתבו בצ'אטים או במסנג'ר הודעות כמו "את חרמניתתתת?????" ויצפו שישר נתפשט, לא?
כשזה מגיע לתחום ה-BDSM, הרבה אנשים מצפים ליחס יותר הולם, בייחוד מפני שהסאבית מפקידה אחריות רבה על גופה/נפשה בידי האדון, אבל מה לעשות... זה לא תמיד כך. אנשים צריכים להתבגר, כנראה. מכל מקום, אני חייבת לציין, כדי לעשות את היום בהיר יותר, בכל זאת, שכמעט כל ההצעות המיניות שקבלתי למסנג'ר היו מנוסחות בנמוס ובחביבות.

Master Eagle

New member
אז לפנות אליך במסנג'ר?

סתתתתתתםםםםםםםםםםם פיקסי, קודם כל לא התגריתי בך (שייך להודעה אחתר, אבל לא נורא אם אגיב כאן....) אני רק ניסיתי אז להראות לך שאני מריח את זה בא....פשוט נסיון חיים ובקשר להודעות, כן הם מוציאים שם רע לנושא אבל לצערי אין לי שום רעיון פרודוקטיבי איך לנטרל את זה.

Pixy led

New member
בטח,

רק זכור לציין גיל, נסיון בתחום, ציפיות, כמה מילות חנופה ותמונה.
ואתה לא מריח את זה בא, אנחנו עדיין ביחד.
*מרחרחת באוויר* הממ. ובקשר להצעות... מצדי, לא צריך לנטרל את זה. לא ממש אכפת לי, אם אני רואה משהו כלא ראוי... אני פשוט מתעלמת.

אסתי69

New member
מאסטר איגל...אם כולם

היו מחונכים ופונים כמו שצריך ומבררים איך ומה לעשות מה היו עושים עלינו בכתבות הבאות בטמבלויזיה? חוצמזה צריך לדאוג לנריסתי לקצת בידור של שבת לא?

nerissa

New member
מסטולים :)

אבל אל תגידו שהחברה האלה לא משעשעשעשעשעים

calba 2

New member
אני לא מאמינה שהם באמת

מקבלים איזהשהו פידבק. כשהכרתי את האדון שלי לראשונה הוא למד אותי, הוא היה סבלני וכמובן רציני והתנהג כאדון רציני. לא כזה שמתיימר לחלק הוראות עוד לפני שהוא יודע למי... נראה לי שאתה מכיר אותו...אם יוצא לך לדבר איתו בקרוב, תגיד לו שאני אוהבת אותו. בבקשה, כמובן. תודה רבה

painapple

New member
הם מחפשים את הדרך המהירה ביותר.

זו כנראה הסיבה שהם לא משקיעים אפילו בתוכן.

שאייאן

New member
מאסטר שואל שאלות מעניינות....

מהמהות של המילה אדון בקוטנטקסט אין הזכרה להשפלה לשליטה פיזית או לטחינה חסרת בינה של אדון את הסרבנט שלו. אדון זה סמכות שלטת מישהו שנמצא בעמדה יותר טובה בזכות או בכורח כמובן אבל בעמדה יותר טובה מהנתין. ויש סיבה. האדון נמצא במקום עם פרספקטיבה הרבה יותר טובה מהנתין ואוטומטית מסוגל לפעול ולהסיק מסקנות והקשים בנוגע לדרכי פעולה או תוואים אלו או אחרים בנוגע לשניהם או שלושתם או וואטאבר. למעשה אדון זה קטע כבד. אדון זה הפרוטקטור של הסרבנט. הוא חייב לספק לו הגנה מנוחה רוגע שלווה סיפוק הרגשת בטחון וסיפוק מנטלי ופיזי ובקטע שלנו אנו. אני הכרתי בגיל 16 אנשים בגילי דאז שהיו אדונים ברמה קשה. הם לא ידעו את זה אבל היה להם תקטע מולד. הם תמיד ידעו לאן לכוון את הדברים הם תמיד ידעו לדאוג לכולם הם פעלו מתוך טובת הכלל אבל לא גילו שיש להם תחיידק של השליטה בפנים. חלקם יגלו יותר מאוחר חלקם לא. מה שבטוח זה שזה לא קשור ללקרוא למישהי כלבה ולתת לחברה לטחון אותה. אתם מבינים השליטה לא מגיעה מהכוח. אפ פעם לא. שליטה זה קטע מחשבתי אתה בתור אדון חייב למצוא את המסירות של הסרבנט שלך בתוך הראש שלו בהתחלה. זה אומר ששיחות או מפגשים בלי זיונים ובלי אמייאתים זה דבר טוב כשיש שיחה כשהאדון מצליח עם הקריזמה ועם התוכן שלו להביא את הסרבנט לכדי הכרה בזה שוואלה שנינו פה וזה שיכול לקחת את המושכות לידיים ולהגיע ליעדים בצורה יותר אופטימלית זה אני(קרי האדון) במקום מסויים אני מבין שיש המון מרוסקים שמתים שיטחנו אותם אותן והם ילכו עם כל פנייה עם כל הצעה. אלו מקומם בגן העדן של הטפשים או המסכנים מובטח אבל הם לא חלק מהקטע. עבדים ואדונים או שפחות ואדונים ומלכות. רובם אנשים סופר אינטלגנטים. שמבינים את המהות של השליטה ומבינים את השלבים ואת הצורה האמיתית שחייבים ללכת בה אם מכבדים את הדרך. רובם יהיו בעלי תפקידי מפתח בחברה בעלי משרות מכובדות לאו דווקא אנשים מודחקים עם בעיות ועם אימא שדחפה להם יותר מדי סטירות כשהם היו קטנים ולאבא לא היה זמן לאהוב אותם כי הוא היה המון זמן על המשאית. אלו אנשים שמבינים את החיים ואת הדרך . עבדים ומלכים כאחד. עכשיו עוד דבר קטן שאני שם לב שמדלגים עליו פה הרבה. אהבה. אהבה זה קטע חשוב לאללה. באחד הפורומים שלאחרונה ביקרתי בהם הייתה איזה שפחה אחת. היא נתנה לינק לאחת הגלריות שלה והלכתי ובדקתיורציתי לראות מי ומה ואיך ולמה...וראיתי אותה שם עם האדונית שלה. עכשיו חייבים לזכור. אדון וסרבנט. יש אהבה חייבת להיות אהבה סגידה של הסרבנט ואהבה עצומה ותחושת אחריות כבדה של האדון אם זה לא ככה זה לא בריא או לא אמיתי או סתם שארייד אחד מסריח. כתבתי לשפחה הזו. : האדון שלך אוהב אותך מספיק" לא משנה מה היא ענתה או לא...מה שמשנה זה שחייבת להיות הכרה שיש בתוך כל ההזייה הזו המון אהבה. שפחה מיי אס... אין כזה מושג שפחה אין כזה מושג עבד. היא קודם כל אישה הוא קודם כל גבר עם דם עם רגשות עם פחדים עם טראומות עם כפתורים יותר חלקים יותר מחוספסים ..הם בני אדם. ובין בני אדם חייבת להיות אהבה. עכשיו בתור סדיסט לא קטן. בחיים לא עשיתי משהו בלי אהבה. אפילו אם זה היה לזיין איזה מישהי 20 דקות בקטע של אלימות ושליטה להשפריצ לה על כל החדר מיטות לנגב עם החולצה של הילדה שלה ולזוז משם ולא לחזור. גם במקרים כאלו. האישה ואני ידענו שאני אוהב אותה אפילו לאותם רגעים ושהיא יכולה לבטוח בי ולהשען עלי כי אני לוקח אותנו בדרך הנכונה לאותו מקום שאמורים להגיע אליו.. בכל אופן אדונים מלכות..אל תשכחו שבתוך כל הסלט הזה כולנו בשר ודם. ואם שכחתם את הרגשות שלכם או תמצפון שלכם בבית לפני ששמתם עליכם תסטראפ און וקרעתם לאיזה מישהו תאישיות כי אתם לא מבינים איך לעשות מה. אז במקרה הזה אתם סתם חיות סדיסטיות. ואישהו שם על הדרך אתם יוצאים העבדים של עצמכם. זה הכל שליטה. ומשמעת.

Scorpius

New member
למרות שאני מסכים עם הרוב

רציתי להגיב על ההשווה שלך בין אדון לאלו בחיי היום יום שידעו "לדאוג לכולם" ולהגיד שאני לא מסכים - שאני לא כזה. אחרי שכתבתי את זה חשבתי קצת והגעתי למסקנה שבעצם אני כן כזה - וכזה הייתי כל חיי - הקצרים יש יגידו. עכשיו אני יכול להגיב ולכתוב שהוצאת לי את המחשבות מהראש וחיברת אותם בצורה כי הטובה שיכולה להיות.

Pixy led

New member
כאן אני מסכימה אתך.

נאה דרשת. למרות שנדמה לי שגם אלה שמגיעים מרקע של טראומות נחשבים "בקטע"... פשוט, בקטע מהסיבות הלא נכונות. ולגבי ההקבלה בין אופי של אדון/סאב בסשן לאופיים ביתר חייהם, אני פשוט לא יודעת. אבל נהניתי לקרוא את דברייך, תודה.
הכל באהבה.

למעלה