גם לי יש שאלה

duke4you

New member
גם לי יש שאלה

רציתי לשאול את כל בעלי הadsl: כיום אני מחובר לADSL, עד היום עברתי 2 ספקי אינטרנט ומאז שהתחלתי לגלוש ועד היום יש לי תופעה של ``איבוד קשר`` עם האינטרנט, כלומר לאחר מס` שעות, אני לא יכול לגלוש, או לבצע פעולה הקשורה באינטרנט. אמנם אני עדיין מחובר אבל לא ניתן לעשות כלום. כמו-כן לפעמים השעון שמראה כמה זמן אני מחובר מתאפס לו ומתחיל לספור שוב מאפס. ספקי האינטרנט וחברת בזק הבהירו לי שלא מדובר בקו שלי או בעיה במודם אלא בעיה בדרייברים של הכ.רשת. הבעיה שלא הצלחתי למצוא דרייברים מעודכנים לכרטיס. הכ.רשת מחברת genius והדגם הוא gf100txrIII. האם מישהו מכיר את התופעה (איבוד קשר ואיפוס שעון) ומה התשובה. תודה

סמיי

New member
תשובה

גם אני מחובר ל- ADSL - דרך בזק בינ``ל. בדיוק כמו שתיארת, גם לי יש את האיבוד קשר הזה בדיוק עם המאפיינים שתיארת חוץ מאיפוס השעון, אך אצלי זה קורה פעם בשעה במקרה הטוב ולא בכמה שעות. אצלי העסק לא עבד ככה תמיד אלא בצורה מצויינת אך אינני יודע מה גרם לשינוי. בשיחה עם מרכז התמיכה, נמסר לי ע``י התומך (OFF THE RECORD) שזוהי בעיה מוכרת ולא בעיה שלי. הוא המליץ לי להוריד פאצ`ים או לנסות לפרמט... כי זה לעיתים עוזר. אני מודע לחוסר הקשר בין הדברים, אבל זה מה שנמסר לי. אני עומד לפרמט ביום יומיים הקרובים ואשמח לעדכן אותך..... בברכה סמי נ.ב - שמחתי סוף סוף לעזור לך ולא להיפך...

eYaL

New member
אמממ

אני מחובר דרך ברק,עדיין לא קרה לי שאיבדתי קשר כפי שמתואר כאן.. מה שכן,אם אני משאיר את המחשב בלי חיבור לרשת הרבה זמן,ואז מנסה להתחבר,אז זה לא יתחבר,עד שאני לא אפעיל מחדש את המודם ויתן לו להסתנכרן מחדש לרשת ... eYaL

duke4you

New member
דבר מוזר

קודם תודה על התשובות, שמחתי לשמוע שאני לא לבד. מה שמוזר בכל הסיפור, זה שבלילות ובשישי-שבת אין ניתוקים, לעומת שעות היום של ימי חול שם הניתוקים חוגגים. ולאף אחד אין תשובה... TO BE CONTIUNE :)

למעלה