הדפסתי עכשיו משהו על שקף כדי לעשות שבלונה.... משום מה הצבע נמרח ולא מחזיק מעמד על בשקף מה עשיתי לא טוב ??? האים לשקף יש צד שאפשר להדפיס עליו וצד שלא ???
שקפים זה בעיה. אם קנית שקפים מיוחדים למדפסת הזרקת דיו זה נורא יקר ויש לזה צד להדפסה (המחוספס). אם זה שקף רגיל - אבוד. מה שאני עושה זה להדפיס על נייר רגיל את הדוגמא, להניח מתחת לשקף ואז לחתוך. אומנם הורס את הדף, אבל מה זה משנה ?
לילך יש שקפים למדפסת צבעונית, ויש למדפסת שחור לבן. יש גם צד אחד יותר מחוספס. יש לי רעיון אחר שאני עשיתי: הדפסתי על נייר והצמדתי לשקף ע"י נייר דבק, ואז גזרתי. בהצלחה
קיבלתי מאחותי חבילת שקפים יש צד אחד שהנייר נדבק אליו ולצד השני הנייר לא נדבק... מנסה להדפיס בצד השני אם זה לא ילך...אז נעשה כמו שאמרתן אבל זה קשה ....לא חשבתי שכל כך קשה לעשות שבלונה.
בתוכנות הסורק -קיימות היום תוכנה של "מכונת צילום" (כחלק מתוכנת הסורק). הווה אומר -שמניחים את הדף המבוקש בסורק ,פותחים את תוכנת מכונת הצילום והסורק "מצלם" את הדף במלואו ומדפיס מיידית .
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה על שקף כי שקף אפשר לשטוף ולהוריד שאריות של צבע מה שאי אפשר על סול...וצילום רנטגן אין לי ויורד גשם אז לא בא לי לצאת לקנות מפל ..איזה באסה !!!!
יש שתי דרכים לחתוך: אחת לעם סכין חיתוך והשניה עם מספריים. אני מעדיפה עם מספרי ציפורניים לפינות העגולות. אם תצרפי את התמונה להדפסה פה נראה מה הכי מתאים ונוכל לעזור!!!
אם את גוזרת, אל תתחילי מהקו עצמו. תחפשי שטח מת שעומד להיגזר. למשל אם את גוזרת עיגול אז את מרכזו, חתכי שם בסכין חיתוך ואז נוצר לך מקום להכניס את המספריים ולהמשיך בגזירה. מקווה שהבנת, אפילו לי זה נשמע קצת מבולבל....