גם לי יש שאלה.

Yaniv-DC

New member
גם לי יש שאלה.

נניח... הכרתם מישהו במועדון, ונניח... החלפתם טלפונים. מתי הזמן הנכון להתקשר? למחרת? יומיים אחרי? יותר? לחכות שהוא יתקשר? תודה למשיבים.

סהר 27

New member
תלוי

אם הוא גם התרגש והתלהב ממך או שזה היה סתם תחלופת מספרים בכל מקרה אין חוקים מתי שאתה מרגיש נכון תתקשר מה הכי גרוע שיכול להיות?

EuroSims

New member
ממש נכון !

-אין- לזה חוקים באמת - תעשה איך שאתה מרגיש - אני עשיתי עד עכשיו ורק יצא טוב כי אני לא אוהב לשחק ככה עם אנשים - אם אני רוצה להכיר אותו אני יבקש את הטלפון שלו ואז בטוח שגם הוא רוצה אז אני אתקשר יום אחרכך אבל אם אני לא מעוניין בו אני לא אקח את הטלפון בכל מקרה.

fayd הפשוש

New member
אוקיי אז.....

הדבר הכי חשוב זה לא להיתקשר יום אחר כך אסור בתכלית האיסור אלה אם הוא גם היתלהב מימך אם הוא ממש היתלהב אז תיתקשר מתיי שבראוש שלך אבל בעקרון ביום השני זה הזמן הכי טוב להיתקשר ככה הוא לא יחשוב שאיין לך חיים או שאתה מיואש וגם הוא לא יחשוב שאתה חפפן והכי חשוב זה לא להגיד משהו כמו "אוי כיבסתי את המיכנסיים שלי ומצאתי את המיספר של ךאז החלטתי להיתקשר" זאת טעות חמורה כי אז הוא יחשוב שאתה סתם לא מעוניין אז באמת תיתקשר יומיים אחריי שניפגשתם זה טוב!!!!!!

Yaniv-DC

New member
האמת שזה נותן יותר תשובה לשאלתו

של שרימפיפי על הבדלי גישות בגילאים שונים

xanadu

New member
אין מותר, אין אסור../images/Emo70.gif

בא לך? נדלקת עליו? תתקשר! מה זה חשוב מתי? קארפה דיום כמו שאומרים. תתקשר עכשיו, כי מחר יכול להיות שהוא כבר יהיה בממתינה.

9סנורקה9

New member
כן! כן! כן!

עזוב אותך ממשחקים, אם אתה רוצה להתקשר, תתקשר. מישהו התקשר אליי כבר באותו ערב שנתתי לו את מספר הטלפון שלי (לוודא שהגעתי הביתה בשלום). זה לא גרם לי לחשוב שהוא מתלהב, זה לא גרם לי לחשוב שהוא חפפן, זה רק עשה לי טוב על הלב.

למעלה