גם לי יש שאלה אליכם

Tully Is Here

New member
גם לי יש שאלה אליכם

אם הייתם פוגשים את עצמכם היום בתור ילדים, מה הייתם אומרים לעצמכם?

ענתי 10

New member
הייתי אומרת - אל תקשיבי לאמא שלך

ואל תלכי ללמוד ישר אחרי צבא משהו שאת לא רוצה ללמוד!

מיריVA

New member
חייבת לומר שזה בדיוק מה שאני

הייתי אומרת...

טולי שאלה מסובכת בשבילי

אני עדיין לא השלמתי או עוד לא התחברתי לילדה שהייתי יש בינינו איזה קצר בגלל דברים שעברתי בחיי באדי

ShirShir

New member
הייתי אומרת לעצמי../images/Emo26.gif

תהני יותר, תשחמי יותר, תחגגי יותר, תרכשי הרבה חברים.... כמו שאומרים בעידן החדש "תתחברי לילדה שבתוכך", אני כל חיי התחברתי לבוגרת שבתוכי

Miss פטל

New member
וואי, איזו שאלה!

הייתי אומרת לעצמי לא לעבור בי"ס. הכוונה כמובן לבי"ס המפורסם שבו כל כך סבלתי.

Miss פטל

New member
לא, למה??

למדתי ב"התבור" בחולון. וזה לא קשור לבי"ס עצמו, אלא להתנהגות הילדים שלמדו איתי
בקיצור סבלתי שם מאודדד...

אני למדתי בבית ספר רמת חן

כל העשירים לומדים שם. מאוד סבלתי מפלוג ואם את לא אשכנזיה ולא עשירה את לא שווה כלום. כל הזמן היו תחרויות למי יש נעליים או בגדיים הכי יקרים עם מותגים. יום אחד באתי לבית הספר עם נעלי נייק אז זה היה משהו, בקיצור ילד מהכיתה שלי שואל אותי באיזו מדינה ההורים שלך היו? שאלתי למה? אז הוא אומר לי בגלל הנעליים. חה חה

אוהו כמה שהייתי משנה בי

ראשית זה הלימודים הייתי תלמידה עצלנית שבאה לבית הספר כדי לראות חברים לראות חתיכים כזו רדודה ושטחית הייתי שבא לי למות. אני חושבת וגם חברים קרובים שלי אומרים שהישתנתי ב- 180 מעלות. כל מערכת החשיבה שלי השתנתה לגמרי. גם הטעם לגבי גברים השתנה הייתי אוהבת בחורים שמתעללים גבריים
כאלה והיום רוצה רק את החנונים.

orit281

New member
הייתי אומרת לי:

תלמדי מאמא אל תתחתני עם איש קבע חחחחחחחחחח
ילד אחד זה מספיק שלא יספרו לך שילדים זה שמחה...
לא באמת מורידים את המשקל אחרי הלידה
תעזבי אותך מלימודים אקדמאים בסוף גם ככה תהיי במשרד...
בכלל הייתי מנהלת איתי שיחות|סלינק|

כמה היה לי להגיד...

אבל לא בטוח שהייתי מקשיבה
בדיוק כמו שלא נוכל למנוע מילדינו לחזור על הטעויות שלנו, או שלהם...

הייתי אומרת

את תגיעי לגיל 29, בריאה עם בן זוג משגע ילדה נפלאה המשפחה שלך חמסה חמסה חיה ונושמת תמשיכי ככה!

יש סרט על זה עם ברוס ויליס הילד../images/Emo23.gif

אבל אם כבר שאלת, הייתי אומר לעצמי להמשיך להיות עוד קצת ילד ופחות בוגר ..כי באמת התבגרתי מהר מאד בנסיבות החיים שלי..אבל זה לא אומר שלא שמרתי על זה ..ויש בתוכי ילדון קטן שמזכיר לי תמיד את הילד שבי וזה יכול לצאת בכל מיני נסיבות וקטעים.. לדוגמא לזרוק על בנותיי שקיות מים בשבועות.. לרדוף אחריהם מסביב לאוטו בשביל חיבוק לקרוא לאחת מהם באמצע הרחוב משהו בסגנון..ילדה ילדה מה את רוצה ??? כל מיני קטעים כאלו..והכל בהומור ובחיוך

Tully Is Here

New member
היה לי מאוד מעניין לקרא את מה

שעניתם. ולא שהיה לי ספק שזה יהייה מעניין
כמו שאמר המחזיר, תתחברו לילד שבכם ותהנו מכל רגע. ואני הייתי אומרת לעצמי שלמרות הכל, בסוף יהייה טוב. יאהבו אותי וידאגו לי וישמרו עלי. רק קצת סבלנות והכל יגיע.

למעלה