גם לי יש רעיון!!!

BiAAcH

New member
גם לי יש רעיון!!!

בעקבות השרשור בין בן לכרמן, הייתה לי הארה, בואו נתחיל מסע התרמה כדי לקנות לבן קצת טאקט, מה אתם אומרים?? נצלם איזה סרטון שלו, ונשלח ליומטוב, ואוליי אפילו יתרמו לנו משם, ואז נוכל לקנות לו קצת טאקט, ואם זה לא ילך, אני בטוח שכל אחד מאיתנו יוכל לתרום לו קצת מהטאקט שלו, ואז גם לבן יהיה קצת... אז יאללה, מתחילים במסע??

חיייייח אני בעד.

למרות שילדים חסרי טאקט זה דבר קורע..
-הצטרפו למאבק שלנו נגד בן וחוסר הטאקט. היום זה בן, מחר זה הילד של השכן.. עזרו לנו! תרמו טאקט לבן, ואולי ככה נוכל להאבק בתופעה המחפירה הזאת. תודה מכל הלב, חברי אגודת גא"נבהטשב (גם אני נלחם בחוסר הטאקט של בן)

bobby6killer

New member
ותתרמו לגיא שכל ../images/Emo13.gif

שיבין שזאת לא דרך להתחיל עם כרמן...
ולא גיא גם אם היו נותנים לי כסף לא הייתי משנה את עצמי...אנמי אוהב את חסרות הטאקט שבי...וזהו....

../images/Emo6.gif../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo26.gif

גיא שלנו ילד חביב, חמוד, מתולתל, עוזר ונדיב. אך לגיא שלנו יש בעיה, כשאלוהים חילק שכל הוא לא היה בסביבה. גיא תמיד מוכן לעזור לכל האנשים, ילדי וראיטי הם ילדים מיוחדים. גיא לא רוצה להיות מיוחד גיא רוצה להיות כמו כל אחד. לכן, קהל, מבקשים אנחנו ממכם לעזור ככל שתוכלו, פתחו את ארנקכם ולגיא תתרמו.

BiAAcH

New member
לול!! דיר!! ואפילו רפת!!

פשש דנה, סחטיין על הכישרון... אבל לא הבנתי את הקשר ל"ילדי וראיטי"....

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתודה

סתם לא היה לי בית מה לרשום חחחחח והרי ידוע שילדי ואריטי הם ילדים "מיוחדים"

omni96

New member
חחחחחח ../images/Emo45.gif

*פותח ארנק* *מוציא כרטיסיה ישנה* *תורם* *סוגר ארנק*

BiAAcH

New member
אוקיי, עכשיו עברת את הגבול!!!

לקרוא לי חרשן באייסי זה עוד בסדר, אבל פה, בפורום שאני מנהל, זו פשוט חוצפה!! אני אמור לפקח על האנשים בפורום הזה, ועכשיו שהם יודעים את זה עליי, השתנה מאזן הכוחות!! שוב אני אגיד לך את זה, אני ברוגז איתך!!

sweet 666

New member
חחחח....

אתה מנסה להגיד(ואומר!) שאני חוצפנית? וזה רק בגלל העובדה הברורה ביותר? מה?! יודע מה, אני גם אגיד את זה: אני ברוגז איתך!!!!!!!!!!!!!!!1 ...דוב מטומטם...

bobby6killer

New member
לגיא חמשיר מטורף

גיא ילד קטן ומצחיק לפעמים הוא די מציק את הפורום שלנו הוא מנהל בכיף ופעמים בא לי אותו לכפכף לך תקפוץ משיח קוצני מאוד ואז אולי אני יתן לך טיפת כבוד קצת אסור לומר את בקול וברון אבל גיא שלנו מחר יצא מהארון גיא אין לנו בעיה אם אנשים שבתחת אוכלים רק תלעס בפה סגור ולא ליד אנשים זהו ביץ' זהו סוף החמשיר המצחיק (עלק) והייתי שמח לתקוע באחותך נקניק (היא שווה משהו ר-צ-ח במיוחד עם החוטיני הירוק) החמשיר נכתב לאחר שפיכת לאגר של המוח של בן

omni96

New member
חחחחחח אני אישית נקרע מצחוק

תכתבו גם עלי שיר

bobby6killer

New member
והנה אחד על אור

אור שלנו הוא ילד מיוחד בא לי לו בתחת לתקוע משהו חד (אחלה חרוז לא?) ויחד עם הכל הוא אחלה בנאדם הוא חבר במועדון מעריצי סדאם כשיש ריבים הוא תמיד עוזר להשלים הוא טיפה מעצבן זה משהו מדהים אבל אור כולנו אותך אוהבים ותלך תפליץ במים חמים!

omni96

New member
נמ נמ גם לי יש

בן בן אוח בן התחת שלך כל כך מחרמן כשאתה מתווכח ואותי מרגיז אני רוצה עליך אקונומיקה להתיז בגלל שאתה כל כך קטן ומכוער אני מקווה שמתישהו יאנוס אותך עכבר אבל גם אחרי כל המגרעות עדין אותך אנחנו רוצים לראות וכשאותך סוף סוף נגיע לפגוש ניתן לך פלוק גדול בראש ולמי שלא יודע: פלוק = פליקה עם הזין

lee3008

New member
חחחח בן יא שווההההההה../images/Emo6.gif

אהבתי כל כךךךךךך

metallicamir

New member
אתם חושבים שאתם במצב גרוע???

אני מכיר את בן מעל 10שנים וגדלתי איתו תחשבו ילד קטן בלי טאקט זה בכלל סכנה לחברה. אבל בן הוא הכי שיש אנשים אתם חייבים להודות-בלי בן העולם היה פשוט פחות כיף אז בואו נקנה לבן טאקט- אבל לא יותר מדי...

bobby6killer

New member
והנה אחד מושקע על אמיר!

אמיר שלנו יא מסכן כל היום הוא את רחל מזיין על הסקט הוא כל היום מפטפט וגם שהוא מזיין הוא מפנטז על הסקייט ואיך שהוא גומר הוא אומר טיפה בקול אוי טוני הוק אתה כל יכול אבל לא נורא אמיר עוד יש לך רצון להיות נורמלי ולגעת לרחל בחזון ולסיום יש לי שאלה די אישית האם למטה רחל גם ג'ינג'ית?

למעלה