גם לי יש פטנט

גם לי יש פטנט ../images/Emo62.gif

נכון שבחורף נורא מבאס לצאת מהמקלחת הרותחת לחלל חדר האמבטיה? ונכון שבחורף למגבות קשה להתייבש? אז מה גיליתי פתאם? שאם מכניסים את המגבת למייבש, בזמן שמתקלחים - כשיוצאים מהמקלחת יש מגבת יבשה וחמה! כמובן שהפטנט רלוונטי למי שיש מייבש והוא ממוקם בסמוך לחדר האמבטיה, או שיש בן משפחה תועה שאפשר לסנג'ר שיביא את המגבת בגמר המקלחת (רק אם הוא לא מתקלח איתכם בדיוק). ואל תעשו לי פחחחחחחח שככה אתם עושים כל החיים. אני גיליתי את זה ממש עכשיו.

אטיוד5

Active member
יותר מדי תנאי קיום

יש אלטרנטיבה אם זה כ"כ חשוב לך - מתלה מגבות שהוא גוף חימום חשמלי.

גנגי

New member
אז אני אגלה לך סוד עוד יותר טוב:

בבוקר, כשנורא מבאס כי קר, וצריך ללבוש בגדים קרים שרק עושים מצברוח עוד יותר בוקרי, שימי את הבגדים לחמש דקות במייבש, ותלבשי בגדים חמים שעושים מצברוח טוב לכל הבוקר.

מוּסקט

New member
אבל אבל....

המייבש עומד במרפסת ואף אחד לא חי בשעות שאני מתעוררת. אני מחממת את המגברת בחדר האמבט ליד התנור. עוד לא נשרפתי, תודה ששאלת. פעם כשאבנה ארמון, יהיה לי חימום נורמאלי באמבטיה ומתלים למגבת עם גוף חימום.

האגס 1

New member
באמת תהיתי בימים האחרונים

בעניין הזה, אבל לא משתלם יותר להתקין תנור חשמלי באמבטיה? מה גוזל יותר חשמל - תנור או מייבש?

גנגי

New member
הביטוי "גוזל חשמל" אינו במקום כאן:

"גֶזֶל" הוא משהו לא חוקי ולמטרות שליליות, וכאן יש ניצול חשמל למטרות שכולן טובות - חימום המה-שמו ואזורים אחרים. אפשר לדבר על כמה חשמל זה צורך, זה יישמע פחות מעורר רגשי אשם לאלו שגורמים לחשמל להיצרך...

מוּסקט

New member
גוזAל, לא גוזEל

מדובר בחיית מחמד שמגדלים בחורף שמאכילים אותה בלי סוף. זה רק מתחיל במגבות, אבל עובר לדברים הרבה יותר גדולים ומהותיים. לקראת הקיץ אומרי לו: אוף! גוזל!! די כבר!! והוא הולך, אבל מביא את אח שלו מAז-גן.

למעלה