גם לי יש עבודות

הצנצנת

New member
גם לי יש עבודות ../images/Emo13.gif

סיימתי את לוח המודעות המיניאטורי, והתמונה מצורפת. היות וזה הדבר הראשון שעשיתי שמערב מכחול, הנה ההסבר: המסגרת מעץ, נצבעה בצבע אקריליק פשוט. כנ"ל לגבי האטבים המזעריים, שמצאתי ב"מאירזון" בת"א. הפרחים פורקו משרשרת ישנה. החוט חובר באמצעות אקדח סיכות (ותודה על העצה.) הניירות- ניירות ממו פשוטים שהדפסתי עליהם (המדפסת שלי מאפשרת.) בצד שמאל למטה היתה צנצנת זכוכית, כחתימה, אבל היא נפלה ונשברה- למישהי יש מושג איך מדביקים זכוכית לעץ/אקריל? * כמו כן עצות לגבי איפה ניתן למצוא צנצנות זכוכית ממש קטנות, כמו אלה שמוכרים עם מגנטים בנחלת בנימין, יתקבלו בברכה.
בנוסף, הנה קישור לעבודה קודמת שהצבתי- ציור של ג´ירפה על הארנק החדש, באמצעות טושים פרמננטיים דקים.

lilachh

New member
יפה מאוד - לגבי הדבקת זכוכית לעץ

אני מניחה שדבק 3שניות או הדבק המפורסם E6000 (נראה לי שזה השם) יעשו את העבודה. לגבי צנצנות קטנטנות אין לי מושג אבל יש לי הרגשה שבטח איפשהו ברחובות ליד ככר המושבות בדרום ת"א תמצאי - אבל אין לי מושג איפה ספציפית.

psa

New member
הצנצנת, מתוק ומקסים../images/Emo141.gif.

תודה על הטיפ של הדפסת ממו. איזו מדפסת ברשותך ?

הצנצנת

New member
הגזמתי קצת: לא מ-א-פ-ש-ר-ת, אפשר.

המדפסת שברשותי היא HP sedkjet 845c היתרון שלה בהדפסת דפים קטנים היא שמגש הדפים היוצאים (העליון) מתרומם, ואז קל יותר לדחוף דפים קטנים למגש הדפים נכנסים. היות ובאיזהשהוא שלב כבר מפסיקים לראות/להרגיש את הממו, נעזרתי במכחול גדול כדי ליישר אותו בפנים (כן, אותו מכחול שבו צבעתי את המסגרת.) נעזרתי באופציית הגדרת העמוד של וורד כדי להקטין את גודל הדף למימדים המתאימים ולמזער את השוליים. יכול להיות שבפעמים הראשונות, עד להסתגלות ההדדית שלך ושל המדפסת, יודפס קצת עקום על הדף, אבל בסה"כ זה מאוד פרקטי, בעיקר לאנשים לא מוכשרים, שמעדיפים הכל קטן
.

psa

New member
תודה על המידע../images/Emo20.gif,

זזה נכון שצריך להתנסות,אך אישית האמת שלא הייתי "מסתכנת" בהדפסה של נייר קטן כזה.יכול "להתבלבל"ולכנס למקום לא נכון במדפסת. פשוט הייתי מכינה ריבועים בגודל של דפי הממו ומדפיסה על A4.

הצנצנת

New member
ומה, מדביקה את הממו על הA4?

כי לי, כאמור, יש כמות עצומה של ניירות ממו, וכמות זעומה של דברים לעשות בהם. ניירות A4 צבעוניים דווקא אין לי הרבה.

psa

New member
לא ,התכוונתי שאם אני צריכה ,

משרטטת בוורד ריבועים כגודלם של הממו. מדפיסה וגוזרת לריבועים. נכון שזה יותר דיו וכד´. בכל זאת סקרן אותי ההדפסה על דפי ממו

הצנצנת

New member
ואני התכוונתי

שרציתי את הצבעים של הממו, לא רציתי להדביק נייר מדפסת לבן במרכז הריבועים. לכן הדפסתי על ניירות ממו מלכתחילה...

נופר30

New member
הגברת את סקרנותי

ועלה לי רעיון אולי להכנסי באזור של המעטפות ( הרוחב מתאים לא ?) אני אנסה היום בערב ואדווח

הצנצנת

New member
הרוחב מתאים, זה האורך שגדול מדי.

לי נגמרו האצבעות לפני שסיימתי להכניס את הנייר למדפסת.

psa

New member
חשבתי על זה ואנסה אח"כ , אבל

כמכניסים מעטפה צריך להגדיר גודל בהתאם למעטפה. קחי זאת בחשבון-להגדיר את גודל דף הממו

ammog69

New member
../images/Emo42.gifהדבקת זכוכית לעץ

סיליקון הוא הפתרון הכי יעיל

למעלה