גם לי יש סקר

גם לי יש סקר../images/Emo3.gif

מה לדעתכם....ה-2 סולוים הכי יפים... לא טובים..כי יש אנשים שאולי לא מבינים בזה.. ולא הכי ארוכים וחזקים ובלא בלא בלא...פשוט מאוד.. יפים...מכל דיסק..... למשל.. מציאות ניפרדת - משיר X*משתנה* הסולו ה-Y *עוד משתנה* היהודים - משיר X*משתנה* הסולו ה-Y *עוד משתנה* פחד מוות - משיר X*משתנה* הסולו ה-Y *עוד משתנה* הבנתם את העסק? יפהההה..... עכשיו תתחילו לשרשר
ממני רוני

niko girl

New member
אהההה???????????

במציאות נפרדת: הימים שלנו ולא קל היהודים: עוד מעט, לעוף פחד מוות: אמן, מקום אחר לא הבנתי כל כך אבל הנה התוצאות....

The Charmd One

New member
חחח אם הבנתי נכון../images/Emo79.gif

את פשוט שואלת סולו של מי אהבתי באיזה שיר? אבל אמאלה הפחדת אותי עם כל המשתנים והאותיות, *טרואמות מטמתיקה*

מהמממ...בערך../images/Emo9.gif

למשל... הסולויים שלי... מציאות ניפרדת - הזמן שלך בסוף...יש איזה סולו של 2 דקות... ואת הימים שלנו....הסולו הייחיד שיש שם...משהו שמתחיל כמו ההתחלה של השיר... זה רק ממציאות ניפרדת.. פשוט אני חייבת לזוז.. אז אני ימשיך אחוריזה... והמישתנים... זה גם מהטראומות שלי

yuli c

New member
אני אנסה...

אמנם אני לא הכי מבינה בזה... אבל מה שעולה לי בראש זה... ב"קח אותי"- שבסוף היא שרה את האי איי איי. בקיצור הקטע האחרון... ב"לעוף" כל השיר הוא סולו מדהים של תום... יש עוד המון זה מה שעולה לי כרגע...

yuli c

New member
אה ו...

זה לא בדיוק סולו אבל ב"אינטרמת" אחרי שהם שרים את כל הבתים אהבתי את הקטע של ה"הו יה" שהם שרים כזה ביחד...

למעלה