גם לי יש סקר קטן...

דיתוּש

New member
גם לי יש סקר קטן...

מקרים מוזרים עם מורים-לכולם יש כאלה, כולם עברו את זה, אבל יש את המקרים האלה שבחיים לא תשכחו. פאדיחות, יציאות מצחיקות, בדיחות, משפטים דפוקים... יש מספיק. אז מה שלכם?
טוב, לי היו שניים: אחד בכיתה ג', הייתי מין מצחיקולה כזו עם יציאות של כיתה ג' אבל זה היה ממש מצחיק. אז למדנו על פתיחת ים-סוף, והיה כתוב שרק אלוהים עשה ועם ישראל רק ישבו בצד. אז אמרתי למורה "כן נכון ועם ישראל ישב ואכל להם מן (=הלחם שירד להם מהשמיים במדבר, בורים) בטעם פופקורן, נו מה, זה כמו סרט!" והכיתה נשפכה מצחוק
ואחד קרה השנה, לא מזמן האמת, בשבוע שעבר. אבל זה קצת הפחיד אותי האמת. כאילו לא כ"כ... לא משנה. אז תמיד במבחנים חשובים אני כותבת ציטוט מאיזה שיר של Queen בצד הדף, נותן לי מזל או משהו. אז במבחן במחשבת ישראל כתבתי את זה בגדול למטה, וכשקיבלתי חזרה את המבחן לא שמתי לב אבל פתאום בהפסקה עיינתי בו, והמורה צייר לי פרח ליד השיר!! ולא אני ציירתי או משהו, כי זה היה עם העט האדום שלו (אני כתבתי בירוק)! ואני כזה "אלינה!! אריאל צייר לי פרח!!" חחח... נראה לי כדאי לברר בקשר לזה... spooky קצת...
טוב כתבתי מספיק. יאללה יאללה!

עמיתוש

New member
חחחחחחח..

קרע אותי הקטע בכיתה ג'.. כבר אז היית חמודה
.. הממ.. פאדיחות גדולות?? הלכתי עם חבר שלי אחרי איזו הרצאה על סמים (איך לא) ודיברתי איתו וצחקנו וזה.. הקיצר, לרגע הסתכלתי על משהו אחר ולא על חבר שלי והמשכתי לדבר ואז אחרי איזו חצי דקה שאני מדבר ולא מסתכל למי אני מדבר, אני מסתובב וכמה ילדים מסתכלים עליי במבטים מוזרים וחבר שלי בכלל מאחורה נעצר ע"י איזו מורה.. פאדיחההה

שלומצי

New member
גדול! מי ראה אתמול סיינפלד?../images/Emo9.gif

אפרופו פדיחות, יש שם קטע שג'ורג' לא יכול להתאפק ולוקח דונאט שוקולד מהפח זבל (שלקחו בו רק ביס!) ואמא של הדייט שלו תופסת אותו על חם... זה היה פשוט קורע

למעלה