גם לי יש סוף סוף פרפר והוא הרבה הרבה יותר חמוד במציאות
T ToXic LizZie New member 13/10/04 #2 יאאאאאאאאאא איזה מהמם!!! וואי צריך בשביל זה מכונת פסטה? וואו עשית אותו נורא ארוך בכמה פימו השתמש בערך (כדי שאם אני ארצה לנסות אני אדע) ו... יש לך את ההסברים לגליל הזה?
יאאאאאאאאאא איזה מהמם!!! וואי צריך בשביל זה מכונת פסטה? וואו עשית אותו נורא ארוך בכמה פימו השתמש בערך (כדי שאם אני ארצה לנסות אני אדע) ו... יש לך את ההסברים לגליל הזה?
F forestdevil New member 13/10/04 #5 אוווייי, כל הכבווד! יפה יפה, אני ממש מבסוט ממך! (אני מרשה לעצמי לטפוח לעצמי על השכם על כך שאני גרמתי לך, ולו במעט, לנסות להגיע רחוק יותר עם המיליפיורי.) ממש ממש יפה!
אוווייי, כל הכבווד! יפה יפה, אני ממש מבסוט ממך! (אני מרשה לעצמי לטפוח לעצמי על השכם על כך שאני גרמתי לך, ולו במעט, לנסות להגיע רחוק יותר עם המיליפיורי.) ממש ממש יפה!
F forestdevil New member 13/10/04 #7 אוופס...../images/Emo9.gif טועים... חשבתי לרגע שאת מישהי אחרת.... סליחה, סליחה, חחחח
ר רקוט קרומפלי New member 13/10/04 #11 מקסים!! ../images/Emo140.gif רוצים לראות גם את היצירות המוגמרות!
W wildspirit New member 13/10/04 #13 מדהים... ביותר.... אביבית... איך את שורפת אותם? והאם את שמה בתוך החרוזים שיפודים כשאת שמה אותם בתנור?
מדהים... ביותר.... אביבית... איך את שורפת אותם? והאם את שמה בתוך החרוזים שיפודים כשאת שמה אותם בתנור?
ס סרינה99 New member 13/10/04 #18 מהמם!!...ומאז הניסיון האחרון שלי בפימו אני מעריכה כל אחד שמסוגל לעשות את הדבר הזה! אצלי הבפנוכו עלה והתעקם
מהמם!!...ומאז הניסיון האחרון שלי בפימו אני מעריכה כל אחד שמסוגל לעשות את הדבר הזה! אצלי הבפנוכו עלה והתעקם
נ נגה אר New member 13/10/04 #19 אני בשוק../images/Emo70.gif זה מילפיורי../images/Emo35.gif אני בהלם, אני המומה... כל הכבוד! איזו רמה של פרטים, אפילו את העורקים רואים רוצה לראות עוד
אני בשוק../images/Emo70.gif זה מילפיורי../images/Emo35.gif אני בהלם, אני המומה... כל הכבוד! איזו רמה של פרטים, אפילו את העורקים רואים רוצה לראות עוד