גם לי יש משהו....

skater 4 ever

New member
גם לי יש משהו....

כמו שיש פנ ילדים שאומרים שיש להם כוח על טיבעי או משהו כזה גם לי יש אני חולם על דברים ואחר אם מיתגשמים כמו הדבר הזה שנידמה לי שקוראים לו דג'ה וו זה התחיל בדברים קטנים כמו שאני מדבר אם חברים על אותו דבר שראיתי בחלום ובסוף זה מגיעה לדברים גדולים יותור כמו דברים ארוכים שיכולים לממש הזהרות יש לי בעיה שאני לא יודע אם החלום הזה הוא הוא חזיזוי או שהוא סתם חלום פשוט וזה אני כבר יעבור עליו ויש לי שתי שאלות אחת לא קשורה ואחת כן 1) איך אתה אמור לדעת אם יש לך כוח מסוים.... 2)איך אתה יודע אם עשו עליך עין הרע ואיך אפשר לצאת מיזה יאני הגנה כול שהיא..... תודה שהקשבתם אוריה...

Flame

New member
היי ../images/Emo13.gif..

לכל אחד יש כוחות "על טבעיים" העיניין הוא שהם טבעיים לחלוטין
! כל אדם הוא בעל יכולות שכאלה..ואתה פשוט צריך להקשיב לרגשות ולתחושות שלך.. תפתח את העיניין ואל תחשוש
..! בקשר לעין הרעה, אני לאמבינה בזה.. ואני פשוט חושבת שזה כמו תיעול אנרגיות שליליות, הממ... אני לא יודתע בדיוק מה צרךי לעשות במקרה כזה. כל מה שאני יודעת הוא שלכל אדם יש כוח, ושליטה מלאה בחייו ומה שקורה בחיים שלו.. אל תתן לאף אחד לקחת את השליטה הזו.

VAMPhantom

New member
כפי שרשמתי מזמן-מזמן../images/Emo8.gifכאן בפורום..

וזכור לי גם נוספים שהסכימו איתי: לכל אחת ואחד מאיתנו יש כוחות עלטבעיים, יש רק כמה שלא מוכנים/מאמינים בכך, ובכך "מרדימים" את היכולות האלו מעצמם

I am a freak

New member
מסכים במאת האחוזים.

אתה מתמצא בנושא
מוכן להביע את דעתך במאמר
אני הייתי בשמחה מוסיף מאמר בנושא למאמרי הפורום. תודה על תשובה, הפריק.

VAMPhantom

New member
תראה, תשמע, הייתי מוכן לכתוב

מאמר על כך, אך אין לי הכיצד להרחיב את הנושא כנהוג לצורך מאמר. אגב, בשמחה אקרא ואגיב למאמר אם יתאפשר לך גם להרחיב בנושא
(במקרה, זה אחד הנושאים האהובים עלי ומתמצא בו)

bflygirl

New member
אני יסביר בפשטות ברשותך VAMPhantom

ככל שאת/ה מגלה יותר ויותר רבדים של ה"עצמי האמיתי"- אותו עצמי חסר פחדים, מגבלות ושיפוט עצמי, המכיר בחוקי היקום הבסיסיים ובוטח לחלוטין בכוח היקום, יכולות על- חושיות יתגלו לך באופן טבעי, בעזרת התרגילים ואף בלעדיהן. למרות שלתרגול חלק חשוב בפיתוח היכולת שלך, גילוי ה"אני האמיתי" שלך, זה המצוי מאחורי האומנות המוטעות שלך לגבי עצמך ולגבי העולם, מאחורי הטראומות שהדחקת, מאחורי הפחדים הנובעים מחוסר התנסויות החיים אלו ובחיים אחרים..... גילוי ה"אני האמיתי" הוא אותו גילוי כוח הטמון בךף ומשמעות כוח זה הוא חיים מלאים יותר, הבנה הוליסטית יותר של היקום וחיים מאושרים מחוייכים יותר.... חם ישר מהתנור מהבלוג שלי

I am a freak

New member
תשובות

1. איך אתה, כביכול, גילית שאתה מסוגל "לחזות את העתיד
" (למרות שאני חייב לציין שאני דיי בספק). 2. רק אדם שמתמצא בתחום יכול לדעת. יש כאלה שמרגישים את זה בעזרת השדה האנרגטי. יש כאלה שיכולים לקרוא בקפה או בתה או במילקי ולגלות (זה היה בצחוק, אבל העיקרון רציני ביותר
). ויש כאלה שפשוט נוגעים לאדם ביד ומכך הם יכולים לדעת דיי הרבה על מצבו המנטאלי. אין בעד מה. יום נעים, הפריק.

skater 4 ever

New member
אמממ

זה פשוט קרה בהתחלה זה היה כמו דה גה וו אבל זה בסוף הגיע בכמויות גדולות וזה היה לאורך זמן גדול יותר זה פשוט היתפתח אצלי והלוואי שזה ימשיך להיתפתך מי שההיתי קטן חלמתי על דבר כזה (יותר על להזיז דברים ולעוף חחח טוב זה הדימיון) בוסף זה הגיע כי האמתנתי בזה ותמיד ניסתי ליגרום לדבר כזה להיתקיים אצלי בכול מיקרה תודה ואם למישהו יש משהו להוסיף לגבי זה אז בבקשה תוסיפו

morania

New member
לך לפורום מאגיה וכישוף

חחחחח נשמע כאילו אני מסלקת אותך מפה.... חחח אני לא ! פשוט.. זה נראה לי יותר קשור לשם (למרות שכל הנושאים יוצאים בסוף קשורים אחד לשני) עין הרע, להשתמש בכוח שלך לדברים ועוד.. זה כישוף.. מאגיה... נראה לי ששם יוכלו לעזור לך יותר דרך אגב.. תפרט.. יש משהו ספציפי שבגללו אתה חושב שעשו עליך עין הרע ? יש משהו שחלמת וקרה אח"כ ? סתם.. חשבת על משהו הרבה וזה הושפע מכוח המחשבה והרצון שלך ? שתף ... חחח טוב הבנת את הרמז -תרחיב ! P: ננסה לעזור לך
ואם לא נצליח אז.. ממ לא נורא.. לפחות תהיה הודעה מעניינת טיפה חח זה לא יזיק :) ביייייי

bflygirl

New member
לגבי שאלותך

1) איך אתה אמור לדעת אם יש לך כוח מסוים.... פשוט יודעים- קורים לך דברים, תלמד לפתח אותם עם תרגילים של התחברות ולפיתוח העיין השלישית וסדנאות למינהם והילרים למינהם 2)איך אתה יודע אם עשו עליך עין הרע ואיך אפשר לצאת מיזה יאני הגנה כול שהיא..... קודם צריך לעשות ניקוי אנרגטי ורק אחר כך ניתן לעשות הגנה ואם אתה שואל אז קרוב לוודאי שאתה יודעה טוב מאוא למה אתה שואל תחפש מישהו שיכול לעשות לך ניקוי אנרגטי ולדעתי לא כדאי לעשות לבד אלא בעזץרת מישהו בייחוד בהתחלה ובהצלחה!

למעלה