גם לי יש דילמה

גם לי יש דילמה

אם כי היא לא ממש דילמה גדולה מדי. אני מחפשת כאמור מקום חדש למלצר בו עם עדיפות למקום שוקק פעילות שפעיל כמה שיותר שעות ועם כמה שיותר טיפים, אבל שיהיו בו מספיק עובדים ככה שלא יצפו שאני אעבוד שם כל משמרת אפשרית (כמו שהיה במקום הקודם) ויתחשבו בזה שאני סטודנטית ולא רק יגידו. בגלל שבר"ג אין יותר מדי אופציות הכיוון הוא ת"א אזור אלנבי והסביבה. למישהו יש המלצות? גם בתור בליינים, איזה מקום נראה לכם מספיק שוקק פעילות שהמלצריות עושות בו מספיק טיפים ככה שיהיה לי שווה להגיע במונית במקרה הצורך?

Oיון

New member
יש מסעדת "אחלה" בפ"ת, היא בסגנון

נאפיס, אני יודעת שמרוויחים שם הרבה ובנוסף היא לא עובדת בשבת עד כמה שהבנתי.. יש גם את הריבר נודלס בר בבורסה מרוויחים שם המון טיפים ובאים לשם המון מפורסמים ואנשים "עשירים"

מתה על הריבר נודלס בר

אבל הם לא צריכים עובדים כרגע לצערי. זו דווקא אופציה שמאוד מתאימה לי. פ"ת לא נראה לי, בעיה להגיע לשם עם תחבורה ציבורית ומונית כל פעם... אבל אני אבדוק, תודה!

Oיון

New member
מה עם הדיקסי?

או ספייס..? אם אין לך רכב, אז יהיה לך קשה להגיע לאחלה. יש גם מסעדה יוקרתית בסיטי טאוור ובעזיראלי.. תנסי שם.. ויש בעזריאלי גם את פפאגיו..

דיקסי זה סיפור מעניין

הם לא מעסיקים סטודנטים ודורשים התחייבות מהעובדים שלא יתחילו ללמוד בשנתיים הקרובות (אכן כך). בעזריאלי המסעדות כשרות, שזה לא רע כשלעצמו אבל אני מעדיפה כאלו שפתוחות בסופ"ש.

Oיון

New member
מה????. שמעתי שהם דורשים התחייבות

לשנתיים, אבל שלא תלמדי? מי יכול לחייב אותך? ובעזיראלי בקומה 49 עובדים בשבת, רק פפאגיו לא עובד כי הוא כשר אבל הוא נפתח שוב במוצ"ש.. בעיני, יתרון.

Benjamin Turner

New member
לא נראה לי ש2C עובדת בשבת-המסעדה

הפכה לכשרה (והיא היחידה שאני מכירה שממוקמת בקומה ה-49 בעזריאלי).

כל רחוב רוטשילד בת"א

שוקק חיים במיוחד במהלך סוף השבוע... יש שם מלא מסעדות מעולות שפתוחות במהלך השבוע ומלאות.

למעלה