גם לי יש דילמה

גם לי יש דילמה

הבגד שאמרתי שקניתי ואני רוצה לדפוק הופעה פתאום אני פוחדת ללבוש אותו יש בו וי כזה מאוד חשוף ואני פוחדת שירדו עלי ואני מאוד יפגע ובמקום לשמח אני ישב פגועה בצד. מה אתם אומרים?

@@

New member
אני אומרת.....

שאת תלבשי מה שנראה לך ומה שיחמיא לך, אם את חושבת שהחולצה יפה לך, את תלבשי אותה וזה לא צריך לעניין אותך מה הסביבה חושבת, נופרי, לא מתאים לך לחשוב כך, אני הייתי לובשת וכמובן הולכת בראש מורם

Queen Of Love

New member
נופרוש!

בובה, את צריכה ללכת עם בגד לא רק שיפה אלא שאת מרגישה נוח איתו. אני לא יכולה להגיד ממש כי אני לא רואה את הבגד, אבל קיבלתי ממך את הרושם שאת כבר מחכה לרגע ללבוש את מה שקנית ול"הוציא את העיניים" לכולם! ירדת 26 קילו ----> תפרגני קצת לעצמך!! אני בטוחה שתיראי פיצוצית! ותקבלי מחמאות מפה עד הסוף! אם את מרגישה נוח וזה נראה יפה בעיניך, לכי על זה!
זו הרגשה אישית שלך לכי על מה שעושה לך טוב בובה! בכל אופן אני רוצה עידכונים!!

אתן מקסימות

החלטתי שאני ילבש את זה הערב ואם בעלי לא יגיב יפה אני יחליף ומראש לא יפגע כי זה משפחה שלו וכולם דתיים שם אבל אם הוא לא יגיד כלום אז שכולם יקפצו לי

@@

New member
ככה מתנהגת בת ישראל ../images/Emo45.gif

יפה לך!!! כל הכבוד על הגישה עלי והצליחי

mariana

New member
ברוך מרפא חולים

אני שמחה שחזרת לפעילות, אני חייבת לך שיחת טלפון אז אני אתקשר אלייך עוד שעה בערך. אוהבת

mariana

New member
שלום לך

מה שלומכם? אני במקומך כמו שכולן אמרו אני הייתי שמה את זה, תראי מה התגובה של בעלך כשהו יראה אותך אם הוא לא יגיד לך כלום אז תשימי, אבל בכל מקרה תכיני עוד בגד שלא תתעכבי אם הוא יעשה לך פרצופים. בהצלחה. אוהבת נ.ב איזה יופי לרדת 26 קילו אני ממש מפרגנת לך, יש לך כוח רצון ושמים לב לזה.

למעלה