גם לי יש בעיה

קודם את צריכה לחשוב על עצמך

שלום מוניקה! מאוד התרשמתי מהאיכפתיות שלך מהבחור אך את צריכה קצת לחשוב על עצמך אע"פ אהבתך אותו. הבחור היקר שלנו עובר כנראה משבר לא קטן ולעניות דעתי את לא אמורה להיות ולא יכולה להיות המטפלת והיועצת שלו עם כל הקושי שבדבר! לכן לדעתי עזרתך לו יכולה להיות א.בהפנייתו בעדינות ובאהבה לטיפול ולייעוץ ב.ולגבייך להמשיך הלאה לחפש את הזוגיות שלך. אם הוא ירצה ויאמר שהוא רוצה לבנות זוגיות איתך אתם צריכים ללכת לייעוץ לקראת זוגיות והדברים יכולים להסתדר ביניכם ואיתו אישית, אך אם הוא לא ירצה ללכת לייעוץ לקראת זוגיות לצערי אין לך מה לחכות לו אלא להמשיך הלאה עם כל הכאב! תנסי להציע לו את הייעוץ הזה ותראי מה הוא יאמר בהצלחה וכל טוב (את מוזמנת בשמחה להתייעץ איתי במייל דרך העולם שלי בתפוז)

chenby

New member
גברת גל

אני חושבת שהתבלבלת בהגדרה בין פורום לקומונה. בקומונות (וגם בכמה פורומים ) יש אפשרות לכתוב תגובה לכל מגיב, יש אפשרות לזרוק משפט, להביע דעה לשפוט מה שבא לך.. זהו פורום זוגיות במשבר. פורום שבו אנשים שופכים את הקרביים שלהם בשביל לקבל עצה או דעה אובייקטיבית כי לא תמיד הם מרגישים את הרצון או היכולת לפנות לקרובים אליהם. מה שאת עושה זה א) מסיתה את תשומת הלב מהעיקר- שהוא לתמוך ולעזור לאנשים פה ב) משתמשת בשפה שמלהיטה יצרים פה וזה מיותר. פעם אחרונה, את רוצה להיות חלק מהפורום, תכתבי תגובות ענייניות, ירידות מיותרות ומשפטי סרק אני אמחוק. ריבים עם כל מיני אנשים ושיפוט סובייקטיבי על תגובות של אחרים בהחלט לא יתקבלו פה. אז בבקשה פעם אחרונה, מספיק. תודה.

גל1 האחת

New member
גברת גל

אומנם אני גל 1 האחת אבל לא רק האחת שמתמשת בשפה שמלהיטה יצרים פה

chenby

New member
יש איסור פרסום בפורום

אתה רוצה להמשיך לכתוב פה, זה בתנאי שאתה לא מפרסם את עצמך, ובטח לא נותן ייעוץ כפתרון עבור כל בעיה. תקרא בבקשה את התקנון. חן

הזוייה

New member
זה יָפֶה שאת רוצה.

השאלה היא מה הוא רוצה. אתם צעירים, במקום לעשות את הטיול-של-אחרי-הצבא. בא לו לעשן-לשחק פוקר ולפרוק כל עול. לא כולם חייבים ללכת לפי שרשרת החִיּוּל הנורמטיבית: תיכון- צבא- טיול אחרי צבא- לימודים- עבודה- חתונה. אם את אוהבת אותו, תני לא להגיע לבד להבנה שהוא צריך למלא את עצמו בתוכן לעתיד ולא בשטויות שקופצים לו בראש כמו פּוֹפְּקוֹרְן. גברים בורחים מנשים שמנסות לעצב אותם לאיזה מודל פנטזיונרי שהן היו רוצות.

למעלה