גם לי היתה ב5.12 מחכה לאיחולים????
T tintong New member 7/12/07 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif... בשישי ........
B Bubble Girl 27 New member 7/12/07 #6 מאמי מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo24.gif לילדה הכי יפה בגן....(או בכיתה ו'3) יום הולדת שמח ומתוק, הרבה אושר ואיחולים מכלללללללללללללללללל הלב! שתמצאי את מה שליבך מחפש שתאהבי את מה שתמצאי ושתדעי שאני אוהבת אותך וטוב שמצאתי אותך.... נשיקות ענקיות וגעגועייייייייייייייייים יום הולדת שמח
מאמי מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo24.gif לילדה הכי יפה בגן....(או בכיתה ו'3) יום הולדת שמח ומתוק, הרבה אושר ואיחולים מכלללללללללללללללללל הלב! שתמצאי את מה שליבך מחפש שתאהבי את מה שתמצאי ושתדעי שאני אוהבת אותך וטוב שמצאתי אותך.... נשיקות ענקיות וגעגועייייייייייייייייים יום הולדת שמח
R rrredshay New member 8/12/07 #8 יווווווו!! נראה לי שיש לך איזה בן דוד שצריך לעשות לו בית ספר... מזל טוב מותק, שתהיה לך אחלה שנה שבעולם (מיצה מהניק של שי)
יווווווו!! נראה לי שיש לך איזה בן דוד שצריך לעשות לו בית ספר... מזל טוב מותק, שתהיה לך אחלה שנה שבעולם (מיצה מהניק של שי)
A angelina72 New member 8/12/07 #19 כן.. אתם צודקים הוא לא זוכר אפילו את שלו???? לא נורא העיקר שהכל טוב...