גם לי היה טסט היום

אושי30

New member
גם לי היה טסט היום

בפניה ימינה נגעתי במדרכה ובעקבות הלחץ אחר כמה דקות קיבלתי בלימה עדינה זה בטוח נכשל נכון?

ב18

New member
אותי כנראה יכשילו בגלל בלימה

תבדקי אצלך אולי אותך יעבירו

אושי30

New member
נעבור או לא?

אני לא מאמינה למרות שאומרים שאם בוחן התערב אז זהו זה נכשל אני אפילו לא מחכה לתוצאות זה ברור לי מה היהלך? למה בלימה?

גם לי היה היום טסט

וכנראה נכשלתי , בהכשלת הבוחן, הטסט עצמו היה חלק - נהגתי מצוין.חצי דקה לפני משרד הרישוי. היה רכב שרצה לצאת מחניה, פחדתי שהוא מתפרץ לכביש למרות שלי זכות הקדימה. אז עצרתי. ואז הבוחן - הורה לי להמשיך. ובהוראתו התחלתי בנסיעה, אז הוא ראה שהרכב היוצא מידי קרוב אלינו והחליט לתת לי ברקס , חזק חזק. מאוד לא עדין. ניסיתי להסביר לו שהמשכתי בהוראתו, אבל לא נראה לי ששכנעתי אותו. כאמור , מהלך הטסט היה מעולה!!!!

אושי30

New member
תתעודדי

אני בטוחה שעברת כי הטעטת הייתה שלו את היית זהירה והמשכת בהוראתו את עשית מה שצריך וגם מילאת את הההוראות שלו יאללה שיהיה לך בשעה טובה הלוואי

Dror Ha

New member
נשמע לא טוב..

גם הטלת האשמה עליו לא ממש תעזור לך...לא יודע..אולי אני טועה..אבל לדעתי זה לא סימן טוב

עובדות הן עובדות

העובדה קיימת. הוא נתן לי הוראה להתקדם , ורגע אחר כך הוא נתן לי ברקס, הוא גם לא הכחיש את זה. הוא רק אמר לי מה רצית לעשות תאונה? לא , אני לא רציתי לעשות תאונה, אני אפשרתי לרכב לצאת בבטחה. והוא זה שקלקל. הוא לא היה צריך להתערב לי בשיקול דעת בהתחלה.

yoni la

New member
אבל ברגע שטסטר אומר לך משהו

את לא מבצעת אותו על בליינד. את אמורה לעשות את הצעדים המינימליים שהם להסתכל קדימה ולהזהר. נראה שלא עשית את זה, ולכן בא הברקס. מתפלל שעברת. את יכולה כבר להתקשר אגב .

P Rod

New member
מה את מאשימה תטסטר?

היית צריכה להאט ולא לעצור כשחשבת שהוא עומד להתפרץ לך לכביש.. וברור שהוא היה צריך להתערב לך בשיקול דעת כי מה את עוצרת באמצע הכביש? מצטער..

שאלה - ואם הוא היה אומר לה

להכנס למקום שיש "אין כניסה" אז ברור שהיא לא אמורה להכנס. הוא גם בוחן אם הנבחנים עירניים נכון?

yoni la

New member
טסטרים לא יגידו לך להכנס לאין כניסה

אלא אם כן יש תוספת מתחת לשלט, בין השעות X ו Y, או לרכב שמשקלו מעל Z.

Haunted

New member
הוא לא יגיד לך

"אתה רואה את האין כניסה הזה ? אז כנס לשם.." אבל הוא לגמרי יכול להגיד לך לסוע ישר כשבהמשך הדרך יש תמרור אין כניסה. ואז צריך להגיד לבוחן שיש תמרור אין כניסה בהמשך ולשאול אותו לאן לפנות. ובוחנים דווקא כן בודקים עירנות של נבחנים. אצלי בטסט הבוחן הביא אותי פעמיים לאין כניסה, וגם אמר לי לחנות ברוורס באדום צהוב בשטח שלך תחנת אוטובוס.

ShMo0LiKiPoDa

New member
נו באמת

ואם לא היית עוצרת הנהג שיצא מהחנייה לא היה חושב שאת מאפשרת לו לצאת, ואז בכלל לא היה צורך בבלימה. כמו שאמרו פה- היית צריכה להאט ולא לבלום לגמרי, רק למצב שהוא יתפרץ. מצטערת, אבל מטעויות צריך ללמוד, ואם נכשלת בטסט כדאי שתדעי מה עשית לא בסדר.

ShMo0LiKiPoDa

New member
ואגב,

אחרי שהוא ביקש ממך להמשיך היית צריכה להמשיך במהירות איטית מאד ולצפות את זה שהנהג יתחיל לצאת מהחנייה, ואז לבלום בעצמך. כנראה שהטסטר כבר חיפש לבלום אותך כי הוא התעצבן שעצרת "סתם" ונתת למישהו ז. קדימה שלא היית צריכה לתת.

Haunted

New member
אם נתת זכות קדימה

למישהו שלא היה צריך לקבל אותה, אז בזה הסתכם העניין. והבוחן לא צריך לחפש איפה לדפוק אותך רק כי עיצבנת אותו. שיתעצבן עד מחר, אבל לא צריך להיות לזה קשר להמשך הטסט.

נתתי זכות קדימה

כי פחדתי שאני נכנסת לסכנה מה שהתברר כשיקול דעת נכון שלי ושיקול דעת מוטעה של המורה. לא הסברתי מספיק טוב לפני כן, הרכב שיצא מהחניה כבר היה חצי מחוץ לחניה אם הקדימה לכביש. ותוך כדי שאני האטתי כי פחדתי לעבור אז הוא אכן התקדם הלאה , ואז הבוחן אמר לי תתקדמי .... ובאותו מצב הוא נתן לי ברקס , זאת אומרת שהרכב השני היה באותו מצב, לא התקדם. למעשה אני כבר התחלתי לסטות אם הרכב שמאלה וכל זה באיטיות ממש כדי להתכונן לעצירה מוחלטת. כדי לא להכנס ברכב. אבל הוא לא סמך עלי. הוא הכשיל אותי על ידי שיקול דעת מוטעה שלו. וברור שההוראה שלו לא היתה על מנת לבחון אותי. אלא שיקול דעת מוטעה ביסודו.

ShMo0LiKiPoDa

New member
טחח..

התכוונתי לזה שהיא אמרה שהוא בלם ישר בחוזקה. אני יוצאת מנק' הנחה שהוא לא נתן לה יותר מדי הזדמנויות לבלום בעצמה, וזה לא כי הוא מחפש לדפוק אלא כי הוא כבר רואה אותה כמישהי שלא עברה את הטסט. ועם כל הכבוד, טסטרים אחרי טעות בטסט לא ימשיכו להתייחס לנבחן באותה דרך כלפני זה. כולנו בני אדם.

ShMo0LiKiPoDa

New member
ושוב,

כנראה שבבלימה הזאת הוא התכוון להראות לה שהיא טעתה (תודה שמבלימה יודעים בוודאות על נכשל מאשר סתם הערה, בעצם אולי אין לך מה להודות בזה.. אבל לי כן, עברתי את שני המצבים בטסטים שלי ומההערות חשבתי שעוד יש סיכוי שאני עוברת, גם אם מדובר בהערה אחת, ומהתערבות מן הסתם ידעתי ישר שאין מצב לעובר). לא יודעת מה הלך שם, באיזו מהירות הרכב ההוא יצא עוד לפני שהיא הגיעה וכו', קשה לשפוט. וזה גם לא יעזור יותר מדי. באופן תאורטי רק היא יכולה ללמוד מהטעות, אולי באמת הטסטר הטעה אותה ואז זו לא טעות שהתבצעה בפועל. אבל לא נראה לי.

למעלה