גם לי בהההה שיר בא לי שיר ולא בה לי שיר... בסיגנון Lifehouse - Hanging By Moment, יש הצעות?
G GK_FF New member 25/1/02 #1 גם לי בהההה שיר בא לי שיר ולא בה לי שיר... בסיגנון Lifehouse - Hanging By Moment, יש הצעות?
ה היהודים_בת New member 26/1/02 #4 כן,וואלה... ../images/Emo13.gif תדה שהזכרת לי מי המבצע תוריד את זה, כדאי לך
G GK_FF New member 26/1/02 #6 תודה רבה!!! אם לא על השיר אז לפחות על זה שהתיחסת אליי! אבל זה שיר כבר חרוש! אני מחפש איזה משהו שאף אחד לא מכיר, מפליא אותי שאת מכירה
תודה רבה!!! אם לא על השיר אז לפחות על זה שהתיחסת אליי! אבל זה שיר כבר חרוש! אני מחפש איזה משהו שאף אחד לא מכיר, מפליא אותי שאת מכירה
F fracky New member 26/1/02 #7 אתה יכול פשוט להקשיב לדיסק של Lifehouse שנקרא No name face....אמנם רוב השירים שם לא ממש דומים לשיר המושלם hanging by a moment, אבל יש שם גם כמה שירים שווים שלא יותר מדי אנשים מכירים...
אתה יכול פשוט להקשיב לדיסק של Lifehouse שנקרא No name face....אמנם רוב השירים שם לא ממש דומים לשיר המושלם hanging by a moment, אבל יש שם גם כמה שירים שווים שלא יותר מדי אנשים מכירים...
ה היהודים_בת New member 26/1/02 #11 למה שלא אכיר? נו, אז מה אם זה חרוש זה עדיין שיר יפה בעיניי.. אני ובת דודה שלי ניסינו אתמול מלא זמן להיזכר בשיר הזה, איך הוא הולך ואז השמיעו אותו בגלגל"צ קיצר, שיר יפה בעיניי חבל שלא הצלחתי לעזור בסוף
למה שלא אכיר? נו, אז מה אם זה חרוש זה עדיין שיר יפה בעיניי.. אני ובת דודה שלי ניסינו אתמול מלא זמן להיזכר בשיר הזה, איך הוא הולך ואז השמיעו אותו בגלגל"צ קיצר, שיר יפה בעיניי חבל שלא הצלחתי לעזור בסוף
B **Blue-Lagoon** New member 26/1/02 #9 לא באותו סגנון אבל שירים נחמדים sister hazel- your winter nine days- another day american hi fi- another perfect day better than ezra- live again
לא באותו סגנון אבל שירים נחמדים sister hazel- your winter nine days- another day american hi fi- another perfect day better than ezra- live again