גם לי בא לעשות סקר

גיקסר

New member
מה יוסקא יש מיתון ?

נו כנראה שיש קצת לחץ

סינבד

New member
החזקתי

אבל המכונית ממילא לא זזה מהמקום אז נתתי אותה לבן הגדול שלא רוכב. לפחות לא יהיו משקעים במערכת הקירור מזה שהמכונית עומדת.

h a j b i

New member
לא מחזיק, אין צורך

אפילו כשקבלתי רכב לשבוע "לשמור עליו". עשיתי נסיעה אחת (כי לא נהגתי הרבה זמן והתגעגעתי קצת) ובשאר הזמן הוא סתם חנה. לא רואה סיבה להחזיק רכב כל עוד אין לי ילדים (ידועים) או לחילופין כשהמצב הכלכלי כל כך טוב שיהיה שלא יהיה אכפת לי להחזיק אוטו בצד סתם לכמה ימים בשנה.

raanansh

New member
מחזיק רכב ואופנוע

הרכב משמש לקניות ובד"כ לנסיעות עם אשתי. אבל באופן שוטף רק על האופנוע. במיודח בימי גשם כמו היום בהם אני רואה איך אנשים מקללים את הפקק באיילון בזמן שאני עדיין מגיע תוך 10 דק' לעבודה ואפילו יבש בגלל החליפה.

gor70

New member
ג'וימקס לי, ג'וימקס לה ורכב ליסינג אחד

שעומד נטוש חמישה וחצי ימים בשבוע מתחת לפנס הרחוב. יש הטוענים שאם נזיז אותו - עמוד הפנס יפול....

M O R M

New member
מכרתי לטל שביט ז"ל את המטען הסולארי

קניתי עבור המכונית שלי שעמדה כל הזמן מטען סולארי כדי שיטען ת המצבר המתרוקן. אישתי התלוננה שהרכב תופס סתם מקום בחניה ומבזבז כסף מיותר על ביטוח . המצבר התרוקן כל הזמן והדלק התיישן , מידי שנה עשיתי לה טסט וסיבוב בשכונה . אפילו תרצתי את זה שיש לי אופנוע שטח ובכלל עדיף שאסע לעבודה בגשם כי זה מסוכן. הבעיה היתה שלנסוע מרעננה לפתח תקוה בגשם זה בערך שעה ורבע ועל האופנוע עם חליפת סערה זה לוקח רבע שעה (כי יש הרבה תנועה בשוליים בדרך כלל 7 דקות מספיקות...) בסוף מכרתי את המכונית , מכרתי את המטען הסולארי לטל שביט ז"ל שגם הוא היה באותה בעיה אבל סרב להפרד מהמרצדס העתיקה והאהובה שלו . היום אני רוכב על אופנוע שטח טהור HM450X שהודעתי לו רישמית בכתב בשלשה העתקים שהוא עונדה שיכול להיות גם דו שימושי ... כבר 16000 ק"מ המכתב מהעורך דין שלי תופס אצלו טוב....מהפחד הוא לא מתקלקל....

למעלה