גם לי בא לעשות סקר!

גם לי בא לעשות סקר!

מה לדעתכם אחים שלי הקליף ראפ הטוב ביותר בכל הזמנים? DR.DRE FEAT EMINEM-FORGOT ABOUT DRE קליף ושיר ענק!(וגם זכה לפני כמה שנים בפרס ב-VMA ב-MTV)

RunNGun

New member
אכן שיר ענק

מסכים מסכים אבל אני לא חושב שיש קליפ ראפ אחד טוב בכל הזמנים, אני יכול לתת לך עשרה הכי טובים אבל אחד אין כי בכל תקופה היה לך קליפים יפים, עכשיו לך תתחשב למה היה יפה אז... נגיד הקליפ של C.R.E.A.M, לא בטוח שהוא פחות יפה מזה של Forgot About Dre אבל אז האיכות של הקליפים היתה פחות טובה. אבישי

שינוי-

תנו את חמשת הקליפים הטובים ביותר מבחינתכם! ואני מדגיש-הקליף הכי טוב! ולא השיר!

volatile

New member
בלי טיפה של ספק בתחרות הקליפ הטוב

של כל הזמנים.... זוכככככה.... Scarface - My Block וואו, איזה קליפ, לא יודע אם משדרים אותו ב - MTV אני אישית הורדתי אותו מהנט אבל פשוט קליפ מציאותי, חזק ומעניין... ומקורי (תראו תבינו) מומלץ ביותר לחפש מקום לבהות בו! פלג.

Ambitionz

New member
fashizy!!!

הסינגל החדש של סקארפייס ולא משדרים אותו באמ טי וי כי הוא עדיין לא הגיע לאירופה.. עוד קליפ.. crossroads לפי דעתי הכי טוב..לפחות מאלו שאני מצליח לזכור כרגע..

ng גבאי

New member
crossroads

crossroads בונא אתם שבוזים ??? זה הקליפ הכי טוב שראיתי בחיים שלי בלי טיפה של אגו עם המון סיפור והמון רגעים שפשוט עוברת לך צמרמורת בגוף (גם בפעם ה100,000 שאני רואה אותו)

הנה כמה טובים..

bone thugs-tha crossroad/change the world 2pac-keep ya head up 2pac-california love nas-one mic/the message wu tang-C.R.E.A.M 2PAC-DO 4 LOVE scarface-smile יש עוד מלא...

G-Ruff

New member
התקף של מצחיקות?

אם כבר תצחיק. אם לא תששתף בסקר, או שזה לא לרמה שלך.

tomoshe

New member
הקליף הכי טוב

או קליף ריצ´ארד או וויקליף. (וסליחה שאני ממחזר בדיחות של הסקפטי אבל רבאק אנשים - קליפ לא קליף). וברצינות: busta rhymes - gimme some more beatie boys - sabotage fugees - ready or not

קליף! קליף! קליף!

הקליף הכי טוב :) אולי לא הכי טוב אולי לא משתווה כאן לדברים אחרים..... נו מילא, TlC-watterfalls ועוד אחד... pras-ghetto superstar damn it הייתי חייבת...... :)! רגע רגע... fugees-killing me softly ו...זהו :)

2PAC4EVER

New member
LL COOL J-Ain´t nobody

ע נ ק !!! הקליפ הזה הוא המרענן הרשמי של הקיץ!

goat21

New member
אני לא אוהב קליפים שמחים כאלה...

אז אני מעדיף קליפים על החיים בגטו כמו: jay z - wishin´ on a star

2PAC4EVER

New member
כיף לך!

בכל מקרה, RAINY DAYS ממש אבל ממש יפה! והקליף עם הכי הרבה עירום שיש הוא HOW DO YOU WANT IT של PAC והידעתם שהקליף הכי יקר במוזיקה השחורה הוא SCREAM של מיכאל ג´קסון ואחותו שהייתה פעם כונפה והיום היא לא! ועוד משהו WHAT´S IT GONNA BE של באסטה ואותה ג´נט גם בין היקרים ביותר, עם עלות של מעל 2 מיליון דולר!!!!!! (זה בעיקר הלך על אפקטים של המחשב)

Killa TzzzT

New member
אני ממש התלהבתי מהקליפ של:

Rza- tragedy קליפ ענק וגם יש את method man feat mary j blige- all i need וגם הקליפ של : onyx feat wu tang- the worst שהוא נדיר מאוד קליפ מטורף! iam feat royal fam- la sagaa קליפ מגניב!

Pace

New member
הנה כמה קליפים טובים

Geto Boys - My Mind Playin´ Tricks On Me Wu-Tang - Da Mystery Of Chessboxin Raekwon - Ice Cream Dr. Dre - Dre Day 2Pac & Outlawz - Made Niggaz Nas - Nas Is Like

ק ר ח

New member
לטעמי

הקליפ היפ הופ הכי טוב בכל הזמנים הוא THE REAL SLIM SHADY כי זה הראשון שראיתי והראשון שחיבר אותי להיפ הופ היפ הופ דונ´ט סטופ!

למעלה