גם לי בא לכתוב שאלון

גם לי בא לכתוב שאלון

כול שאלונים שיש פה נתנו לי השראה לכתוב שאלון בעצמי 1)איך הייתה רוצה שהיה שהשם שלך? 2)איפה הייתה הכי רוצה לגור? 3)איפה אתה הכי רוצה להיות עכשיו? 4מה מאכל אוהב אילך ולמה? 5)מה אתם חושבים על תינקות? 6)מה הכי אוהב ללבוש ולמה? 7)מה אתה חושב אנשים חושבים אילך? 8) אוכל בשר או צמחוני? 9)אתה רואה אישה זקנה שמנסה לחצות את כביש מה אתה עושה? 10)מה אתם חשובים עלי? 11)מה אתם חושבים שאני חושבת אלכם? 12)איך אתם אוהבים את פיצה שלכם? 13)מה הוא מאכל ילדתות שאתם הכי אוהבים? 14)מתוק מתוק או סתם מתוק 15)כמה אתם יכולים לישון רצוף? 16)מה הוא אוטו חלומות שלכם? 17)להתחתן או לא להתחתן? 18)אתם בעד או נגד ברית מילה? 19)בעד נגד סמים? 20) סגריות בעד או נגד? 21)מה אתם חושבים על שאלון הזה?

עונה בעצמי

)איך הייתה רוצה שהיה שהשם שלך? הייתי רוצה שהם שלי היה שלגיה 2)איפה הייתה הכי רוצה לגור? הייתי מתה לחזור חזרה לשיוץ לשקט אתם תגעגעו עלי אם אני יחליט לעשות זאת? 3)איפה אתה הכי רוצה להיות עכשיו? אתם באמת לא רוצים לדעת איפה אני באמת רוצה להיות, אז אני יסתפק בהייתי רוצה להיות מתחת לשמיכה עכשיו ולראות איזה סרט טוב. 4מה מאכל אוהב אילך ולמה? המאכל שאני באמת הכי אוהבת שהוא לא ז'אנק זה סרימטס למה אני לא יודעת אני אוכלת אותו מי גיל 5 בערך ואני אף פעם לא יגד שאני לא רוצה אותו. 5)מה אתם חושבים על תינקות? יצורים חמודים שעושים הרבה רעש 6)מה הכי אוהב ללבוש ולמה? כול דבר שנוח למה כי זה נוח 7)מה אתה חושב אנשים חושבים אילך? לא יודעת תשאלו את אנשים 8) אוכל בשר או צמחוני? אוכלת בשר אבל רק הודו 9)אתה רואה אישה זקנה שמנסה לחצות את כביש מה אתה עושה? עוזרת לה 10)מה אתם חשובים עלי? אני ישאל אתכם ואני ידע 11)מה אתם חושבים שאני חושבת אלכם? לא עונה לכם אני יגלה לכם בהמשך אולי 12)איך אתם אוהבים את פיצה שלכם? אם תירס גבינה מלוחה וטונה בבקשה 13)מה הוא מאכל ילדתות שאתם הכי אוהבים? במבה אני חושבת 14)מתוק מתוק או סתם מתוק מתוק מתוק 15)כמה אתם יכולים לישון רצוף? אף לא עברתי את 12 שעות רצוף 16)מה הוא אוטו חלומות שלכם? אוטו bmw זה בטוח או smart 17)להתחתן או לא להתחתן? אני עדין שוקלת את זה וזה עושה לי בעיות 18)אתם בעד או נגד ברית מילה? לא בעד ולא נגד 19)בעד נגד סמים? נגד ויש לי סיבות טובות למה יש מספיק דברים שאתם עדין לא יודעים עלי 20) סגריות בעד או נגד? מעשנת ונגד סגריות באופן עקרוני 21)מה אתם חושבים על שאלון הזה? אין דעה

תשובות

1)איך היית רוצה שהיה שהשם שלך? אממ לא יודע.. 2)איפה הייתה הכי רוצה לגור? בעיר גדולה במרכז הארץ 3)איפה אתה הכי רוצה להיות עכשיו? איפה שאני- בבית.. 4מה המאכל האוהב עליך ולמה? קובה- בגלל שזה טעים.. :p 5)מה אתם חושבים על תינקות? חמודים.. 6)מה הכי אוהב ללבוש ולמה? בגדים.. כי בושה ללכת בלי.. :p 7)מה אתה חושב אנשים חושבים אילך? יש לי תחושה מה- אבל הלוואי והייתי יודע באמת.. 8) אוכל בשר או צמחוני? בשר... 9)אתה רואה אישה זקנה שמנסה לחצות את כביש מה אתה עושה? עוזר לה כאילו דהה.. 10)מה אתם חשובים עלי? לא מכיר אותך.. :p 11)מה אתם חושבים שאני חושבת אלכם? את לא מכירה אותי..:p 12)איך אתם אוהבים את פיצה שלכם? עגבניות בצל ופיטריות.. 13)מה הוא מאכל ילדתות שאתם הכי אוהבים? וואלה- לא זוכר.. (לא אהבתי לאכול..) 14)מתוק מתוק או סתם מתוק? מי? אני??? מתוק מתוק.. אבל סתם ככה -מתוק.. 15)כמה אתם יכולים לישון רצוף?לא יודע- כל בוקר אני צריך לקום לתפילה מוקדם בבוקר.. 16)מה הוא אוטו חלומות שלכם? מן הסתם איזו פרארי או למבורגיני.. 17)להתחתן או לא להתחתן? להתחתן 18)אתם בעד או נגד ברית מילה? בעד 19)בעד נגד סמים?נגד 20) סגריות בעד או נגד?נגד 21)מה אתם חושבים על שאלון הזה? דבילי לחלוטין..

למעלה