גם לחדשים מותר?

גם לחדשים מותר?

היי זו פעם ראשונה שאני קופצת לכאן. רציתי לחלוק איתכם משהו , ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון... אני בת 22 אבל את הגיל הזה כבר מזמן עברתי. הכל התחיל לפני הרבה שנים ,גיל מדויק אני לא זוכרת אבל אם אני לא טועה בין 5 ל-6 מתי שחלמתי את החלום הראשון שבאמת התגשם למחרת בבוקר, ואת התיקשור הראשון שלי עם סבא שלי שנפטר 7 שנים לפני שנולדתי. עד גיל 17 אלו היו רק חלומות שהתגשמו למחרת, או ארועים שקרו , ועם צמרמורת קרה, בעצם הבנתי שאני זו שגרמתי להם לקרות, אחרי תדרוך בחלום של מה לעשות כדי לגרום למצב להיות יותר טוב ממה שהוא. הפעם הראשונה שהבנתי שאני באמת צריכה לעשות עם עצמי משהו היה כאשר, ילד קטן הגיע אליי החלום וביקש ממני לגשת להורים שלו ולמסור להם שהוא נמצא במקום יותר טוב וזה עדיף על כל הסבל שהיה לו עד עכשיו. בחלום הוזכר שם של מקום בו היה מאושפז, ושם של העיר בה הוא היה גר. למחרת בבוקר, אמא שלי קיבלה טלפון בו נאמר, כי בן של חברים שמעולם לא פגשתי או הכרתי ניפטר, פעם אחרונה ששמעתי את השם של ההורים שלו היה כשנה לפני מותו. לא קל להתעורר כל בוקר, ולדעת מה יהיה באותו היום , לא קל להתמודד מול אדם שהינך יודע כי הוא משקר לך. לך תוכיח.... אומנם אתה יודע דברים , אבל אנשים שלא מאמינים בזה, מסתכלים מהצד, הנה עוד משוגעת שיודעת הכל.... מתנה לגיל 18 קיבלתי טארוט עם חוברת הדרכה, 4 שנים מאז עברו ועוד לא פתחתי את החוברת, 4 שנים מאז, ועוד לא קרה מצב שטעיתי ... לפעמים נראה כי אני לא כך כך מחוברת למציאות , עם הרגליים על האדמה. כי בכל מה שקשור לעצמי, אני מוצאת את התשובות , אך מתקשה לקבל אותן.... ואז נשאלת השאלה, למה? כי כבר הרבה זמן אני מוצאת את ההנאה, בלתת מעצמי לאנשים שצריכים(מעולם לא לקחתי שקל על העזרה הזו), אך את הכאב, עוד לא הצלחתי להעלם...

בטח שבוודאי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אשמח לקרוא תגובות נוספות בטרם אשיב.... בעיקר על זה: לפעמים נראה כי אני לא כך כך מחוברת למציאות , עם הרגליים על האדמה. כי בכל מה שקשור לעצמי, אני מוצאת את התשובות , אך מתקשה לקבל אותן.... ואז נשאלת השאלה, למה? כי כבר הרבה זמן אני מוצאת את ההנאה, בלתת מעצמי לאנשים שצריכים(מעולם לא לקחתי שקל על העזרה הזו), אך את הכאב, עוד לא הצלחתי להעלם...
יומטוב לנו

דגנית

New member
נושמת עמוק.. וחושבת על מילים

לתגובה.. קיבלת מתנה.. לפעמים נדמה שהמתנות האלו מקשות על החיבור למציאות.. ומהי מציאות בעצם.. הרי כל אחד רואה משהו אחר. חווה אחרת. חש אחרת. יש בך את הכוח להשתמש במידע שאת מקבלת על מנת לעזור לאחרים ולעיתים גם לעצמך. זו מתנה. והכאב.. אני חושבת שברגע שמשלימים עם עובדות החיים, או עם העובדה שהגוף הפיזי כבר אינו בית הנשמה והיא המשיכה הלאה.. עוזרים לאדם שמולינו להרפות.. לשחרר.. את הכאב. כי בעצם לעולם לא נפרדים.

אני חושבת שטעיתי ...

כי לכאב של האנשים יש לי את היכולת לגרום להם להתמודד איתו, דיברתי על הכאב שלי, שנגרם כתוצאה, מהניתוק מהמציאות. והדוגמא הכי טובה: בחלומות שלי, החבר מתרחק ממני, ויש לו מישהי אחרת . או שאני פשוט רואה, איך הקשר שלנו עומד מאחורי מסכת של בגידות ושקרים, אני מתעוררת בבוקר, וכל היום רבה איתו, כשהסיבה היחידה, היא תחושת בטן של חלומות. כי האמת היא שהוא האדם הכי מדהים שפגשתי , ואין שום שקרים ובגידות מאחורי הקשר הזה... מבינה? אני נותנת לחששות שלי, להתגבר על היכולת שלי, להבדיל בין טוב לרע....

דגנית

New member
האם למדת להבחין בין חלום שהוא מסר

מהתת מודע שלך.. מהדברים שעליהם חשבת במהלך היום, שהטרידו אותך.. לבין מסרים אחרים? האם את יודעת להבחין בין מסרים ותקשורים לבין חלומות? האם את יודעת להבחין בין 'קול' התקשור לבין 'קול' הנשמה שלך? האם את יודעת להבחין בינך לבין מוסר המסר בתקשור? בין חיזיון לבין חלום? האם את מזהה את המעבר הזה מהמחשבה שלך.. למחשבה האחרת.. קול אחר.. תדר אחר.. תנסי לחשוב.. כי ייתכן וחוסר ההבחנה בין מתי את מתחילה ומסתיימת ומתי עולמות אחרים נפתחים.. הוא מה שמקשה עליך לשמור על הבנת המציאות של כאן ועכשיו, לעומת מקומות אחרים / מימדים אחרים/ מציאות אחרת. השאלה היא מה את רואה.. האם מהרהורי ליבך.. וחששותייך.. ולכן את רואה את מחשבותייך לגבי בגידות ושקרים.. מה שגורם למעגל של מריבות.. ושוב חלומות.. או שאת רואה אמת ומתכחשת לה.. הכי קשה לקבל מסרים עבור עצמינו וגם להקשיב להם. אשמח לשמוע..

סיבכת אותיקצת ....

בהקשר לשאלה האחרונה, כן ולא... הייתה לי תקופה ששמעתי קולות , מבלי לדעת לאן לשייך אותם. הייתה לי תקופה שראיתי את סבתי והיא זו שהכווינה אותי, לכל המקומות שייתי בהם. זה הכל עייניין של זמן, כי לפעמים אני פשוט שומעת את עצמי מעונה על שאלות , ולמחרת באמת קורה מה שקורה... ולפעמים יש תקופות שאני לא מקבלת כלום... את יודעת אני לא מזמנת מסרים....הם מגיעים לבד. לגבי השאלה הקודמת על המסרים... לצערי אני יודעת להבדיל בין חלום שהוא חלום לבין חלום שהוא מסר.... אבל הבעיה שלי היא אחרת... אם אני עכשיו חולמת חלום על בגידה, מתעוררת . הדקות הראשונות, הן הכי קשות כי אני בוחרת להאמין לחלום. ואז אני בעצם שוללת אותו ונותנת את האמון המלא שלי למה שקורה במציאות. אבל כמו שאת רואה עכשיו, אני עונה על תשובות אך לא מקבלת אותן כשאני באמת צריכה. הכחשת האמת .... לא נראה לי , אני לא אחת שמשלה את עצמה ואני נותנת אמון מלא באדם שאני איתו. אבל ברגע אמת אני אשכח כל מה שכתבי כאן ואני אבחר להתעסק אם חששות ובגידות מהחלומות... לצערי זו הבעיה .

דגנית

New member
אז אולי את צריכה ללמוד להפריד..

לנשום עמוק.. לספור עד מיליון אם צריך לפני תגובה.. אולי את צריכה טקס התעוררות בבוקר.. או אחרי קבלת המסרים למה אני מתכוונת? משהו שיעשה לך את ההבדל בין חלום לבין מציאות.. בין שינה לעירות.. יתן לך כמה דקות להתאפס על עצמך לחשוב שוב.. לפני שאת מגיבה.. לשלוט על עצמך של כאן ועכשיו לפני שאת מגיבה על פי החלומות והמסרים..

את יודעת מה הדבר הראשון שעשיתי?

היום בלילה גם היה לי את החלום של הבגידה... קמתי בבוקר, חשבתי אם להתקשר או לא... התקשרתי אליו, אולי בתוכי לא הייתי שקטה כל כך, אבל לקחתי את הנשימה העמוקה הזו שדיברת עליה, ואיחלתי לו יום טוב, עם הרבה אהבה וזהו... ניסיתי לשנות את הבוקר שלי בכך שלא נתתי לחלום להשפיע עליי כבדרך כלל, ואת ידעת מה ? היה לי את היום הכי נפלא שיכול להיות.. את צודקת, אבל לפעמים אני קצת שוכחת את הכיון הנכון... קל לעזור לכל אדם ולא משנה מה גודל צרתו, אבל הכי קשה זה להאמין לתשובות שנמצאות עמוק בתוכנו, למרות שאנו יודעים אותן... לפני ראש השנה, נכנסתי לחנות מתנות לקנות לחבר משהו, המוכרת פנתה לדודה שלי שהייתה איתי וביקשה שתבוא להיפגש איתה לגבי עזרה שהיא רוצה לת לה... . (כן גם היא עוסקת בזה) אני עמדתי בצד ולא הוצאתי מילה, אחרי רבע שעה או יותר של דיבורים, היא פנתה אליי. 'מה את מחייכת ?' היא אמרה לי בחיוך 'יש לי גם כמה דברים לומר לך...אני יודעת למה את מסוגלת , וזה הרבה מעבר למה שאת חושבת...' קבענו לדבר ביום שני הקרוב. אז הנה אני, מוכנה לקבל את העזרה וההכוונה של אלו שמבינים קצת הרבה יותר ממני. אני יודעת שהדרך שלי היא רק בתחילתה, ואם הדברים אכן נכונים, ויש ביכולתי לעזור בצורה הרבה יותר רצינית ממה שידעתי עד היום , אני כאן כדי לקבל וללמוד, ובעיקר לתת...

דגנית

New member
איזה כייף שיש אנשים שיכולים

לעזור ולייעץ מבחוץ. אם החלום חוזר כמה וכמה פעמים הרעיון של הבגידה נסי להבין את המסרים שמגיעים מהחלום יכול להיות שאת מנתבת אותם למקום הלא נכון ולכן החלום ממשיך לחזור לא כי החבר בוגד, אולי מישהו אחר? אולי משהו שאת עושה, זה סוג של בגידה בעצמך.. נסי לרשום את החלומות ממש לפרטי פרטים, לבדוק מה חוזר בהם. מה המוט המקשר ביניהם נסי להבין את המשמעות של החלום וייתכן שברגע שתביני אותו.. מה מנסים להגיד לך דרכו, החלומות האלו ייפסקו..

../images/Emo20.gifתודה../images/Emo20.gif

נראה לי שאת צודקת ....:) כשאני חושבת על זה , הוא תמיד אומר לי שאני נותנת מעצמי לאחרים , ולא משאירה לעצמי טיפה מזה... נתתי לו את המילה שלי לגבי איזה משהו שקשור לעצמי, לא עמדתי בזה כל כך . אני חושבת שאני אתחיל לשנות את המצב, החל מעכשיו , יכול להיות שזו בדיוק הבעיה. לא מדברת חס וחלילה על סמים או דברים לא חוקיים כאלו... אלא על איזו בעיה בריאותית קטנה שמעולם לא נתתי לה את תשומת הלב שאני צריכה לתת לה, והוא לעומת זאת תמיד מנסה לגרום לי להתייחס אליה ברצינות... יכול להיות שזה הפתרון? כי אני משקרת לו. אני אומרת לו שאני עובדת על הבעיה הזו , אבל הראש שלי עסוק באלפי דברים אחרים , וזה הדבר האחרון שעומד בסדר העדיפויות שלי. יכול להיות שהחלומות הם לא העכשיו שלי, אלא העתיד שלי, במידה ואני אמשיך עם השקר הזה... למרות שאני פוגעת רק בעצמי ולא באף אחד אחר... אבל הוא לא יראה את זה, הוא יבחר לראות את השקר, ולא את מה שמסביב... מה את אומרת ? יש התקדמות?

דגנית

New member
תראי.. אני חושבת שמי שיכול הכי טוב

לפרש את החלומות.. זה החולם עצמו. עכשיו כאשר יש לך עוד קצת מחשבות בנושא ואולי עוד נקודת מבט.. זה הזמן לשים לב לפרטים נוספים בחלומות אולי משהו בחלום מרמז על הקושי הגופני עליו את מדברת? ואולי באמת בכך שאת לא מטפלת בעצמך את בוגדת בעצמך? בגופך.. והרי הנפש והגוף מחוברים.. הנה כבר נקודה קטנה של התחלה.. שיקוף.. החלומות שלך משקפים את התחושות שלך כלפי בן זוגך כשלמעשה את מעלה פה עניין נוסף.. שבו בעצם את משקרת לו.. צעד קדימה.. ואולי החלומות אומרים לך, להתחיל להעמיד את עצמך במקום הראשון ואז הכאב שאת חשה.. ישתחרר.. ברגע שתטפלי בכל מה שאת צריכה.. בעצמך! כאשר את פוגעת בעצמך ועוד מודעת לכך.. את יודעת .. את גם פוגעת בסביבה שלך.. החל מהתחושה שלך שאת משקרת.. וכל הגלגל שנוצר מסביב.. וחוזר בחלומות ובכעסים.. שעוברים מהמחשבות והחלומות למציאות. יכול להיות שהחלומות מסמלים לך מה יהיה אם.. אבל במקום לחשוב מה יהיה אם.. הייתי מנסה לחשוב מה לעשות עכשיו.. על מנת לשנות.. לטפל בעצמך.. בוודאי שיש התקדמות העלית למודע והוצאת החוצה דברים שצפו בפנים..

בואי נקווה

שבאמת עליתי על הגל הנכון, הלילה האחרון היה שקט, וזה היה אחרי צעד מסוים שעשיתי, אני מקווה שיהיו לי את הכוחות להמשיך אם כן מצאתי את הפיתרון, תודה לך על ההכוונה, מקווה שלא תלכי לשום מקום בזמן הקרוב....:)

דגנית

New member
אני שמחה לשמוע ../images/Emo24.gif

נהדר! יש בנו בפנים הרבה יותר כוח.. ממה שאנחנו חושבים.. שתהיה שנה נפלאה! וחג שמח

כמה קטנות

לא עברת את גיל 22, בטח תביני את זה בגיל 23. הכל ביחס לאדם עצמו וביחס לאנשים אחרים. לבני אדם גם יש נקודות חזקות יותר ופחות, כך שאדם בן 20, יכול להיות בוגר כמו בן 30 בתחומים מסויימים וילד בן 10 בנושאים אחרים. ביחס לשורה התחתונה, עצה קטנה מלב שאוהב בחינם: אל תנסי להעלים את הכאב, תנסי להקצות לו זמן מועט כל יום. לא יותר משעה, שבה תעלי את הכאב במילים, רצוי לבד, אבל אפשר עם עוד אדם. נשמע מוזר לפעמים, אני יודע. לגבי הנושא שתיארת, אני פשוט לא מכיר את התופעה ורק יכול לומר שזה נשמע כמו יכולת רוחנית שאדם מקבל, שהיא חזקה מאד ויש לחקור אותה ולהשתמש בה בכובד ראש.

שוב אני אומרת לך תודה

לגבי מה שתיארתי, אני לא מזמינה שום דבר כמו שהבנת, אלו דברים שמגיעים אליי, או לא מגיעים בכלל. זה הכל עיניין של תקופות. ואכן אתה צודק, דברים שאני לא מבינה היום אני אבין מחר, או בעוד 20 שנה... זה הכל עיניין של מורה תלמיד, ומי כמוך יודע שכל החיים הם שיעור אחד ארוך .

הרבה שיעורים, הרבה מבחנים.

שוב אומר שבמקומך הייתי מנסה להתייעץ עם מי שמבין בנושא ואולי יכול לעזור. ומנצל ת'הזדמנות להתנצל שנית, כי את באמת ראויה לכל מילה

למעלה