גם כן משטרה...

dori78

New member
כמה שטויות וחוסר דיוקים בפוסט אחד.

מקור הכינוי פלשתינה

אין לי כח להתחיל לתקן לך את השאר.
הוכחת במהלך השרשור הזה כמה וכמה פעמים שאין לך מושג על מה אתה מדבר, בכמה וכמה נושאים.

שיהיה לך בהצלחה.

Berethor

New member
השטיות הן שלך

השם "פלסטין" לשטחי ישראל/יהודה הוא שם שהרומאים המציאו, אומנם קצת בהשראת הפלישתים, אבל השם במינוח הזה הוא של הרומאים במקור. חוץ מזה מיותר לציין שאין שום קשר היסטורי בין הערבים הפולשים לבין הפלישתים, עם שכבר לא קיים.

"השם "פלסטין" מקורו בשם הפרובינקיה הרומית "סוריה פלשתינה", שהוקמה לאחר דיכוי מרד בר-כוכבא על ידי הרומאים ואשר כללה את שטח פרובינקית "יוּדֶאָה" שבוטלה לאחר המרד."

http://he.wikipedia.org/wiki/פלסטינ....95.D7.9E.D7.A9.D7.9E.D7.A2.D7.95.D7.AA.D7.95

dori78

New member
תגובות לכולם

1. חלילה לא התכוונתי לרמוז, שזה תקין שאדם שאמור להיות מייצג של גוף רשמי ייראה כך.

2 .אין להשוות בין הופעתן של השוטרות הללו (שנראות יותר כמו חשפניות בתלבושת "השוטרת השובבה") לבין שלל השינויים שמבצעות חיילות צה"ל במדים שלהן. גם כשגזרת המכנסיים מונמכת מאוד - עדיין החולצה בפנים, אין חשיפת עור מוגזמת. מי שרוצה לדון בהופעה לא תקינה של מייצגות החוק - מוזמן להתייחס לאיפור המוגזם של חלק מהשוטרות והסוהרות בארץ, כמו אחרונת הפרחות במועדונים של דרום ת"א.

3. מה שזעזע אותי, מעבר לעובדה ששוטרות מרשות לעצמן להיראות כך, זו התגובה ההזויה של יו"ר מועצת איגוד השוטרים.
שהרי ברור, שאשה שמעוניינת למצוא בן זוג ולהתמסד כדי להביא איתו ילדים - שומה עליה להתלבש כמו חשפנית.
מעבר לזה - ברור שזה כל מה שאשה יכולה לשאוף אליו, מציאת בן זוג שירביע אותה.

אם זה היה קורה במדינה נורמלית, הוא היה מפסיק להיות יו"ר באותו רגע.

Berethor

New member
כן הבנו שיש לך אישיו עם ילדים דורי

עדיף שיגיד שהן מעוניינות בחתונה וילדים מאשר שהן מעוניינות במין, זה הרבה יותר צנוע להתבטא בצורה הזאת. חוץ מזה זה לא סוד שלבוש חושפני אחד המטרות שלו הוא לראות מושכות, אלא אם כן הן מתלבשות ככה כי חם להן או כי הן חושבות שזה יותר יפה. בכל מקרה לטובתן יאמר, שאין להן מה להתבייש שם, ובהחלט יש להן הרבה מה להראות. אגב איפור לא נחשב לדבר חושפני, נהפוכו אם כבר איפור זה סוג של "תחפושת", כי זה משהו ששמים מעל העור האמיתי, אלא סתם דרך להראות יותר יפות בצורה מלאכותית, לא שאני מבין למה נשים רוסיות שבמלא לרוב יפות טבעית יהיו צריכות את זה.

Helio

New member
למה כמו חשפנית?ממבא של רוסי זה לבוש נורמלי

לגמרי לאישה בגיל כזה. וכן, אין מה לעשות נשים כמו גם הגברים עושים מאמצים מסויימים כדי להראות אטרקטיבית, סקסית. זה מה שקורה בפועל בעולם האנושי ובטבע בכלל.זה שלפעמים עדיף לשתוק זה כבר משהו אחר

dori78

New member
תבדיל בין

לבוש נורמלי לאשה, לא משנה באיזה גיל כי זה כבר עניין של השקפה,
לבין לבוש נורמלי לאדם שמייצג רשות מסויימת - במקרה הזה המשטרה.

כמובן שכולנו היינו רוצים שכולם יהיו חטובים ויפים, ויסותבבו בחוטיני ועקבים ברחובות.
אבל זו לא הופעה מקובלת לאנשי חוק בתפקיד.

אתה בעצם טוען שנשים רוסיות מתלבשות באופן חושפני כדי להיראות אטרקטיביות - שזה מה שנתפס בעיני הגבר הרוסי הממוצע כאטרקטיבי. הכללה יפה, בעיקר כשהיא באה מאדם שמוחה בכל הזדמנות על זה שתופסים אותו כ"רוסי" ומתייגים אותו כשייך לאוכלוסיה שיש עליה לא מעט סטיגמות, שאולי בכלל לא נוגעות לו.
אז יכול להיות שחלק מהנשים הרוסיות אכן עושות כך, אבל אני בטוחה שלא כולן.
בדיוק כמו שאני בטוחה שיש גברים רוסים שלבוש חושפני מדי לא מגרה אותם, אלא גורם להם לחשוב כמוני - שמישהו צריך להסביר לגברת שהיא לא ממש לבושה.

Berethor

New member
מח"ש בשיתוף עם משמרת הצניעות יבדקו תפרשה

בחורה שיפה כמו שהרוסות בדרך כלל, תהיה אטרקטיבית גם בלבוש לא חושפני, מה שכן הלבוש הזה עדיין מוסיף למראה מושך, במיוחד אם יש מה להראות מה שנקרא. אי אפשר להתכחש לכך שלבוש חושפני זה דבר סקסי, הדבר היחיד שיכול להרתיע בפניו זה תפיסות עולם שמרניות או לחלופין אם הבחור חושב שמדובר פה בשרלילה, ובמקרה כזה יש כאלה שזה ידחה אותם ויש כאלה שלא. בכל אופן רק על סמך לבוש לא באמת אפשר לדעת במאה אחוזה מה אופייה של הבחורה, ויכולה להיות גם מישהי שלבושה צנוע ועדיין הולכת ושוכבת עם כל העיר, או לחלופין מישהי שלבושה חושפני אבל עדיין לא הולכת עם כל אחד.

Berethor

New member
ועוד משהו

הדבר האחרון שאת "צריכה להסביר" להן זה שהן "לא ממש לבושות", זה כל הפואנטה בלבוש חושפני.

Helio

New member
לא, אני חושב שאישה רוצה להיראות אטרקטיבית

וסקסית. חלק מנשים מטרגמות את זה ללבוש סטייליסטי ופיתוח טעם, חלק מתרגמות את זה ללבוש יותר פרופוקטיבי, חלק נראות כמו זונות, חלק מאשנות ומקללות ובטח יש כאלו שלא אכפת להם - יש קשת רחבה. הקוד הסטייליסטי הרוסי יכול להראות כחשפני לישראלים שלא התרגלו למיני, הקוד של לבוש דמוקרטי ונוח שמקובל יותר בישראל יכול להיראות כלא כ"כ מקובל ברוסיה. הכל יחסי

dori78

New member
עוד משהו, לכל מי שחושב שזה מתאים לשוטרות

אל תחשבו עליהן כעל נשים סקסיות בוגרות שאתם רוצים לזיין.
תחשבו עליהן כעל בנותיכם בנות ה-14.

עדיין מתאים לכם?

Berethor

New member
מניפולציה רגשית, חסרת בסיס

א' השוטרות האלו הן לא בנות 14, ב' יש הרבה הורים שאין להם בעיה עם זה שהבנות שלהם ילבשו באופן הזה, עובדה יש גם מספיק תחפושות פורים שבסגנון דומה. אם כי כמובן שיש גם אפשרות שאפילו אם להורים זה מפריע, הם לא מצליחים למנוע זאת מהילדה שלהם, כמו שהם לא מצליחים למנוע ממנה דברים בעייתים בהרבה מאשר לבוש זה או אחר, כמו עישון למשל.

Marvel3

New member
הבעיה לא בבנות 14. גם אם בחורה/אישה איך שתרצי

בת ה24 תלך באור היום עם חצאית (שמסתיימת איפשהו שם מעל הברכיים בתוספת נעל עקב או נעל אלגנטית לא גבוהה) יחשבו עליה שהיא זולה, פרוצה, זונה ומה שרק תרצי.
את לא מבינה רק דבר אחד. תרבות ההלבשה משתנה ממקום למקום.
ברוסיה נהוג ללכת עם חצאיות גם באור היום זה נשי מאוד ואם את שואלת אותי אין בזה משהו לא בסדר.
כפי שאת מתרשמת, להורים ישראליים לא ממש מפריע שבנותיהם הולכות עם החריץ בחוץ, אותי משום מה זה יותר מטריד.

Berethor

New member

מה שאירוני הוא שדורי תומכת בחשיבה הזאת בדיעבד. כאשר היא יוצאת נגד לבוש "לא צנוע".

dori78

New member
אני מבינה מצוין

ממה שאני רואה מהתגובות פה,
בתרבות הרוסית (או שמא זה נכון רק לסקסיסטים שגולשים פה?) אשה היא כוס מקושט, לא יותר.

יש הבדל גדול מאוד בין לבוש מקובל לאזרחים מן השורה, לבין נושאי תפקידים ייצוגיים.
אם אתה לא מבין את זה - יש פה בעיה הרבה יותר עמוקה ממה שחשבתי.

החריץ בחוץ זה גועל נפש בדיוק כמו חצאיות קצצרצרות שהולמות חשפניות ויצאניות.

Berethor

New member
האירוניה, שהדיבור הכי סקסיסטי פה הוא ממך

את קוראת לאישה שמתלבשת חשוף "כוס מקושט", ואת מדביקה תמחשבות האלה שלך לכל גבר שאין לו בעיה עם אישה שמתלבשת חשוף, כי אולי הוא גדל בבית חלוני ולא בבית חרדי. רואים שיש לך אישיוס עמוקים גם בנושא מין וגם בנושא ילדים. לא כל גבר שנמשך לאישה מינית רואה בא אובייקט מיני ניטו, זה השקפת עולם קיצונית, כן יש גברים שרואים באישה לא יותר מאובייקט מיני, אבל לא כולם כאלה. לא כל מי שמין חשוב לו מחפש רק מין, ולא כל מי שחושב שלבוש חשוף זה סקסי חושב שחייבים להתלבש כך או אחרת. את מכנה נשים שמתלבוש חשוף, שהן כמו חשפניות ויצאניות, כמה "פימיניסטי וליברלי" מצידך. שלא תביני אותי לא נכון, אני מבין מאיפה הרעיונות השמרניים קיצוניים האלה שלך נובעים, אבל הם ממש לא לטובת נשים, כי אותו קו מחשבה יש גם לחרדים, וחרדים לא ידועים בחשיבה השוויונית שלהם בדרך כלל. את יודעת מה הכי אירוני, שגם אותם סוטים שרואים באישה ניטו אובייקט מיני, וגם שמרנים כמוך, שניהם דוגלים בגישה דומה לגוף האישה, רק שאחד מעדיף אותו חשוף בגלל זה והשני מעדיף אותו מחוסה בגלל זה. היחיד שלא רואה באישה ניטו אובייקט מיני זה מי שיכול להתייחס עליה בכבוד גם אם היא לבושה חשוף, ודרך אגב בחוץ הים הלבוש הוא הרבה יותר חשוף מאשר שמלת מיני או מחשוף, אלא אם כן גם שם את קוראת לכך שצריך להתלבש בחליפת צוללנים, כמו שאכן עושות חרדיות.

Berethor

New member
את השתמשת בו ראשונה

כמו שהשתמשת במושג הפרובוקטיבי "כוס מקושט", שהוא גם לא נכון בשיט, הן אפילו לא בעירום שם, אז מה הקשר "כוס מקושט"? זה לא שבאמת רואים את זה שם. דווקא המטרה היא להבליט איזורים אחרים בגוף ולא תכוס. אלא אם את בגישה החרדית של שיער אישה ערווה וקול אישה ערווה, שבכלל רואים באישה כוס אחד גדול, ולכן יש לחסות כמה שיותר. מתאים לך דווקא דורי, עם הגישה השמרנית והמתחסדת שאת מציגה פה במהלך הנושא הזה.

Marvel3

New member
הבעיה מתחילה כשאת מרשה לעצמך

(בגיל 36 בהסתמך שזה גילך) להתנסך באופן מלוכלך, גם אם זה רק בפורום. לא שאני מעמיד אותך לדין, פשוט קחי בחשבון שזה בהחלט מעורר דחיה ולא משנה באיזו חצאית את לבושה.

אני לא מבין באופנה, אבל מה הבעיה עם החצאית הזאת
http://www.champbell.net/jean-skirts/27/home-separates-all-denim-mini-skirt/
או הזאת
http://dixit.co.il/חצאית.עפרון.שחורה.ורוניק

אני גם לא רואה שום בעיה עם חצאיות בעבודה. בזמנו הייתה לי מורה למתמטיקה ממוצא רוסי שהייתה מגיעה במרבית המקרים בחצאיות שמסתיימות איפשהו שם מעל הברכיים.

dori78

New member
תנוח דעתך.

אני מתנסחת בפורום באותו אופן שבו אני מתנסחת במציאות, אני לא מתחבאת מאחורי אישיות וירטואלית.
אז שאני אבין, בעיניך השימוש במילים שנחשבות "מלוכלכות" מותר רק בגילאים צעירים?
מוזר, אני דווקא חשבתי שילדים צעירים מחונכים לשמור על הפה שלהם, עד שיבינו מה המשמעות של המילים.

ואתה יכול להפסיק לדאוג, אין לי עניין באף אחד בפורום הזה.
אנשים פה מזמן חושבים שאני דוחה, בין השאר כי יש לי כמה וכמה דעות עצמאיות ואני לא עונה אמן על כל מה שהגברים פה חושבים.
זה לא מטריד אותי.

בנוגע לאורך החצאיות - נואשתי מלהסביר למה נושאי משרה ייצוגית מחוייבים במדים שאינם מדים של בית זונות.
תהנו.

למעלה