גם ככה אין פה חיים

תמסרי לו שבגללו נאלצת ללמוד עוד פעם?!?!?!?!?!

אוקיי......... אני לא יודעת מי אשם במקרה שלך אבל אצלי זה שאני מתעסקת עם מוזיקה, ריקודים וכל דבר חוץ מלימודים בתקופת בחינות. ובאמת מתסכל להיות עם 4 שירים הרבה זמן. אבל אין לי ברירה בינתיים.

זה היה בצחוק! ../images/Emo6.gif

אני נושמת מוזיקה, ככה שממש לא בגללו נאלצתי לעבור את הסיוט שוב..
(וגם אם הייתי, אין לי הרבה מה להגיד לו על זה מלבד תודה, הרבה זמן לא היו לי שירים חדשים שאהבתי..
) חוץ מזה, עצם זה שלא הייתי כל התקופה הזו בהופעות אומר שדווקא יחסית השקעתי

אגב, למקרה שאתה מתכנן להגיע

מסתבר שהטעתי לגבי שעת ההופעה, המיילסטון טוענים שזה מתחיל ב-21:00 ולא ב-22:00..

ואם אני כבר כאן

שיר השבוע של אהוד: "כולם יודעים" שיר השבוע בכלליות: "המעיין הזוהר" אלבום השבוע: "הלילות שלנו" משהו טוב שקרה: שסיימתי חלק מהפרוסמינריון שלי סוף סוף משהו טוב שיקרה: לא יודעת. אולי שאני אסיים את כולו... למה אין פה חיים: כי עד עכשיו רק קראתי בפורום ולא השתתפתי בו

יאא גם את עובדת על סמינריון???

אני צריכה תמיכה נפשית! זה פשוט זוועה..
אני מתעבת את ה-spss הזה
(לחכמים שבינינו שיודעים מה טוב בשבילם, או סתם קטינים מדי ולא מתעללים בעצמם עם תואר עדיין- spss זו תוכנת מחשב לניתוחים סטטיסטיים, וזה יותר זוועה אפילו מאיך שזה נשמע!
) זהו, פרקתי

אני יודעת שזו לא התמיכה הנפשית שציפית לה

אבל הסמינריון שלך באמת נשמע זוועה.... מה לעזאזל את עושה עם תוכנת מחשב לניתוחים סטטיסטיים בדיוק???

../images/Emo12.gif

מנתחת את הנתונים שהתקבלו מהשאלונים שחילקתי כדי לבדוק את שאלת המחקר?

אהההה, טוב, לי לא הייתה שאלת מחקר וכאלה

רק הייתי צריכה לקחת מאמר (מדעי), לתרגם אותו (כי המאמרים בעברית לא רציניים, מסתבר) ואז לעשות על זה פוסטר, מצגת ועבודה. וזה סיוט. אבל אולי שנה הבאה בסמינריון עצמו (כרגע זה רק פרו) אני אצטרך לעשות דברים יותר מסובכים.... לא רוצה לחשוב אפילו. הלוואי לסיים עם התואר הזה כבר!!!

איזה כיף לך!

וכן, גם אני צריכה פוסטר, מצגת ועבודה.. אבל העבודה מבוססת על מחקר שאני עושה :-S

יבוטלו הסמינריונים לאלתר

גם לי יש אחד כזה ועוד שניים שנה הבאה.... מה לעזאזל אני עושה לעצמי??????

הו, זו התמיכה שרציתי ../images/Emo3.gif

אני מסיימת השנה את התואר!!!!!! כלומר, שובתת עד שהוא יתפוגג לו

כיף לך

לי יש עוד שנה... או שבקצב הזה עוד 3 שנים תלוי מתי השביתה תסתיים. אפשר לשאול מה ואיפה את לומדת? ובבקשה- נקים קבוצת תמיכה : "תמיכה נפשית כנגד סמינריונים"

האמת ששנה הבאה

אני שוקלת להתחיל אימון אישי, זה משהו שאני ממש רוצה לעסוק בו.. (סביר להניח שרק עד שאתחיל ללמוד, אבל בינתיים
)

הממ..

ראית פעם את התוכנית "מתחילות מחדש"? זה על הרעיון הזה ויש שם שתי מאמנות אישיות.. בעקרון זה מתן עזרה לאנשים בהצבת יעדים והשגתם בתחומים שונים בחיים (יש כלכלי, חיים וכו') אני מעוניינת ללמוד ולעסוק באימון אישי לחיים (כמו פסיכולוג רק שעושה ולא מדבר.. מציבים מטרה עם המטופל ואז עושים צעדים ומשימות שונות עד להגעה ליעד
) מורי? החלצי לעזרתי כאן בבקשה, אני חשה מעט עילגת

למעלה